BLOEMPOTTEN STYLEN (MET VIDEO!)


Hey! Ik spring op-en-neer van enthousiasme om deze post met jullie te delen. Elke woensdag laat ik jullie een do-it-yourself zien aan de hand van foto’s. Maar deze keer is het anders: ik heb een video opgenomen. Normaal laat ik je aan de hand van foto’s zien hoe ik iets maak, maar misschien is een filmpje wel nóg duidelijker? In deze video laat ik je dus een keer live zien hoe ik mijn saaie potten omtover in gezellige kunstwerken. Stiekem vind ik het wel een beetje spannend om op een andere manier online te gaan, dus laat me vooral weten wat je er van vindt. Het is nog een beetje een experiment, maar als jullie het leuk vinden ga ik mijn best doen artikelen meer af te wisselen met deze filmpjes. Laat het me weten in de comments! xx,Shifra

Comments

 1. Wauw wat heb je dit super leuk gedaan zeg :D! Echt super leuk en die mintgroene kleur is idd echt heel erg mooi :)
  Dankjewel voor je lieve reacties op mijn blog, ik was inderdaad van plan om gastbloggers te vragen om tijdens mijn vakantie lifebyrosie draaiende te houden! Dus als het je leuk lijkt, hou dan de site even in de gaten. Begin volgende maand ga ik er een oproepje uitdoen! :)

  Veel liefs X

 2. Emma

  Wat heb je een ontzettend leuke site! Ik kwam hem van de week tegen en ben inmiddels al je artikelen aan het doorlezen :) deze DIY ga ik zeker onthouden! Mijn vriend en ik gaan binnenkort samenwonen en ik heb nu al zin om lekker creatief bezig te zijn qua inrichting (ik ga sowieso bloempotten stylen dan) :)

 3. Ik moet zeggen dat ik niet vaak filmpjes kijk omdat ik het vrij saai vindt, hihi;-) Deze echter vind ik echt top! De setting waarin het is opgenomen is super leuk, en zelfs je outfit maakt het plaatje compleet. Je legt het allemaal zo leuk en vrolijk uit. Ik zeg; duimpje omhoog en als je zin hebt; zeker vaker doen!

 4. Annemarie

  Ha Shifra,

  Leuke actie: potten beschilderen!
  Welke verf heb je gebruikt?

  gr. AK

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.