Final kitchen make-over

Kitchen makeover A Cup of LifeWelkom in mijn keuken! Eindelijk, eindelijk kan ik je vandaag echt verwelkomen in mijn keuken! Laat je assistent alle telefoontjes tegen houden (ha, je assistent. Mag ook je vriend zijn.), zeg tegen je baas dat je met spoed naar huis moet vanwege persoonlijke omstandigheden (Shifra’s blog), en kruip op de bank met een glas wijn of cola en je laptop. Want hier komt een HUGE keukenfoto blogpost aan!

De keuken BEFORE - A Cup of LifeAls je een trouwe lezer bent of mijn vlogs bekijkt (waarvoor heel erg BEDANKT!), dan heb je waarschijnlijk al een heel groot deel van mijn keuken gezien. En ook dit artikel waarin ik al voor- én “tussendoor”-foto’s liet zien! Maar omdat de voorfoto’s bij het hele verhaal horen (en het heel irritant is om tussen verschillende tabbladen te switchen), laat ik ook nog even snel hier de voorfoto’s zien. Zo trof ik de keuken aan. De keuken oogde heel grauw en donker, ondanks dat evenwijdig een groot raam loopt (kun je nagaan..). De muren zaten vol met (meerdere) lage behang en hing op veel plekken los. Het was slordig en de keuken had veel aanpassingen nodig. De keukenEn zo zag het er elf maanden geleden al uit. We hadden toen drie maanden het huis en hadden ontzettend hard gewerkt in de keuken. Mijn vader kwam mij een dagje helpen met schoonmaken als verassing voor Hans, dat was ontzettend leuk! Later die avond konden we daardoor zelfs al koken in onze nieuwe keuken. Good memories.

Allereerst hebben we het zeil weggehaald (en bijhorende schimmel, yikes!) en vervangen door laminaat. Vervolgens hebben we heel wat keukenkastjes weggehaald. Zowel boven de gootsteen, als grote lange keukenkast rechts (zie de before foto) en het kastje met afzuigsysteem boven het gasfornuis. Die afzuigkap was waardeloos, hij filterde alleen de lucht. :( Op de vensterbanken waren grote kunststof planken óver de bestaande vensterbanken geplakt. We namen het risico die er af te halen in de hoop ze te kunnen herstellen naar hun oude staat. En dat lukte, heel erg goed! Mooie tegeltjes kwam eronder vandaan, die we opnieuw geplamuurd en zwart geverfd hebben. We verfden ook alles in de keuken wit, inclusief de kozijnen van alle ramen en kochten nieuwe mooie witte stopcontacten (in plaats van de huidige vergeelde stopcontacten..). Kitchen makeover A Cup of Life (1)

Kitchen makeover A Cup of Life (2)
Kitchen makeover A Cup of Life (5)De afzuigkap staat voor heel binnenkort op de planning om echt aan te sluiten. Hij hangt daar nu niets te doen. Maar het is nogal een operatie om het afzuigsysteem helemaal tot aan buiten werkend te maken. Maar, dat doen we heel erg binnenkort dus (alles wordt nu zo snel vet in de keuken :( ). Boven op de kast staan draadmandjes voor extra opbergruimte! Op de plek waar eerst een lange kast stond (helemaal rechts) hebben we met pallethout een ijzeren standaard bekleed om de magnetron erop te zetten (Hans zijn idee!). Not pictured, maar daaronder staat dit leuke opstapkrukje (die je overal ziet) met een rieten boodschappenmand. Kitchen makeover A Cup of Life (6)

Kitchen makeover A Cup of Life (7)Ik ben ontzettend blij dat we besloten hebben de kastjes boven de gootsteen te vervangen met planken. Iedereen om ons heen raadde het af, maar het bleek achteraf echt de juiste beslissing. Het maakte onze keuken zóveel ruimer, opener en lichter! En we waren stiekem ook wel blij van een paar lelijke keukenkastjes af te zijn. Maar het is een you-either-love-it-or-hate-it-dingetje.Kitchen makeover A Cup of Life (10)Glazen worden snel vies en vangen veel stof, dus het vergt wat extra onderhoud. Onze glazen gaan om de paar dagen allemaal in de vaatwasser en dan ga ik gelijk met een doekje over de plank. We gebruiken de vaatwasser niet zo vaak en na een paar dagen hebben we alle glazen vaak wel gebruikt. De wijnglazen staan om die reden op z’n kop, die gebruiken we wat minder. En ik vind glazen met hun drinkkant omhoog gewoon heel veel leuker staan. Haha!  Ik vind het extra onderhoud het heel erg waard, maar het is wel iets wat je in je achterhoofd moet houden als je dit ook zo willen.

