MAAK JE EIGEN COLDPUMPKIN

Pompoenen versierenZo eind november zit ik altijd in een overgangsfase. Met mijn ene voet stap ik nog tussen de herfstbladeren terwijl mijn andere voet al in de winter bungelt. De natuur, de vogels en ook de winkels maken zich al op voor de winter. HOE verwarrend is dat! Nee maar serieus: het is nog herfst, maar iedereen doet alsof het winter is. We zitten nu echt precies tussen twee seizoen in, en van gekheid gaat iedereen maar alvast over op het volgende seizoen. Ik wil geen herfstdingen meer in huis en om nu al kerstversiering op te hangen..  Daarom bedacht ik voor dit “tussenseizoen” versiering die hierbij past. Ik noem hem de Coldpumpkin! Heel eenvoudig maakte ik mijn pompoenen winterklaar en is het stiekem toch ook nog een beetje herfstig. :)

Winterse pompoen Het is echt heel simpel. Het enige wat je nodig hebt zijn pompoenen, witte verf en leuke takjes/versiering (de mijne zijn te koop bij de Action).
pompoen schoonmaken, pompoen versierenWinterse pompoenWinterse pompoen makenpompoen versieren, pompoen kopen, goedkoop pompoenpompoen maken Het ziet er gelijk al een stuk winterser uit, maar nog net niet té. Echt perfect, don’t you think? :) Ik laat er nu expres nog wat kastanjes en oranje pompoenen bij staan, en vanaf volgende week ga ik langzaam ook de andere pompoenen wit verven. Zo wordt het steeds iets winterser!
Winterse pompoen Winterse pompoenHebben jullie ook zo’n dubbelgevoel bij deze tijd van het jaar? Let me know! Samen kunnen we elkaar steunen en de échte winterse versiering nog even uitstellen! Liefs, Shifra

Comments

    • Shifra

      Als de kou er eenmaal echt is ja.. Ik kan mij momenteel met 37 graden-warme-Ghana geen kou voorstellen, en ook nog niet echt winter.

  1. Ilse

    Misschien is het ook leuk om ze te suikeren….zodat het nog winterser lijkt….frosty :)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.