DIY: Doosje met liefdesbriefjes

valentijn cadeau, wat te doen met valentijn, wat doen met valentijn, valentijnkado, voor haar, voor hem, Soms wil je uitdrukken hoeveel van iemand houdt (of dat nu je moeder of vriend is), maar je hebt geen idee hóe. Je houdt zoveel van diegene dat je het niet in woorden kunt uitdrukken. En dat is een heerlijk gevoel, maar tegelijkertijd ook heel frustrerend.  ‘Hóe kan ik nu nog meer laten hoeveel zien hoeveel ik van je houd’, roep ik dan. Daarom (en ook omdat het lief en schattig is) maakte ik dit doosje vol met redenen waarom ik van Hans houdt. *einde zwijmelstand*origineel valentijnscadeau, zelf valentijnskado maken, zelf valentijn maken, valentijn ideeën, dingen voor valentijn, valentijn dingen voor hem, valentijn dingen voor haarHet idee is eigenlijk heel simpel. Ik kocht een hartvormig doosje. Daarin heb ik een hartjesslinger gemaakt, met op elke hartje een reden waarom ik van hem houdt. Het doosje heb ik een beetje versierd, maar eigenlijk ook best simpel en rustig gehouden.  De inhoud van het doosje, de hartjesslinger dus, maakte ik op deze manier:origineel valentijnscadeau, zelf valentijnskado maken, zelf valentijn maken, valentijn ideeën, dingen voor valentijn, valentijn dingen voor hem, valentijn dingen voor haar1. Teken hartjes op papier uit, dicht tegen elkaar aan. In mijn gekochte doosje zaten nog twee kleine hartvormige doosjes. Ik heb één formaat kleiner gepakt en dat heb ik als vorm gebruikt om hartjes op papier tekenen. Het doosje wat ik uiteindelijk gebruik is de grootste, dus zo wist ik zeker dat het er goed inpaste. Je kunt natuurlijk elke hartjesvorm gebruiken of er zelf een uit de hand tekenen. 2. Knip de hartjes uit en vouw ze in een trappetje. 3. Plak nu de laatste van het eerste trappetje en de eerste van het andere trappetje tegen elkaar aan. Zo ontstaat er een slinger die weer goed is op te vouwen tot een trappetje. 4. En nu het leukste werk! Beschrijven maar. En ik had heel wat hartjes om te beschrijven… ;-)
origineel valentijnscadeau, zelf valentijnskado maken, zelf valentijn maken, valentijn ideeën, dingen voor valentijn, valentijn dingen voor hem, valentijn dingen voor haar
origineel valentijnscadeau, zelf valentijnskado maken, zelf valentijn maken, valentijn ideeën, dingen voor valentijn, valentijn dingen voor hem, valentijn dingen voor haar
origineel valentijnscadeau, zelf valentijnskado maken, zelf valentijn maken, valentijn ideeën, dingen voor valentijn, valentijn dingen voor hem, valentijn dingen voor haar
origineel valentijnscadeau, zelf valentijnskado maken, zelf valentijn maken, valentijn ideeën, dingen voor valentijn, valentijn dingen voor hem, valentijn dingen voor haarIk vind dit zo’n lief en schattig cadeau om te geven! En natuurlijk kun je ontelbaar variaties hierop maken. Door bijvoorbeeld foto’s van mooie momenten op de hartjes te plakken of enkel wat foto’s op de buitenkant van het doosje. origineel valentijnscadeau, zelf valentijnskado maken, zelf valentijn maken, valentijn ideeën, dingen voor valentijn, valentijn dingen voor hem, valentijn dingen voor haarVeel plezier met het maken van jouw persoonlijke doosje vol liefdesbriefjes! xo. Shifra

Comments

 1. Mirthe

  Dit is zo mega schattig!! Misschien dat ik dit nog wel even snel ga maken voor vrijdag.

 2. Aaah, echt superlief en leuk en creabea! Ik heb mijn vriendje in een van onze eerste jaren ook een kaart gegeven met daarop 50 dingen waarom ik van hem hou… We hebben die kaart nog steeds en als ik die teruglees is dat zo schattig (we zijn al 8 jaar samen nu). Wij doen verder niet echt aan Valentijn, alleen een lief kaartje haha.

  • Shifra

   Wauw, al 8 jaar samen! En wat leuk dat je die kaart nog hebt, heel leuk om terug te lezen nu! Wij bewaren ook écht alles, soms weet ik niet meer waar ik het allemaal moet opbergen. Haha! :)

  • Shifra

   Oh, wat heb je gemaakt? En je hebt het al gegeven dus? Haha!;)

 3. Zo’n leuk idee! Ik heb zoiets ooit gemaakt maar dan een soort fotoboek. Ik heb geprobeerd bij verschillende foto die van ons samen gemaakt was een leuke reden te schrijven waarom ik van hem houd. Was hij super blij mee! Dit is ook een heel leuk idee, misschien nog iets voor dit jaar :)

 4. Oh, dit is ook al zo’n geweldig idee! Ik krijg het nog druk vanmiddag en vanavond als ik dit voor Valentijnsdag nog wil maken. Jij zit echt bomvol goede ideeën (en winacties haha) ;) Volgens mij ga jij een hele leuke Valentijnsdag beleven!

  • Shifra

   Haha! Nou… ik heb nog helemaal niets gepland voor die dag zelf! Misschien dat we last-minute nog iets gaan doen. :)

 5. Wat jammer, dat hij je leuke cadeautje nu misschien al heeft gezien, of kijkt hij niet op je blog?

  Groeten van Juffrouw Mier

  • Shifra

   Ja, heel scherp!;-) Hij heeft het cadeautje al gezien ja. Maar enkel de beschreven hartjes die op de foto staan. Er zijn er nog veel meer, en die zijn dan toch nog een beetje een verrassing!

 6. Ianthe

  Aaaah wat lief! Ik heb voor mijn vriend een keer een potje gemaakt met daarin 100 redenen waarom ik van hem hou. Mijn vriend is totaal geen romanticus, maar als hij me ‘s avonds een berichtje stuurt (wij wonen (nog) niet samen) om te zeggen dat hij alle briefjes nog een keer aan het lezen is smelt ik :D

 7. Dit vind ik tot nu toe de leukste Valentijns DIY die ik ben tegen gekomen en ik ga hem ook echt onthouden. Vanmiddag wil ik toch nog even langs de Action, dus misschien kan ik er vandaag nog wel lekker mee aan de slag.

 8. Oooh dit is zooo lief!! Echt de meest liefdevolle valentijn tip die ik tot nu toe gezien heb! Ik vind het voor heel even heel jammer dat ik geen vriend meer heb!

 9. Superleuk! En wat zien de foto’s er ook mooi uit! Leuk blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! :) X