BACK IN BLACK

fashionshoot - A Cup of LifeVandaag is het de eerste fashionshoot vanuit mijn nieuwe woonplaats Zaltbommel! Ik probeer voor fashionartikelen altijd mooie plekjes, grappige muren of gekleurde schuren/garages te vinden als achtergrond. Inmiddels had ik in Ede zo wel mijn vaste favoriete plekken gevonden. Maar nu in Zaltbommel moet ik al die nieuwe plekken weer ontdekken. Je moet met hele andere ogen om je heen kijken, ogen die je niet dagelijks zo gebruikt. Wel heel erg leuk, want zo ontdek ik Zaltbommel weer op een andere manier. Het is in ieder geval echt een totaal andere stad wat mooie (andere) natuur oplevert, oude stadsmuren en schattige straatjes. Vandaag heb ik mij laten fotograferen in één van die mooie straatjes (achter mijn huis).fashionshoot - A Cup of Lifefashionshoot - A Cup of Lifefashionshoot - A Cup of Lifefashionshoot - A Cup of LifeBack in blackBack in blackKleding details: Jasje H&M (a/w 2013), Jumpsuit Mango (s/s 2014), Schoenen H&M (s/s 2014), Oorbellen H&M (s/s 2014)
Liefs, Shifra

Comments

 1. Pauline

  Als ik op mijn vingers kon fluiten zou ik het doen!
  Wow, ziet er prachtig uit.
  Leuk dat het in Zaltbommel is, herkenbaar maar toch ook anders…

 2. Ziet er echt heel erg leuk uit! Even een vraagje, waarvoor doe je de shoots? Voor een blad of gewoon voor jezelf. ‘k Ben gewoon benieuwd ;-)

  • Shifra

   Ja, cool hè! Er is ook echt een term voor, het ‘golden hour’. En niet voor niets, echt alle foto’s hadden zo’n mooie gloed gekregen.

 3. Lianne

  Gaaf dat je in Zaltbommel woont, ik woon daar heel erg dichtbij. Kom wel een keertje je lekkere koekjes brengen haha. (grapje)

  • Shifra

   Ha! Wat leuk! :-) Waar woon je? Wellicht komt ik je wel een keertje tegen! En koekjes brengen mag altijd hoor! ;-)

     • Lianne

      Ik denk dat die op de een of andere manier niet aankomt. Ik heb je een berichtje op facebook gestuurd.

     • Shifra

      Jawel hoor! Ik heb hem ontvangen, maar ik krijg zoveel mails dagelijks binnen! Ik ga vanavond even wat mails wegwerken, komt die van jou ook aan de beurt :)! X

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.