BEACH HAAR ZONDER KRULTANG


Ik hóud van beachhaar; heerlijk vol en dik met rommelige krullen. Momenteel wekelijks (en in de zomer dagelijks) verander ik mijn haar in deze beachy waves! Het voelt zo heerlijk natuurlijk! En dat doe ik allemaal zonder strand, krultang, föhn of een nacht slapen met vervelende dingen in je haar! Maar met een paar simpele technieken. In het filmpje leg ik alles uit (want het échte strandweer is helaas nog lang niet in zicht..) Liefs! x

P.s Abonneer je hier op mijn youtube-kanaal!

Comments

 1. Ik heb vanmezelf al krullen maar dit is wel een fijne tip! Zo’n zout spray is volgens mij echt super handig om een beetje textuur in je haar te krijgen!

 2. Leuk filmpje! Ik heb zelf heel stijl, lang en blond haar, dus dit zou wel iets voor mij zijn! Ik vraag me wel af hoe lang het bij mij blijft zitten, maar ik kan het altijd proberen :)

  • Shifra

   Het blijft bij mij twee dagen zitten, eigenlijk totdat ik het dus weer was! De textuur die het je haar geeft, blijft bij mij heel goed zitten. Zelfs als ik het ‘s avonds uitkam voel ik de dag erna nog dat het wat voller is/sneller in model te brengen is. Maar het kan zijn dat het op jouw stijle haar heel anders uitpakt. Inderdaad dus een keertje proberen! Ik ben benieuwd! x

 3. Wat een happy, vrolijk filmpje :D! Ik ga dit zeker eens proberen, super leuk. Ik heb (denk ik) een beetje hetzelfde soort haar als wat jij hebt, niet stijl maar ook niet enorm veel krullen dus dan moet het wel lukken.

 4. Marielle

  Oh wat leuk! Hier was ik zo nieuwsgierig naar!
  Waar koop je de zout oplossende crème? En ruikt je haar dan niet heel erg naar de zee of zout?

  • Shifra

   Ha, goede vraag! Het is mij niet opgevallen, maar… *ruikt in haar* Nee! Haha! Ik ruik geen zee/zout!;-) Het maakt je haar ook niet zo droog als de zee en strand wel doen. Je kunt het kopen bij Etos, Kruidvat etc. (l’oreal Studio Matt & messy).

 5. Ga meteen even langs het Kruidvat om de spray te halen. Heb geen steil (met ee-ie volgens mij) haar, maar wel zwaar haar, ben benieuwd hoe lang het blijft zitten.

  Groeten,

  Juffrouw Mier

  • Shifra

   Laat me weten hoe uitwerkt op jouw haar! Daar ben ik wel heel benieuwd naar! :)

 6. Lianne

  Wow, ik had gedacht dat mijn haar heel stug of pluizig zou worden, maar het is juist lekker zacht, met super veel volume. Had nog een potje staan dat ik nog nooit had gebruikt, thanks voor de tip! :-)

 7. Wat een geluk, bij 2 producten van Studio line van L’oreal krijg je bij Kruidvat een gratis bioscoopkaartje! Dus ik heb vanmiddag meteen maar 2 flesjes gekocht. De nieuwe film met Monique Hendricx lijkt mij nl. wel erg mooi.

  Ik laat je weten of het bij mij is gelukt.

  Fijne avond,

  Juffrouw Mier

  • Shifra

   Wauw, dat is nog eens fijn boodschappen doen! Ik hoop dat het werkt! (ik las dat je zwaar haar hebt. Kam je haar dan na het douchen niet of met een grove kam ín de douche na de shampoo, spuit er wat meer zoutspray in, laat je haar wat langer in de elastiekjes zitten –> bijna tegen droog aan en dán moeten er toch wel krullen in zitten!;-))

 8. me

  Hahaha, dat heb ik van nature, niet altijd handig hoor…is zoveel haar om onder controle te houden.

 9. N

  Nou sorry hoor maar ik heb van mezelf een bos krullen dus dit zal bij mij niet lukken…

  • Shifra

   Nee, ik zeg ook in het begin van de video: dit is voor steil of slag haar! Jij hebt van jezelf vast al zo’n mooie bos krullen:) en daar mag je heel gezegend mee zijn!

 10. Ilonka

  Op pinterest zag een zelfgemaakte zoutspray voorbij komen! Heb jij toevallig ervaring met deze zoutspray? Voordat ik alle ingrediënten ga kopen en het ga maken dacht ik ff checken bij Shifra

  Groetjes Ilonka

  • Shifra

   Ha, wat leuk! :) Iemand op Youtube vroeg ook al om het DIY-recept hiervan. Ik weet hoe het te maken is, maar ik heb er zelf helaas nog geen ervaring mee! Ik ben wel van plan hier binnenkort ook eens mee te experimenteren. Maar ik lees op internet wel goede verhalen! En het is beter voor je haar, want in de meeste zoutspray’s zit alcohol en in de homemade versie niet! :) Dus je moet het toch maar even uitproberen! Ik ben benieuwd wat het effect op jouw haar is! :)

 11. ellen

  Hoi, dank voor je vrolijke uitleg, ik spuit altijd direct na het wassen een leave in conditioner op mijn nog ongekamde haar en dat laat ik even intrekken en dan borstel ik het uit. Ik heb lang, fijn maar ook erg klittend haar, vandaar. Moet ik dat achterwege laten?

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.