ARMBANDJE VAN SLUITRINGETJES

Sorry, voor het slechte geluid! Nadat ik het filmpje had opgenomen kwam ik er pas achter dat het lijkt alsof ik in een sneeuwstorm een armbandje aan het maken ben. Nou dat is dus niet zo. Haha. Mijn microfoon is kapot. Ik hoop dat je er ‘doorheen’ kan luisteren en in de volgende filmpjes zorg ik dat het opgelost is. Liefs, Shifra

Comments

 1. ik vind je geluid prima hoor.
  ooh leuk zijn ze, ik heb ze ook al eens gemaakt!
  ze zijn ook mooi als ketting!
  liefs,
  denise

 2. Mau

  Ik heb het ook geprobeerd om deze armband te maken maar helaas lukt het elke keer met de 3e ring niet. Ik krijg hem er wel aan maar hij sluit niet mooi aan. Kan ik hier meer uitleg over krijgen?

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.