Kitchen makeover A Cup of Life (8) Ik heb heel erg lang gezocht naar een mooie iets (ik wist niet wat, dus letterlijk ‘iets’) om al mijn keukengerei in te zetten. Toen ik deze kan/vaas tegen kwam van Jamie Oliver was ik verkocht.  Ondanks dat het crème is, en mijn keuken meer naar wit neigt, kan het prima. Juist doordat er warme houten planken bij staan. Ik houd heel erg van houten planken, dus je ziet er heel wat in mijn keuken staan. Daarnaast houd ik van planten, die geven zoveel frisheid en levendigheid aan je keuken! Deze klimop was eerst veel korter, maar hij klimt langzaam al naar beneden. Yay!
Kitchen makeover A Cup of Life (20)
Kitchen makeover A Cup of Life (21)De koelkast en dit groene karretje zijn samen de eyecatchers van onze keuken. De koelkast kregen Hans en ik voor ons trouwen van mijn schoonouders en nog steeds zijn we daar zo blij mee! We krijgen veel complimenten. Onlangs spoot ik dit karretje in een olijfgroene kleur (dit project!) en dat was zo’n goede keuze. Hij staat prachtig naast de koelkast en het biedt weer heel wat extra opbergruimte. Hij staat best dicht bij de ingang van de keuken, maar doordat het karretje helemaal open is, toont het niet te vol. Aan de muur heb ik sinds kort een zelf geweefd kleedje gehangen, lekker speels.
Kitchen makeover A Cup of Life (12)

Kitchen makeover A Cup of Life (2)

Kitchen makeover A Cup of Life (16)Na lang nadenken hakten we toch de knoop door een keukeneiland te kopen (in plaats van zelf te maken). Het toevoegen van het keukeneiland aan de keuken maakte zoveel verschil. Het gaf meteen zoveel gezelligheid en het maakte de keuken echt af. Aan de ene kant is er ruimte om aan te zitten (dit doen we heel veel!) en aan de andere kant is er opbergruimte. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik het wel iets netter gestyled heb voor de foto, want normaal staat vooral de onderste plank voller met spullen. Weer het nadeel van open planken, je kunt het niet echt overvol zetten, dat ziet er snel rommelig uit. Ik heb het nu zo gelaten en heb alles een ander plekje gegeven. Maar het scheelt dat de opbergkant van het keukeneiland niet zichtbaar is als je binnenstapt in de keuken. Bijna niemand ziet het en dus mag het ook best wat voller staan. Kitchen makeover A Cup of Life (1)Kitchen makeover A Cup of Life (17)Kitchen makeover A Cup of Life (18)Ik ben vooral heel erg verliefd op de details in mijn keuken; de kleine spulletjes die het zo aankleden. Zo heb ik op de bovenste plank boven het aanrecht weckpotten met allerlei soorten pasta’s staan. De rest van de plank is gevuld met allemaal ouderwetste keukengerei (die ik ook echt gebruik!) uit mijn oma’s keuken. Ook de pannen in het kookeiland zijn uit mijn oma’s keuken. En de prachtige vintage brooddoos op het keukeiland is ook van haar geweest. Ik heb een speculaasplank aan de muur hangen uit de bakkerij van mijn opa. Een knoflookstreng en een fruitschaal om ook echt het gevoel te geven dat er iets klaargemaakt wordt in de keuken. Het duurde even voordat ik al die spulletjes bij elkaar had, maar nu ben ik er zo blij mee! Het geeft de keuken heel veel sfeer.

