6 dingen om te doen deze lente

craft-DIY-11-740x1117Het is volgende week pas echt officieel lente, maar met dit weer kriebelt het ontzettend bij mij om aan de slag te gaan. Met schoonmaken, tuinieren, opruimen enz. Ik deel 6 leuke dingen om toe te voegen aan je lente to-do list! En ik deel daarna mijn lente plannen! Zelf-een-hoekbank-bouwen-3-11. Maak je eigen buitenbank
Het lijkt lastig, maar het is bijna een IKEA-pakket. Je moet alleen zelf de planken op maat zagen. :) hoe-hang-je-behang-op-202. Behang een muur
Haal de lente in huis en behang een muur met bloemetjesbehang!
craft-DIY-9-740x11173. Opslagplek met kistjes
Een uit de hang gelopen hobby? (guilty!) Of iets anders in huis (speelgoed?) dat chaos veroorzaakt? Maak een kast met kistjes! Voor mij is het nog steeds de beste oplossing voor mijn craftspullen. Tuintafel-zelf-maken-64. DIY buitentafel
Deze tuintafel maak je in één middag! Ik gebruik hem nu voor het tweede jaar en it’s still going strong.
untitled-31-740x490
5. Customize je deurmat met verf
Nu de tijd eraan komt dat we nog meer naar buiten en binnen lopen, zijn leuke deurmatten heel erg welkom! A-Cup-of-Life-HEMA-bagage-labels-206. DIY bagage label
Droom alvast weg bij de volgende vakantie en maak fancy, leren bagagelabels!

 

Mijn lente TO-DO’s

– een plantenbak leeghalen & vullen met groente/fruit plantjes
– de voortuin iets gezelliger maken (met plantjes of een boompje in een pot)
– de werkkamer organiseren
– naar een foodfestival (of twee!)
– een concert  (we gaan naar Adele in Londen!!)
– korte trip binnen Europa

Wat zijn jouw lente to do’s? :) Ik kijk heel erg uit naar dit seizoen! X Shifra

Comments

 1. Dat van de deurmat is echt zo’n leuk idee! Dat ga ik onthouden voor als ik een eigen huisje heb. Ook die kratten zien er zo leuk uit!

 2. Wat een leuke plannen heb je al, gaaf dat je naar dat concert gaat! Ik wil deze lente onze babykamer helemaal klaarmaken en genieten van een fijne ‘babymoon’. Oh, en heel veel DIY-projectjes oppakken!

 3. Yvon

  Alle dingen die je vorig jaar hebt gemaakt zijn nog steeds leuk……………;-D.
  Wij hebben hier vorig jaar alles weer opgeknapt, dus nu sla ik het weer eens een jaartje uit.

 4. Goh, die tuintafel is wel heel erg leuk! Nu ben ik niet zo’n klusser (en mijn vriend ook niet), maar hopelijk is dit te doen!

 5. Heel leuk. Ik ben vooral weg van de bagagelabels. We gaan dit jaar dan wel met de auto op vakantie, maar ik denk dat ik ze alsnog ga maken :-D

 6. Wat een super leuke ideeën! Ik kan ze eigenlijk allemaal wel op mijn lijstje zetten, maar ik moet keuzes maken ;-) Nummer 2 en 6 vind ik dan het leukste! Nu nog een muurtje zoeken om te behangen (waarschijnlijk de werkkamer!) en spullen om letters in het leer te slaan. Wat er verder op mijn lijstje staat deze lente: de tuin opfrissen, mijn blog restylen, de slaapkamer gezellig aankleden, voor mijn webshop op inkoop in Frankrijk en een vakantie naar Ibiza. Jij hebt ook veel leuke dingen op de planning staan!

 7. Jasmijn

  Toegelaten worden voor mijn opleiding
  Examen halen
  Voor de eerste keer verhuizen (!!!)
  En super veel diy van jou site maken voor in mijn nieuwe huis

  Xx

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.