CONTACT

DSC_3579Get in touch
Ik vind het ontzettend leuk om contact te hebben met mijn lezers! Hieronder staan de manieren om mij te bereiken.

Adverteren? Lees hier meer informatie over mijn advertentie mogelijkheden.

Een zakelijk- of blog gerelateerde vraag? Dit houdt ook interview- en persaanvragen in. Mail hiervoor naar shifrathis prevents spam@this prevents spamacupoflifethis prevents spam.nl.

Iets opsturen? Dat kan naar dit adres:

A Cup of Life
Postbus 252
5300 AG Zaltbommel

Met mij in contact komen? Wat leuk! Ik vind het een eer om je mail te mogen ontvangen! Ik kan ontzettend blij worden van een lieve e-mail! Je kan mij bereiken door mij te mailen (shifrathis prevents spam@this prevents spamacupoflifethis prevents spam.nl). Houd er wel rekening mee dat ik heel erg mijn best doe om elke e-mail te beantwoorden, maar het soms zoek raakt tussen de vele mails. Als ik niet binnen een week reageer, mag je zeker het mailtje nog een keer sturen!

Vraag over DIY of recepten? Vragen mag je twittereren of achterlaten in de comments (ik lees ze altijd & reageer meestal snel).

Een DIY of recept delen? Ik vind het leuk om zowel tips te krijgen, als ervaringen met mijn recepten en DIY’s. Gelieve hiervoor een bericht achter te laten op mijn Facebookpagina zodat ook andere lezers weer geïnspireerd kunnen raken!

Tot mails!
Liefs, Shifra