FREE printable moederdagkaarten

a cup of life moederdag kaarten (4)-2Oké, wat ga je voor Moederdagdag kopen? Eerlijk, ik heb nog geen idee. En meestal is dit ook pas het moment dat ik daarover na begin te denken (het is zondag al). Een paar weken gelezen las ik een artikel (ik weet niet meer waar) over hoe je ‘thoughtful’ moederdagkaarten kan schrijven. Eentje die verder gaat dan ‘fijne moedersdag’, door een grappig verhaal van vroeger op te schrijven, een leuke eigenschap aan haar of iets wat je recent met haar hebt meegemaakt. Het zette me aan het denken, want meestal schrijf ik ook maar iets oppervlakkigs op of zeg ik gewoon dat ik blij met haar ben. Dus ik heb 4 printable kaarten gemaakt om je moeder te vieren! Met luchtige en grappige teksten, zodat je aan de achterkant wat meer in de diepte kan gaan. Zonder dat het gelijk een hele emo-kaart wordt als je daar niet van houdt.

Printable moederdagkaartenDownload hier alle vier de kaarten. Ik raad dikker a4 papier aan (ik gebruikte glossy foto papier) en om je printer in te stellen op de beste foto kwaliteit.
Printable moederdagkaartenKnip ze na het printen uit langs de gekleurde randen. Als je een snij-apparaat hebt, gebruik die! Ik kan nooit zo netjes recht knippen…
De achterkant is dus helemaal wit, jouw taak om daar iets liefs te schrijven. a cup of life moederdag kaarten (2)-3Of als je hem wilt versturen, maakt zelf speels een afscheiding voor het adres. a cup of life moederdag kaarten (3)-4Geef er pioenrozen bij, verstuur de kaart, breng ontbijt op bed, wat je ook doet: Go, go, go!! Happy Mom’s day!

Comments

 1. Tess

  Deze zijn zo leuk! Beetje retro, I like! Ik ga ze printen en versturen naar mijn moeder en schoonmoeder.

 2. Mirthe

  “I love how we don’t have to say out loud I’m your favorite child@. Geweldig!!

 3. Sanne

  Ik heb ook blanco kaarten (A6?) om op te printen, kan dat ook met dit template? En hoe kan ik dat dan het beste doen?

  • Shifra

   Yes! Zeker! Ik print ook graag kaarten op a6 formaat. Als je photoshop hebt, kun je de pdf ook daarin openen en zo het document aanpassen. En anders misschien een ander programma waarmee je kan croppen? Zodat hij in ieder geval niet alle kaarten probeert te printen op één kaartje. Ik hoop dat dit helpt!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.