Kitchen makeover A Cup of Life (3)
Kitchen makeover A Cup of Life1Ik ben heel blij dat we de vensterbanken zo mooi hebben kunnen herstellen naar uw oude staat. Onze keuken staat op het zuiden, waardoor we ontzettend veel licht en vooral zon hebben. Dat betekent dat in de zomer midden op de dag de zon er vol op staat. Daarom hebben we rolgordijnen opgehangen die het licht filteren en net genoeg zonlicht tegen houden. Het is veel minder warm in de keuken, zonder dat het donker wordt. Ideaal! Ik houd heel erg van plantjes (in case you didn’t notice), dus er staan vooral veel plantjes in mijn vensterbank. Samen met wat oude kookboeken van mijn moeder (die mogen verkleuren) en een oud blik uit de bakkerij. (Oh en ja, goed gezien. Dat ene vetplantje heeft nog een schoteltje nodig ja!;-)) Kitchen makeover A Cup of Life (4)

Kitchen makeover A Cup of Life Keuken details: Keukeneiland Ikea, Groen karretje DIY, Koelkast Pelgrim, Krukken Ikea, Draadmandjes Leen Bakker, Blauw en groene vaasjes Hema, Broodplank (op keukeneiland) Hema, Fruitschaal Hema, Zeeppompje Hema, Kaarsje H&M, Grote vaas Loods 5, Theedoek Ikea, Vergiet Ikea, rieten mandjes Ikea, Koperen maatbeker Xenos, Pannetje Ikea, Kan voor keukengerei Jamie Oliver, Olie en azijn kannetjes Jamie Oliver.

Onze keuken is mijn favoriete plekje in het huis. Ik breng er niet alleen heel veel uurtjes door om te koken, ik hang er ook vaak gezellig met vriendinnen of met Hans. We zitten veel aan het keukeneiland voor een snelle lunch/avondmaaltijd, om samen even een spelletje te spelen of om een wijntje te drinken. Meestal als ik aan het koken ben, komt Hans er gezellig bij zitten (en vica versa). Het is echt een woonkeuken voor ons, iets wat we heel graag wilde creëren. Een gezellig plekje waar we allebei heel graag zijn! Er zat ontzettend veel werk in deze keuken, maar wat was dat het allemaal waard! Er moeten nog wel wel wat kleine dingetjes gebeuren en ik heb stiekem ook nog wel restyle projectjes in mijn hoofd zitten. Maar dat hoort misschien ook wel. Een huis is nooit af, en onze keuken ook niet. Zo. Wauw. Dat waren veel foto’s he? Dankjewel dat je even een kijkje nam! X Shifra

P.s Houd in gedachten dat we dit huis huren. We hebben gedaan wat we konden, met ons budget en het idee dat we zoveel mogelijk wilden veranderen wat we ook later weer mee kunnen nemen. :) Als ik dit huis niet zou huren, dan zou ik veel nog willen veranderen. En eigenlijk vrijwel zeker een andere keuken erin stoppen. :) De handvaten van de keukenkastjes wilde ik eigenlijk nog veranderen, maar dat zou heel duur uitvallen. Plus, heel eerlijk: hoe meer wij betalen en veranderen aan de keuken, hoe langer het duurt voordat onze huisbaas in ziet dat de keuken echt oud is. Je ziet het niet op de foto, maar veel handvaten zijn versleten en ook de keukenkastjes zijn echt oud. Maar het valt niemand op, omdat we keuken zo ontzettend gerestyled hebben. En weet je? Eigenlijk valt het ons ook niet eens meer op. Het is ons plekje, we love it!

Comments

 1. Frauke

  Wauw, dat hebben jullie echt mooi gedaan! Het zit hem echt in de details hier!
  Waar heb je trouwens die draadmanden vandaan waar je jouw flessen drank in bewaart?

  • Shifra

   Van de Leen Bakker! Het is alweer een jaar geleden, dus ik weet niet zeker of ze ze nog steeds verkopen. (Een groot deel van de spullen heb ik onder de laatste foto nog een keer genoemd met de winkel/merk. Mocht je nog zoeken naar andere spullen.)

 2. Wat is het eindresultaat mooi geworden zeg. Ik ken jullie oude keuken nog van de foto’s en vlogs, maar het is echt een fijne, gezellige keuken geworden. Het keukeneiland en de wand met rode koelkast is echt geweldig leuk! Alle kleine decoratie maakt het af, je hebt het erg leuk afgestyled. Je mag trots op jezelf zijn hoor (en Hans)! X, Judith

 3. Wauw! Die foto’s komen precies rechtstreeks uit een tijdschrift, zo prachtig helder en licht. En jullie keuken ook, ik vind ‘m héél mooi geworden. Ik snap best dat je er niet té veel aan wou doen omdat jullie huren (logisch ook) maar alsnog ziet het er wel echt miljoen keer beter uit dan voorheen. En inderdaad, al die kleine spulletjes/plantjes/… maken het nog een heleboel gezelliger en leuker. Ik wou ook altijd graag van die prachtige planken met glazen en andere spullen op, staat supermooi. Goed dat je aangeeft dat het meer onderhoud kost, maar ik zou het ook de moeite waard vinden :)! Aaanyways, heel erg mooi dus! X

 4. Jee! Super leuk! Je hebt echt lef met alle verschillende kleuren en dat pakt zo leuk uit!
  Jullie hebben nu een heerlijke frisse vrolijke en ruime keuken, gaaf!

