HOW TO: DE ROMMELIGE KNOT

Haaaaaay! Bedankt voor al jullie lieve reacties op mijn filmpje afgelopen woensdag,
zowel mondelijk als per mail. Ik was er erg blij mee en het motiveert mij zeker om vaker filmpjes te maken. Drie keer raden wat ik dan ook vandaag post: een video! Ik ga mijn best doen voortaan élke zondag een filmpje te posten, de ene keer over beauty, de andere keer een recept of een DIY. Vandaag: de rommelige knot. Ik vind het heerlijk mijn haar zo vast te maken; casual voor overdag en tegelijkertijd chique voor ‘s avonds. Liefs!

P.s Ik lijk een beetje suf en moe (en dat was ook zo), omdat ik héle drukke dagen heb gehad. Volgende keer ben ik weer sprankelend en vol energie! :)

Comments

  1. Tof! Ik maak ook altijd een rommelige knot, maar net anders! Dit is helemaal leuk, bedankt voor de tip!

    Je hebt er een nieuwe BL volger bij hoor! Toffe blog heb je!!

  2. Janine

    Heel leuk! Ga ik uitproberen! :) Je hebt trouwens allemaal gave ideeën op je website staan!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.