7 DIYs om te proberen dit weekend

7 DIYS OM DIT WEEKEND TE PROBERENHi! Het leek me leuk weer een paar DIYs -van vooral andere blogs- te delen! Mocht je wat extra tijd hebben dit weekend of zin hebben om lekker binnen te blijven, dan zijn dit hele leuke projecten!

7 DIYs om te proberen dit weekend1. Maak een groot, fluffly kleed.
Dit ziet eruit als een héél groot project, met veel handarbeid. Maar tegelijkertijd ook zo lekker rustgevend en zen om in het weekend te doen. Nadat je de eerste ‘plukjes’ vast hebt gemaakt, is het verstand op nul en lekker knutselen.
7 DIYs om te proberen dit weekend2. Leren brieven organizer
Dit herinnert mij eraan hoe chaos alle losse papieren en brieven op mijn bureau altijd veroorzaken. En hoe handig dit zou zijn!
7 DIYs om te proberen dit weekend3. Koperen slalepels
Dit is zó’n simpel 1-minuut-project! Het project is niet heel weerbaar (tegen water en veel gebruik), maar aan de andere kant: het is zó snel klaar, dat je het zo weer opnieuw maakt. Leuk idee om je etentje wat extra fancy te maken.
7 DIYs om te proberen dit weekend4. Lippenstift houder
Dit doet me denken aan DIY-project wat ik voor Pasen heb gemaakt (komt in maart online!). Ik vind deze organizer heel leuk; om je allermooiste lippenstiften on display te hebben.7 DIYs om te proberen dit weekend7 DIYs om te proberen dit weekend5. Ombre dip dyed servetten
Over Pasen gesproken.. Deze zijn simpel en zo leuk! Ik gebruik ze nog steeds heel veel. En de kleur blijft mooi, terwijl ik ze na elk etentje weer was. Leather-mousepad-27-of-2802106. Geometrische leren muismat
Hoe fancy is deze muismat! Heel stylish voor het op het bureau. Ik zou er bijna een muis voor aanschaffen.

7 DIYs om te proberen dit weekend7. Ombre Jenga
Wat een leuke, vrolijke update aan het spel Jenga!

Vanavond komen mijn schoonouders eten en voor het eerst, kook ik niets. Ik kook altijd zelf als vrienden en familie komen eten, maar het is de laatste tijd zo druk dat ik niet zie zitten. En voorheen zou ik hoe dan ook zorgen dat ik nog iets lekkers op tafel zet, maar ik heb wel wat geleerd het afgelopen jaar. Ha ha.  Dus ik ga iets halen! En ik vind het een heerlijk idee.
De rest van het weekend klus ik weer aan ons huis! Wat zijn jouw plannen? Fijn weekend! X Shifra

 

Comments

 1. Anne

  Leuke verzameling DIY’s weer! Ik denk al een tijd dat ik eigenlijk een muismat nodig heb, maar ik heb er nooit aan gedacht om er zelf een te maken. Ik kwam een tijdje geleden ook een DIY tegen om Jenga met houten balkjes in het groot te maken voor in de achtertuin. Vond ik ook een heel leuk idee! Geniet van een relaxed eetentje vanavond!

 2. Die muismat is echt tof! Ik kan me geen leven zonder muis voorstellen haha, ik gebruik ook wel eens het touchpad maar ik vind de muis onmisbaar. Ik heb wel een muismat, maar die is best wel saai dus misschien moet ik me hier een keer aan wagen haha!

 3. Leuk leuk! Vooral die muismat vind ik fancy, maar thuis werk ik eigenlijk nooit op een vaste plek en ben mijn huidige muismat al steeds kwijt, haha. Misschien moet ik er maar eens een vaste plek voor maken 😄

 4. Super leuke ideeën! Vooral de lipstickhouder vind ik heel origineel en volgens mij ook wel makkelijk te maken! Welk is jouw eigen favoriet Shifra? ;-)

 5. Yvon

  Weer ontzettende DIY’s.

  Ik ga er zeer zeker van maken.

  Een fijn weekend verder toegewenst.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.