MIJN BRUILOFT

Hey! Vandaag heb ik iets heel speciaals! Ik ben zo enthousiast dit met jullie te delen. Ik liet je al eerder wat foto’s van mijn bruiloft zien, maar een filmpje zegt natuurlijk veel meer!  Op onze bruiloft liepen twee geweldige cameramannen rond die prachtige beelden hebben geschoten. Na lang monteren en editen hebben we eindelijk het filmpje af en kan ik het met jullie delen! Yaaay! Kijk snel hieronder! (Oh en vergeet niet op het tandwieltje te kilkken en op 1080 of 720 hd te klikken. Dan is de kwaliteit veel mooier. En wij ook, hihi.)

Als ik dit filmpje terug kijk besef ik alleen maar meer wat een mooie dag het was! Ik zie dat ons plezier met alle lieve en leuke mensen om ons heen er vanaf straalt (en zo was het ook echt!). We zijn zo blij dat al onze herinneringen aan die dag ook zijn vastgelegd op video. Ik kijk er nu al naar uit om dit filmpje aan onze ooit-ver-weg-toekomstige-kinderen te laten zien. Liefs, Shifra

Comments

 1. Wat een ontzettend geweldig mega lief filmpje zeg, ik zit hier echt met een grote big smile nu.. Zucht.. Ik droom nog lekker verder, hopelijk mag ik ook ooit nog zo’n geweldige dag meemaken!

  Liefs!

  • Shifra

   Haha dankjewel! Ik droom ook nog steeds weg bij dit filmpje totdat ik realiseer dat dit gewoon mijn EIGEN bruiloft was!:)

 2. Amy

  Wauw, hier moet ik toch even op reageren! Wat zien jullie er samen fantastisch uit, de liefde spat er gewoon van af!
  Je blog is verder ook echt heel leuk!

 3. Shifra, ik wil je eerst bedanken voor je berichtje dat je wilt helpen, superlief! Ik ga je vandaag nog een mailtje sturen. Maar ik moet toch eerst even kwijt dat ik je blog geweldig vind, zo uniek en persoonlijk ik bleef maar lezen haha. Heb het filmpje gekeken en het geluk spat er vanaf, zo bijzonder en mooi, wauw!

 4. Jannieneke

  Wat zien jullie er Fantastisch uit! Wat een supermooie & vrolijke film. Jullie stralen! Alles past zoooo goed bij elkaar. Prachtig!!

 5. rian

  Hee hoi!
  Leuk filmpje.
  Ik ga ook wonen in jou omgeving, waar heb je trouwjurk vandaan?
  Hoe heet de winkel?
  Rianne

 6. debbie

  Wat een ontzettend leuk filmpje! Kippenvel en een klein traantje hier achter het schermpje hoor :-). Prachtige jurk heb je aan! Je ziet echt dat het een hele gezellige bruiloft is. Iedereen heeft lol en danst mee. Heel leuk om hier op terug te kijken.

 7. Elien

  Twee jaar geleden heb ik dit filmpje ook gezien en nu kwam ik het toevallig weer tegen op je blog. Blijft prachtig, kreeg er weer tranen van in m’n ogen zo mooi :)

 8. Yvon

  Een zeer mooi film, wij hebben dat ook op een film vastgezet ,terwijl onze foto’s ook zeer mooi zijn die zijn, die zijn bij kasteel de Haar gemaakt….:-)

 9. Wat een mooi filmpje! Wij zijn zelf nu 1 jaar getrouwd en we hebben ook zo’n filmpje laten maken, super waardevol inderdaad! Leuk om de sfeer te kunnen proeven van jullie onvergetelijke dag, super mooi! Liefs

 10. Wat een heerlijk filmpje Shifra, echt heel mooi om te zien. Jullie genieten zichtbaar echt enorm van jullie feest. En leuk om jou in zo’n mooie sprookjesjurk te zien. Ik vind het nu wel een beetje jammer dat we geen filmpje hebben van onze eigen bruiloft.

 11. Susan

  Wat een super leuk en mooi filmpje! Is de jongen op 2.33 minuten uit de Plusband? Hij komt me zo bekend voor!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.