 5. Wat heb je ontzettend mooi gebruik je gemaakt van accessoires in je keuken zeg. Het is echt een mooie uitnodigende ruimte geworden. Gaaf!

 6. Wow wat een gave keuken is het geworden. Heel gaaf vind ik de draadmandjes met flessen water.

  Mijn keukenfobie zou per direct weg gaan bij zo een keuken ;-) Ik krijg zin om te koken.

 7. Tasja

  Wow het is echt heel mooi geworden! Niet te geloven dat je dat hebt kunnen doen bij een huurhuis, echt super mooi!

 8. Het is ontzettend mooi geworden! :-) Ik vind de rust aan de ene kant, en de vrolijke kleuren aan de andere kant heel gaaf.

 9. debbie

  Oh wat hebben jullie de keuken mooi gemaakt! Ik had in eerdere artikelen/ vlogs gezien/ gelezen dat jullie veel hadden veranderd, leuk om te zien dat jullie er nu echt tevreden mee zijn en dat het toch een geweldig resultaat heeft geleid. Vrolijke keuken en gedurfd met die kleurtjes, maar het vormt een mooi geheel. Ik doe weer inspiratie op voor mijn eigen huis. Het idee van de draadmanden bovenop de kast, pik ik van je ;’). Zelf vind ik het moeilijk om kleur te gebruiken in huis, maar door jullie keuken beginnen mijn handjes te jeuken. De keuze om de kastjes weg te halen en daarvoor planken in de plaats te zetten, is een heel goed idee! Jullie keuken kan zo in een tijdschrift, maar je ziet toch dat er geleefd wordt. Het straalt een huiselijke sfeer uit en precies dat wat jullie zelf zijn, gezellig!

  Leuke blogpost! Lees graag zulke artikelen op je blog, keep going like that! Trouwens ik vind jullie hele huis geweldig. Zo en daarmee sluit ik deze lange reactie af: over en sluiten haha!

  • Shifra

   Het is ook eng om kleur te gebruiken hoor, het trekt gelijk heel erg de aandacht (en hoe combineer je die kleur dan weer juist). Maar zolang je het in accessoires terug laat komen (in eerste instantie) is het veilig. Als je eenmaal gewend bent, durf je net als ik plotseling een knalbauwe bank in huis te halen! En leuk om te horen dat je dit soort artikelen leuk vind! Ik vind dit ook heel erg leuk om te schrijven (win-win!).

 10. Het resultaat is echt prachtig. Ik wist niet dat een keuken zo gezellig eruit kon zien. Vaak wordt het toch snel rommelig met al die glazen en pannen, maar niet bij jullie.

  • Shifra

   Haha, nou ik heb wel een beetje extra opgeruimd hoor. ;-) Maar ons aanrecht en keukeneiland is wel bijna altijd zo leeg en opgeruimd. :)

 11. Wat een prachtige én gezellige keuken! Het lijkt zo uit een catalogus te komen, maar tegelijk is het door de persoonlijke items en de aankleding ook heel persoonlijk en knus. Echt heel gaaf!

 12. Wauw wat ziet het er prachtig uit zeg! Wij hebben geen kastjes erboven en dat mis ook totaal niet, maar zo van die planken zijn wel heel tof!

 13. Ooooooh wow, wat mooi! Lijkt me zo fijn om daar in te koken. Mijn keuken is een ramp (inclusief bruine oma-tegeltjes) en ik kan niet wachten om naar een echt huis-huis te verhuizen inclusief een grotere keuken. Kan ik jou dan inhuren om mijn keuken mooi in te richten?

