DE PERFECTE MAXIJURK

de perfecte maxijurk Ik hóud van maxi-jurken. Nu is dat eigenlijk helemaal niet handig, want ze staan mij eigenlijk nooit. Hetzelfde geldt voor maxi-rokken trouwens. Maar met brede heupen is dat eigenlijk een no-go. Je figuur (of althans, de mijne) lijkt wel helemaal uit balans te zijn zodra je zoiets aantrekt. Totdat ik een maand geleden plotseling dé maxi-jurk vond die perfect stond!
de perfecte maxijurk de perfecte maxijurkOp het prijskaartje zag ik al dat de maxijurk way overpriced was, maar ik wilde hem toch even passen (onder het motto: hij staat vast niet en dan kan ik hem uit mijn hoofd zetten). Maar shit, hij stond ook nog eens hartstikke goed! Wekenlang liep ik af en toe de winkel binnen om te kijken of de jurk er nog hing. Ondertussen probeerde ik Hans te overtuigen dat dit echt dé jurk was. Het was het geld waard, want zo eentje zou ik noooooit meer vinden (en nog meer cliché-zinnen). Maar Hans was niet overtuigd. Totdat ik een week later nietsvermoedend ‘s avonds mijn slaapkamer in liep en daar die prachtige maxijurk languit over het bed zag liggen. Hans had de maxijurk in het geniep met heel veel liefde voor mij gekocht. de perfecte maxijurk de perfecte maxijurk de perfecte maxijurk de perfecte maxijurk de perfecte maxijurk Kledingdetails: Jurk Silvian Heach (s/s 2014), Hoed H&M (s/s 2014), Armbandje (uit Turkije). 
Cheers to the summer! Cheers to
nog heel veel zomerse september-avonden!  Want daar zijn dit soort jurken perfect voor.  xx Shifra

Comments

  1. Ik word altijd zo vrolijk van je foto’s! Je ziet er echt heel mooi uit en wat een zomers sfeertje zo op het strand!
    Liefs, Tessa

  2. Aaah wat lief van hem! Hij staat je inderdaad prachtig! Ik heb ook brede heupen, en heb inderdaad ook altijd moeite met het vinden van een mooie maxijurk of rok. Ik heb er eentje van de Primark die ik echt prachtig vind, maar verder helaas nooit eentje gevonden die me mooi staat.

  3. Zo lief van hem! Maxi-jurken doen helaas niets voor mijn figuur, maar ze zitten wel lekker. Ik draag ze gewoon binnen.

  4. Wat is Hans toch een lieverd! geeft je een mooie jurk wat je trouwens prachtig staat! en ook nog een gave eettafel gemaakt, een dikke duim voor Hans ;)

  5. Wat een prachtige jurk en super lief dat Hans ‘m voor je heeft gekocht! Hij staat je inderdaad heel goed, dus ik begrijp dat je die zo graag wilde hebben. Liefs!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.