DE STOUTE ZOMERSCHOENEN AANTREKKEN

DIY ZomerschoenenAl heel lang wilde ik échte zomersneakers. Sneakers die alleen maar zee, strand en parasols roepen en eigenlijk alles wat maar met zomer te identificeren is. Schoenen waarmee ik vrolijk over de hei kan springen. Dat soort. Maar ik kon ze maar niet vinden. En de zomer begint nu wel een beetje op te raken. Dus zoals je mij misschien al kent, dan ga ik ze zélf maken. In de hoop toch nog een beetje extra zomer te krijgen.textielverventextielverftextielverfBenodigdheden: gele- en blauwe textielverf, kwastje en schilderstape.
Stap 1. Trek de veters uit de schoenen. Knip de schilderstape verticaal doormidden, zodat je smallere strepen krijgt. Plak deze evenwijdig op de schoenen aan de voor- en aan de achterkant. Verf met geel tussen de strepen in.
Stap 2. Als de gele verf droog is, pak je de blauwe verf en kleur je de gehele zijkanten in.
Stap 3. Als je schoenen helemaal droog zijn stop je de veters weer terug.
* Ik had geen beter kwastje in huis, maar eigenlijk is het beter om een ‘tamponeerkwastje’ te gebruiken. Deze zijn wit, stug en zijn recht afgeknipt. Dat verft makkelijker!textielverftextielverfHet was zo leuk om deze simpele schoenen te maken! Ze zijn super zomers en staan erg leuk. Natuurlijk kun je alle kanten op met textielverf. Zo kun je bijvoorbeeld ook zigzagstrepen maken, of stippen! Ik denk dat zigzagstrepen mijn volgende projectje worden. xx Shifra

Comments

  1. Zomerser dan dit wordt het denk ik niet. Wat leuk gedaan. Toen ik de foto zag dacht ik direct dat je ze zo gekocht had.

  2. Wow, wat een gave schoenen. Echt origineel, deze zie je niet snel ergens anders. Wat leuk bedacht en wat een vrolijke zomerkleurtjes. Wat ben je toch creatief :)

  3. Yvon

    Ja dit zijn absoluut zeer leuke zomerschoenen. En met je kleding is gewoon niets mis, en je kan zo veel dingen combineren.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.