Blogiversary: 4 jaar a Cup of Life!

a cup of life weekoverzicht-17Yes! Vandaag bestaat a Cup of Life 4 jaar!!! Lang hè? En tegelijkertijd ook gewoon nog heel kort en jong!  Ik had in mijn planning een grote cirkel rond deze dag staan, omdat ik dácht dat ik er elk jaar over schreef. Maar ik checkte het net: ik blijk er nooit over te schrijven. Haha! (Behalve toen mijn blog 1 jaar bestond en dat is wel een grappige post om nu terug te lezen met hele oude foto’s). Maar vandaag schrijf ik er wel over. En volgend jaar ook! Help me herinneren. Misschien moeten we dan een soort van meet-up doen. Of iets anders leuks. Het leek me leuk om terug te kijken op de afgelopen 4 jaar en wat feitjes op te zoeken! Zoals de best gelezen blogpost ALL TIME, drukst bezochtste tijdstip, het aantal planten in mijn huis en meer! Van onzinnige- tot aan serieuze dingen. a-cup-of-life-badkamer-8De grap is, ik kijk echt bijna nooit in mijn statistieken. Behalve als het soms even moet voor een adverteerder. Maar ik ben daar gisteravond de hele avond ingedoken en het is LEUK! Het is zo grappig om te zien wat jullie het meest bekijken op mijn blog, wie de meeste comments heeft achtergelaten,  waar jullie het meest op klikken enz. Daarom een lang lijstje (hard to choose!) met de leukste feitjes!

1044
: de hoeveelheid blogposts op a Cup of Life (wacht, ik bedoel 1045!)

Schuifdeur DIY: is de meest populaire blogpost ALL TIME! (meer dan 100.000 keer bekeken!!)

24.649: comments die jullie hebben achtergelaten. THANKS! Dit maakt de blog echt een community. :) Soms zie ik zelfs dat jullie élkaar helpen, heel leuk! (zie laatste alinea met meer lof en gezwijmel over jullie)

28.000: is het aantal keer dat jullie op een Instagramlink klikte! (ik houd ook van Instagram!)

8.500: is het aantal keer dat er op een IKEA-link is geklikt! Haha.

9.00: het tijdstip (‘s ochtends) dat het meest populair is (en de maandag is de meest bezochte dag!)

9: is het aantal maanden dat ik met Hans dit huis aan het verbouwen ben

1: is het aantal maanden dat we nog moeten (als het goed is!)

33: is het aantal maanden dat we ALL TIME aan het verbouwen/klussen zijn geweest

3: is het aantal huizen die hier de blog al hebben gepasseerd

1 april 2017: de dag dat ik het meeste aantal clicks in één dag heb ontvangen

3,5 miljoen is het totale aantal clicks dat a Cup of Life heeft gekregen

1,2 miljoen is het unieke aantal bezoekers dat mijn website ooit heeft gekregen (volgens WordPress stats)

52: opgeteld alle interieurspullen dat ik uit Amerika heb gesleept (inclusief 5 lampen ooit in twee koffers) Nog steeds bestel ik elk jaar dingen uit Amerika.

12.151 aantal foto’s dat ik heb geüpload (waaaaat!)

643.569: aantal woorden dat er op a Cup of Life staan.

614: gemiddeld aantal woorden per blogpost

31: het aantal planten in ons huis (alle mini cactussen ook meegerekend!)

30: het aantal planten dat is dood gegaan in ons huis (JK. Niet zoveel, maar wel al heel wat. Als ik er genoeg aandacht aan besteed gaat het goed. Maar dat doe ik niet altijd. )

3,5: is het aantal mensen dat nu in ons huis woont (de baby meegerekend! En Charlie als half mens.)

