CALM AFTER THE STORM

Calm after the stormCalm after the storm. Niet alleen heel toepasselijk vanwege het songfestival, maar ook vanwege het weer. Het gehele weekend wisselen onweer- en regenbuien elkaar af en wacht ik geduldig op wat droge uurtjes. Pas gisteravond kwam er een tijdstip waarop het weer en ik tegelijkertijd wat kalmte vonden voor deze fotoshoot. Een fotoshoot waarbij ik zoveel plezier had! Het was niet alleen droog, maar de zon begon plotseling ook nog eens te schijnen! Even voelde het als lente met de warmte die de zon gaf en sprong ik van blijheid in de rondte!
Calm after the storm Calm after the stormCalm after the stormCalm after the storm Calm after the stormCalm after the storm Outfitdetails: Trui Mango (s/s 2014), Broek Mango (s/s 2014), Schoenen H&M (s/s 2014), Sokken H&M (s/s 2013)
Funny detail: Na een half uur al verschenen er héle donkere wolken achter mij en wist ik dat ik nog enkele minuten had om van het lente weer te genieten. Niet veel later fietste ik met kletsnatte haren en een hond met oren geplakt aan het onderlichaam, naar huis.
Liefs! X Shifra

Comments

 1. Wat maak je altijd geweldige foto’s! Je bent echt een inspiratie! Ik word er altijd helemaal vrolijk van!

 2. Prachtige foto’s! Een beetje bewolking geeft altijd wel mooie belichting vind ik. Je lach is echt aanstekelijk! :)

  • Shifra

   Ja, dat is zeker zo! Hier kwam ik ook achter toen wij aan het fotograferen waren! Het was wel heel lastig om de foto’s bij elkaar te laten passen, omdat het weer heel veel veranderde in dat half uurtje.

 3. Wat een mooie foto’s, ik word er helemaal vrolijk van! Je broek vind ik heel erg mooie. Enne: “een hond met oren geplakt aan het onderlichaam” daar moest ik hardop om lachen;)

  • Shifra

   Haha, fijn! Dat was de bedoeling, als je nog niet om mijn foto’s had gelachen, dan wel om die laatste quote.;-)!

 4. Jannieneke

  Prachtige foto’s! Wat zie je er goed uit! Heeft Hans de foto’s gemaakt? Hoe krijgt hij ze zo ”fris” van kleur?!

 5. Marije

  Mooie broek en leuke foto’s! Ik vind je foto’s altijd zo mooi licht en fris, maar deze vind ik wel aan de overbelichte kant.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.