Feeling free and alive

feeling alive and free1 Haay! Ik hoop dat je een fijne week hebt tot nu toe. De mijne is heerlijk! Met volle teugen geniet ik van elk moment sinds ik mijn scriptie heb ingeleverd. Ik voel mij niet alleen heel opgelucht en bevrijd -wat ik had verwacht na ruim een jaar gevangen te zijn door dat ding-, maar het heeft alles wat meer in perspectief geplaatst. Ik kan zo genieten van alle kleine dingen momenteel, ik kan dromen en weer echt nadenken wat ik nu precies wil doen met de rest van mijn leven. En hoe ik het ga invullen. Al ruim een jaar bestond er een leven in mijn hoofd na de scriptie. En lange lijst vol plannen en dromen. En dat moment is nu aangebroken. Wat heer-lijk! En ik moet er ook nog een beetje aan wennen. Nu hoop ik dat de wolk waar ik op deins niet volgende week kapot wordt geprikt door een beoordelaar die mijn scriptie afkeurt. Ik denk er nog maar niet even aan, en ik ga nog maar wat hoger op die wolk zitten.feeling alive and free (5) feeling alive and free2 feeling alive and free (2) feeling alive and free (3)feeling alive and free (6)Kledingdetails: Jurk H&M (s/s 2015), Ballerina’s H&M (s/s 2015), Clutch Primark (s/s 2014), Armbandje en ketting H&M (s/s 2015).

Cheers to feeling alive and free! Want eigenlijk zouden we ons elke dag zo moeten voelen. X Shifra

Comments

 1. Ahhh wat heeeeerlijk! Ik weet nog zó goed hoe de dag was dat ik hoorde dat ik geslaagd was. Ik heb gehuild jonge, eindelijk dat gevoel wat jij omschrijft. Ik snap precies wat je bedoelt met dat je je gevangen voelt door die scriptie, erg hè, ik had precies hetzelfde. Geniet van je “vrije” leven haha!

  • Shifra

   Ik had niet door hóeveel gevangen ik zat, vreselijk! Haha! En wat grappig dat je nog zó goed herinnert hoe je je voelde! Dat hoor ik heel veel van mensen. Blijkbaar is het normaal dat het ‘life changing’ is..

 2. Wat een heerlijke vrolijke foto’s! Geniet van deze tijd! Ik hoop dat je snel te horen krijgt of je scriptie oke is!

 3. Dat voelt denk ik inderdaad als een hele opluchting. Dartel nog maar lekker rond. Ik duim voor je dat je volgende week goed nieuws krijgt.

 4. Jose

  I feel yooou! Ik heb gisteren mijn scriptie ingeleverd. De vrijheid-blijheid overheerst, maar daarbij ook de kriebels of ik volgende week goed nieuws zal krijgen. Sssssspannend!!! Ik wens je een heerlijke vrije week & veel succes volgende week. I’ll keep my fingers crossed!

  • Shifra

   Aaah, wat heerlijk dat jij hem ook hebt ingeleverd! En nu zitten we dus beide nog een beetje in spanning. Ik hoop dat we hem allebei halen! Laat je het weten? :) Ik ben wel benieuwd!

 5. Ah wat zie je er opgelucht en blij uit! Kan ik ook best begrijpen, zoveel last die van je schouders valt! Erg leuke outfit, speels en classy tegelijkertijd. Ik vind het tasje echt heel schattig. Geniet van je vrijheid! X

 6. Heerlijk dat je nu eindelijk even rustig kan zitten en weer volop kan bloeien ;) Zoveel last van de schouders af is toch echt het fijnste gevoel. Je ziet er trouwens super leuk en happy uit op de foto’s! Word er zelf gewoon helemaal vrolijk van :D

  xxx

 7. Het is echt een fijn gevoel en wacht maar totdat je jouw diploma in handen hebt ;) Dan is het pas echt feest!

 8. Wat een fijne en vrolijke foto’s! Ze vrolijken me helemaal op zo tussen het leren door! En wat een fantastische jurk heb je aan! I <3 streepjes

 9. Dat gevoel, snap ik helemaal. Heerlijk zeg! Dat jurkje staat je onwijs goed ook. Ik heb hem in het donkerblauw met wit. Bijna elke dag aan haha, hij zit echt onwijs lekker. Geniet van deze tijd en ondertussen ga ik duimen dat je beoordelaar heeeeel blij met je scriptie is :)

  • Shifra

   Wat leuk! Hij is er inderdaad ook in het blauw! Hij zit lekker hè? En hij valt heel chique vind ik, terwijl hij helemaal niet duur was!

 10. Wat een leuke foto’s zeg! Je straalt helemaal. Ik snap heel goed dat je je bevrijdt voelt. Ik voel me nu ook zo na de eindexamens. Liefs!

  • Shifra

   Oh inderdaad! Bij de eindexamens heb je hetzelfde gevoel, dat kan ik mij ook nog zo goed herinneren. Al na het maken van de laatste toets, en dan helemaal als je het hebt gehaald! Gefeliciteerd! (ik had even gespiekt op je blog!;-))

 11. Ik kan me dat gevoel ook nog goed herinneren, ook al is het alweer 6 jaar geleden. Geniet ervan! Ik hoop dat je ook op die wolk en daarna – bij het volgen van je dromen- blijft bloggen, ik lees je blog altijd met veel plezier!

 12. Wat een super leuke outfit, vooral met dat tasje erbij! Kan me voorstellen dat het suuuper op lucht om dat ding eindelijk ingeleverd te hebben. Geniet er van :D

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.