41: de uren die ik gemiddeld besteed aan mijn blog per week (vlogkanaal meegerekend). Ik maakte er 41 van om de ‘gok’ preciezer te laten overkomen. :)

4,5: aantal keer dat ik mijn blogdesign heb aangepast. (eentje tel ik voor 0,5, toen mijn eerste design wat werd opgefrist. )

2 aantal maanden dat het nog duurt voordat het nieuwe design online staat! (Geen belofte. Maar ik doe mijn best om er straks een baby en nieuw blogdesign tegelijkertijd uit te poepen. En daarna te reviewen wat de grootste bevalling was. )

ontelbaar veel bedankjes voor ieder van jullie die mijn blog bezoekt. Of je nu voor de eerste keer vandaag langskomt of misschien juist al vanaf het begin, bedankt voor al je support, liefde en tips de afgelopen jaren. Ik leer  zóveel van jullie. Jullie maken mij niet alleen een betere blogger, maar ook een beter mens. Zonder jullie zou ik niet zoveel tijd in mijn blog kunnen steken als dat ik nu mag/kan doen en er mijn baan van maken! En zonder de support van al mijn lieve vrienden, familie en Hans zou ik het niet vol houden. Bedankt dat je mijn blog bezoekt, ik hoop dat je het nog vele jaren blijft doen! Dat we elkaar nog beter mogen leren kennen (je weet hoe ik jullie stiekem stalk!) en samen mogen groeien. Cheers to many more years. :) 

Veel liefs!

Shifra

 

Comments

 1. Wauw, wat een mooie mijlpaal! Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Superleuk om alle cijfertjes en statistieken te lezen. Ik geniet altijd stiekem van dat soort kijkjes achter de blogschermen :) En je hebt echt statistieken en een aantal blogposts om supertrots op te zijn! Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat met bloggen, zodat ik nog lange tijd van je vrolijke en inspirerende blog kan genieten.

 2. Eline

  Woehoe gefeliciteerd !!!
  Ik ben ook dol op dit soort statistieken haha.
  Van mij mag je nog heeeeeeeeeeeeel lang door gaan met je blog want ik lees het met veel plezier iedere ochtend. Ik volg je sinds een jaar ongeveer denk ik en ben toevallig sinds een paar dagen begonnen met de blog helemaal vanaf het begin te lezen, leek me wel leuk.
  Lees je zelf ook wel eens dingen terug die je hebt geschreven ? Het zou grappig zijn als wordpress net zo’n functie heeft als facebook, dat je dingen ziet als “dit is wat je vorig jaar op deze dag had geschreven”.

  • Shifra

   Wow. Inderdaad! Een timehop voor blogs. Zou dat bestaan? Ik ga dat eens googlen. Ik lees regelmatig oude posts terug, ik vergeet (zeker nu met mijn preggobrain) wat ik allemaal wel en niet gedeeld heb. En wauw!! Wat leuk dat je alles terug bent gaan lezen! Liefs

 3. Camilla

  Gefeliciteerd! En jij bedankt dat je al 4 jaar leuke blogposts voor ons schrijft!

 4. Jeeej! Gefeliciteerd met je 4e verjaardag! Superleuke cijfertjes allemaal! Moet je eens voorstellen, 3,5 miljoen clicks! Berlijn heeft 3,5 miljoen inwoners, als je nog een referentiekader zoekt voor HOEVEEL dat eigenlijk is! Zo cool!

  • Shifra

   Insane!! Ik zou er bijna (online) podiumvrees van krijgen. Maar ook heel cool!

 5. Yay! Wat super leuk, gefeliciteerd met je 4de blogverjaardag! <3
  Ik vind je blog onwijs leuk en lees het altijd met heel veel plezier. <3

  Liefs,
  Evelien

 6. Kitty

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat je na de bevalling ermee door kan gaan. Vergis je niet in hoe moe je kan zijn en hoeveel tijd een baby opslokt. Succes met beide bevallingen en ik geniet van al je enthousiasme.

  • Shifra

   AL zóu ik het kunnen, ik wil het niet hoor! :) De eerste weken ga ik lekker ongegeneerd de baby-bubbel in! <3

 7. Wauw, gefeliciteerd!! Ik volg je al een tijdje, maar vier jaar alweer… wow! Veel succes met de verbouwing, jullie maken er echt iets heel erg leuks van! Toen ik je blog las over jullie DIY aanrecht dacht ik: dat wil ik ook! Je blijft me inspireren met al je toffe ideeën! En ik wil ook meteen even zeggen dat ik het super knap vind dat je én zwanger bent, én in een verbouwing zit, en dan ook nog even een nieuw design maakt!