  • Shifra

   Oeh, haha, bruine tegeltjes. Ja, dat is niet snel mooi te stylen (Of ben ik nu te eerlijk?). Heb je wel eens overwogen ze te verven? Is niet zo duur, maar wel weer een investering in (denk ik?) ook een huur huis. Ik besef mij hoe blij ik mag zijn met deze keuken! Ik ben er ook heel graag! En jaaaaa, ik help graag samen je keuken inrichten!

   • Ja dat zou wel kunnen! Heb ik toen we hier net kwamen wonen wel overwogen. Maar we wonen anti-kraak, dat is dus nog een tikkeltje erger dan een huurhuis haha. Het wordt over twee jaar gesloopt dus ik wil het niet tè mooi maken, want dan moet ik vast huilen als ik eruit moet omdat ik het dan zo zonde van ons mooie huisje vind haha. Het lijkt wel bindingsangst!

    • Shifra

     Wat woon je dan nog mooi voor een anti-kraak huis! Ik heb wel eens een foto van je woonkamer gezien. (Ik denk op Instagram?) Over twee jaar verhuis je gewoon naar een villa joh. Zul jij zien hoe snel die bindingsangst weg is!;-)

 14. Ik vind jullie keuken altijd al zo gezellig in de vlogs! Super leuk om te zien hoe compleet het aangekleed is, is heel mooi geworden!

  Ik zou willen dat wij ruimte hadden voor al die gezellige spulletjes in onze keuken, maar het is bij ons puur praktisch ingericht omdat de keuken zo klein is… Dan helpt een nieuwe keuken erin zetten ook niet want de ruimte is gewoon super klein :(( Ach, in een volgende huis doen we gewoon een enorme keuken :P

  • Shifra

   Heel herkenbaar! Hiervoor had ik maar één aanrechtblok, waar echt alleen de praktische dingen konden staan. Heel jammer. Maar ook al heb ik nu een grote(re) keuken, ik ben nog steeds altijd een balans aan het zoeken tussen praktisch en mooi. Want vrijwel alles wat praktisch is, is niet mooi. Praktisch zou bijvoorbeeld alles dichtgetimmerd hebben, alles achter deurtjes. Maar in dat geval weeg ik praktisch af tegen mooi, en dan wint mooi het. Maar niet overal in mijn keuken kan “mooi” het winnen helaas. :( Maar soms vind ik manieren dat ik het beste van both worlds kan combineren (en dat is de gouden combinatie!). Je hebt vast ook praktische dingen in je keuken, die ook heel leuk zijn! (Zoals die watertap bij je ‘medicijnenhoekje’. Die vind ik heel leuk staan!:))

 15. Wauw, ik zag je keuken wel eens langs komen in vlogs maar nu zo als totaalplaatje is het echt super mooi! Zou zo in een Ikea boekje kunnen (niet dat de spullen zo ikea is zijn, maar meer omdat het gewoon perfect is haha).

 16. Wauw, wat een prachtige keuken! Ik ben er best wel jaloers op!
  Wij wonen ook in een huurhuisje, voormalig vakantiebungalow. Het is daar zo klein.. en oud. Je hebt amper bewegingsruimte. We hebben de keuken veranderd door plakfolie te gebruiken op de keukenkastjes. Wat wel al meteen een andere sfeer geeft.
  Ik ben al op zoek naar een andere woning en daarbij kan ik jou keuken mooi als inspiratie gebruiken. Echt een prachtig hebben jullie!

 17. Wauw, wat een gave keuken Shifra! Ik begrijp heel goed dat dit je favoriete plekje is in huis en dat jullie er heel veel zijn. En een kookeiland is ook echt een droom van mij. :)

  • Shifra

   Het is ook altijd een droom van mij geweest! En het is heerlijk, heel erg aan te raden als je er (ooit) plek voor hebt!

 18. wow wat een mooi plekje zeg echt heel mooi. Ik ben totaal niet tevreden met m`n keuken en kom r dan ook alleen maar om te komen verder niet, jullie harde werk heeft zeker een prachtig resultaat gegeven! Geniet ervan

  • Shifra

   Oh wat jammer! Kun je het zelf niet wat gezellig en leuker aankleden met accessoires? :)

 19. Aaah wat leuk! Dat kookeiland is super. Momenteel hebben wij een bouwval als keuken: Zonder tegels, wel kastjes maar de deurtjes missen (die zitten in de verf). We wachten nu even op het aanrechtblad wat we besteld hebben en dan gaan we weer knallen in the kitchen! Leuk om te zien hoe jij het hebt aangekleed, wil ik ook!

