Comments

  1. Wat een leuk filmpje! Je bent lekker spontaan! Ik herken me wel in punt 9. Ik huppel en dans ook altijd door het huis, of ik glijd door het huis als ik sokken heb waarmee dat kan haha.

  2. Leuk filmpje zeg! Je komt lekker enthousiast over. Het geheugen probleempje en alles kwijtraken herken ik wel. Om de borden leeg likken moest ik erg lachen, hahaha! Ach ja, dat maakt het afwassen wel iets makkelijker. :P

  3. Wat een ontzettend leuke video! Ik vind je echt super gezellig!! Wat die vergeetachtigheid betreft: heb je ook dat je drie keer dezelfde film kan kijken, maar altijd vergeet hoe hij ook alweer afloopt? Heb ik in ieder geval zóóó vaak haha.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.