 8. Wauw Shifra, gefeliciteerd met deze mijlpaal! 4 jaar is best lang hoor! Ik volg je nog niet zo lang (denk bijna 2 jaar nu ongeveer?), maar lees je blog altijd met heel veel plezier. Ik heb respect voor wat je allemaal aanpakt en je inspireert me om meer DIY-projecten te doen (hoewel het soms (=altijd) aan tijd ontbreekt).
  Ik ben super benieuwd naar je nieuwe design, maar dat zal vast ontzettend mooi worden! En met die energie die jij hebt, blog je straks gewoon lekker als de baby er is hoor. Misschien wat minder, maar je ziet vanzelf hoe het loopt (of niet). <3

 9. Wauw gefeliciteerd shifra! Ik weet nog dat due blog van één jaar online kwam, lijkt als gisteren haha. Ik hou zoveel van jullie drie en een half volgen via hier en YouTube, jullie maken mijn dag elke dag een heel stuk leuker en ik moet altijd zo lachen om al jullie gekke acties 😂 Op naar de vijf jaar (en de tien, en de vijftien, en de twintig en de… “Lauri hou op” “oké sorry”). Dikke knuffel aan jullie en ik stuur goede klus vibes jullie kant op zodat het huis snel af komt (niet mijn eigen klus vibes want ik kan niet klussen, ik stuur die van mijn stiefvader wel haha)

 10. Bianca

  Yay! Gefeliciteerd! 4 Jaar alweer! Wat vliegt de tijd! Ik kan me al jullie avonturen nog zo goed herinneren! Ik moest wel lachen dat je ongeveer evenveel planten hebt dan dat er zijn doodgegaan. Het was, is en blijft leuk om jullie te volgen en ik heb dankzij je blog al heel wat lekkere recepten uitgeprobeerd (waarvoor ook dank van mijn man), heel wat interieurideeën opgedaan (waarvoor onze beider dank) en leuke spullen gekocht (waarvoor mijn dank, maar niet die van mijn man haha). Op naar een prachtig jaar voor jullie met een mooi babymeisje en een (bijna klaar) huis!! xx

 11. Gefeliciteerd! Wat een mooie cijfers ook… en leuk dat je zo veel planten hebt ;-) – Succes met het laatste maandje verbouwen en op naar de vijf jaar!

 12. Suuz

  Gefeliciteerd kanjer!!!! ik lees je blog al jaren met heel veel plezier! Blijf zo doorgaan! Liefs Suuz

 13. Ilse

  Wat een mooie mijlpaal! En wat een leuke facts om te weten allemaal! Op naar meer leuke blogjaren!
  En dankjewel voor je lieve mailtje! :)

 14. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik volg je nu al een tijdje en ik vind het zo inspirerend om te zien hoe vrolijk je bent en wat een leuke dingen jij/jullie allemaal bedenken voor in huis.
  Ik blijf je zeker volgen, ben ook erg benieuwd naar je nieuwe blogdesign :)

 15. Fleur

  Van harte gefeliciteerd met de verjaardag! Ik blijf je blog nog zeker jaren lezen Shifra hoor :) Als het een tijdschrift was, zou ik me er op abonneren (en dat zegt wat, want ik geef normaal geen geld uit aan tijdschriften ^^ #sker). Nog een hele hoop mooie jaren gewenst!

 16. Lianne

  Van harte gefeliciteerd! Vier jaar alweer, wauw! Ik lees je blogs altijd met veel plezier en maak af en toe een receptje. Ga zo door!!

 17. Jeetje wat lang! Gefeliciteeeerd! Je hebt echt een mega leuke blog, vooral je DIY’s vind ik echt altijd heel tof!

 18. marjon

  Beetje laat (2 weken wifiloos geleefd) maar alsnog gefeliciteerd. Heel leuk om je blog te volgen.

 19. I’m late to the party, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je blog birthday! En wat leuk om dit te lezen inderdaad :)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.