FALL(ING) FOR FELT

Fall(ing) for feltNiets is heerlijker dan écht bewust met de seizoenen mee leven. Sinds dit jaar probeer ik niet alleen te koken naar de seizoenen, ik kleed ook het huis daarnaar aan. In de lente is het zo fijn om een licht, opgeruimd huis te hebben met verse bloemen. Terwijl ik nu in de herfst juist verlang naar ‘gezellige troep’, warmte en wat meer prulletjes. Daarom maakte ik deze herfstslinger gemaakt van vilt, die in één klap de herfstsfeer in mijn huis neerzet.
Fall(ing) for feltFall(ing) for feltherfstslinger, herfstversiering, vilt, kopen, Zo heb ik het gemaakt. :)  1. Zoek leuke kleuren vilt uit. Je kan ook stof gebruiken, maar vilt is stevig en veel makkelijker! 2. Knip het in mooie herfstbladeren. Op internet vond ik mooie patronen van herfstbladeren die ik op het vilt heb gelegd, om ze zo over te knippen. Én ook als je onhandig bent is dit projectje je helemaal op het lijf geschreven. Herfstbladeren zijn in het echt namelijk helemaal niet perfect. 3. Naai de bladeren nu aan wol en knoop de uiteinden aan elkaar. Wol vind ik het mooiste, maar je kunt ook garen gebruiken. Ik zag pas iemand in plaats van wol een goud ijzerdraad erdoor heen prikken, en dit is ide-aal als je hem niet zo goed kan ophangen: je kunt dan zelf bepalen hoe de slinger heen-en-weer slingert. Fall(ing) for feltZelf herst maken, huis versieren, versieren, zelfs slingers makenDit is een heerlijk karweitje om achter de televisie te doen, wachten totdat je soep pruttelt óf net als ik, als bijrijder in de auto. :) Have fun crafting! xx Shifra

Comments

  1. Wat leuk!! Ik wilde ook zoiets maken, had ik op Pinterest gespot. Wij versieren het huis altijd in thema’s! Nu is het herfstthema in huis :) Dadelijk het Sint-thema en dan het Kerst-thema :)

  2. Wohooo, dit is vet! Oh, wat een leuk idee. Dit ga ik echt maken binnenkort, wat kun je dit mooi zeg. Fijne herfstkleuren en mooie vormen. Vind Hans het ook mooi?

    • Shifra

      Haha, goede vraag! Verbazingwekkend vindt hij het nog mooi ook. Hij vindt een groot deel van mijn projecten leuk, zolang het maar niet teveel gefrutsel wordt. Dit valt daar eigenlijk ook onder, maar toen het eenmaal hing sprak hij -de inmiddels befaamde woorden bij mij- uit: “Oh. Dit had ik niet verwacht. Leuk.”

  3. Creatief bezig hoor! Ik ben totaal niet creatief aangelegd en bij mij blijft het bij wat rangschikken van pompoenen op een schaal…

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.