ADVERTEREN

Oud & nieuw 2016A Cup of Life wordt iedere maand door 35.000 unieke bezoekers gelezen en ontvangt meer dan 75.000 views. Ik ben hiervoor elke lezer ontzettend dankbaar! Elke dag bereik ik nieuwe lezers en dankzij hen kan ik aan mijn droombaan en hobby werken. Daarnaast kan ik ook nog eens een mooie en eervolle taak vervullen door lezers te verbinden met bedrijven waar ik in geloof.

Momenteel zijn dit de adverteermogelijkheden waar ik het meeste mee werk. Schroom vooral niet om met andere ideeën te komen; ik sta open voor andere opties!

Adverteren: Met alle plezier bied ik ruimte op mijn website aan voor advertorials, video’s, winactie’s of een banner. Ook gesponsorde socialmedia-berichten zijn mogelijk.

Sponsoring: Als je wat meer te besteden hebt en graag je merk op terugkerende basis terugziet in de algemene inhoud kun je vaste sponsor worden van A Cup of Life. Dit houdt ook in dat ik je bedrijf/merk promoot via social media. Ik kan direct kijken naar ideeën en artikelen die perfect passen bij jouw product/merk.

Mijn stijl: Zie je graag jouw kleding, accessoires of woonspullen terug op mijn site? Deze kunnen meegestyled worden in mijn foto’s inclusief een link naar jouw bedrijf/product.

Spreker: Ik ben een hele enthousiaste spreker en ik vind erg leuk om over mijn passie, mijn website en bedrijf te praten! Daarnaast ondersteun en adviseer ik bedrijven in de positionering van hun bedrijf, in de communicatiemiddelen die kunnen worden ingezet en help ik te moderniseren door het gebruik van social media. Ook hiervoor ben ik in te huren als spreker. Eerder was ik spreker bij Telegraaf Media Group en heb ik voor vele kunst- en theaterbijeenkomsten gesproken.

Iets gratis opsturen? Leuk! Dat kan naar volgend adres:

A Cup of Life
Postbus 252
5300 AG Zaltbommel

Ik bied geen mogelijkheden aan voor: affiliatie links en gastartikelen.

Geïnteresseerd? Lijkt je het leuk om met mij samen te werken? Super! Stuur dan een mailtje naar shifra[at]acupoflife.nl. Graag bespreek ik samen de mogelijkheden om tot een pracht idee te komen!

Liefs en hopelijk tot mails!
Shifra