  • Shifra

   Wat leuk dat jullie de keuken echt helemaal from scratch weer opbouwen. Alles helemaal naar jullie smaak. Ik ben benieuwd wat jullie er allemaal van maken! Ik hoop dat jij het ook laat zien op je blog! :)

 20. Wat een geweldige make over! Ik vind het echt heel leuk geworden, en zou er zo willen intrekken ;-). Ben fan van je kookeiland, dat wil ik later ook. Oh en je San Pellegrino flessen! Haha, ik ben ook dol op hun verpakkingsdesign (het heeft iets vintage?), zelf heb ik ook een lege fles in m’n interieur.. :p

  • Shifra

   Jaaa, leuk zijn die hè? Ik heb alleen de plastic variant. Ik vind de glazen variant heel veel mooier! De linker waterflessen zijn dan wel weer van glas. Die zet ik heel graag op tafel tijdens een etentje!

 21. Kimberly

  Wauw, Shifra, het lijkt wel alsof deze foto’s rechtstreeks uit een woonmagazine komen! Wat heb je dit mooi gestyled en gefotografeert, zeg. Je zou zo styliste kunnen worden bij fotoshoots (spreek uit ervaring, want dit doe ik ook vaak, haha). Ik vind je keuken super mooi geworden, lekker licht en vrolijk.

 22. Wauw wat een make-over! Jullie hebben er veel tijd en energie in gestopt, dat is wel te zien. Wat een verschil. Het gevoel dat je niet meer kan doen omdat het een huurhuis is, is zo herkenbaar! Zo jammer dat je het nooit helemaal naar je eigen smaak kan maken he? En je wilt er ook niet teveel geld in stoppen. Maar het resultaat is echt prachtig :D Gaaf dat jullie ruimte hebben voor zo’n fijn keukeneiland, dat lijkt me heerlijk.

  • Shifra

   Ja, het is echt zoeken naar een balans bij een huurhuis en soms heel erg een strijd. Want het kriebelt heel erg om nog heel veel meer te doen! Haha! Ik hoor ook mensen die zeggen absoluut niet te willen verven of een nieuwe vloer erin te willen leggen, als ze het huren. Wat ik begrijp! Maar ik wil het toch ook een beetje eigen maken. En als ik hier nog een paar jaar woon, dan heb ik het verven er wel weer een beetje uit denk ik dan maar. :)

 23. Eline

  Super zeg… Toen ik zag dat dit artikel online stond, heb ik lekker een kop thee en chocolade erbij gepakt om er extra van te genieten!
  Ik hou ook echt van jouw styling, dus het is altijd een feestje om jouw foto’s en ideetjes te bekijken! (Dat meen ik echt, ondanks dat het mss wat overdreven klinkt ;))
  Geniet er lekker van nu het helemaal af is!

  • Shifra

   Weet je hoe blij en lief ik het vind dat je dit zegt? :) DANKJE! Nadat ik alles klaar had en de foto’s had gemaakt, had ik een beetje een ‘meh’ gevoel. Misschien omdat het nu echt af of omdat ik gewoon heel erg een perfectionist ben. Dus ik vind dit echt heeeel leuk om te horen! Dankje! (Enne, ik lees heel toevallig, maar wel extra leuk, jouw comment nu ook met chocolade en thee!;-))

 24. Ik vind het zo tof wat jullie van jullie huur-huisje maken! Moet je nagaan wat het wordt als jullie een huis kopen! Ik ben verliefd op de stijl en die plank met glazen móet wel de moeite waard zijn, haha!

 25. Mijn keuken mag je ook wel verder afmaken, haha. Het ziet er goed uit hoor! Stukken beter, nee heeeeeeeeeeeeel wat beter dan dat het eerst was. Ook oogt het ruimer nu, I love it!

  xxx

 26. Maartje

  Wat een heerlijke foto’s! Super leuk gedaan.. en wat leuk om te zien dat je zoveel reacties krijgt, je blog is volgens mij hard aan het groeien. Vind ik erg leuk voor je! Geniet ervan :-)

  • Shifra

   Wat lief dat je dat zegt! En je het zo oprecht gunt, dat is echt lief! Ik geniet ontzettend van het bloggen, dus ik vind het heel leuk om te zien dat het zo gewaardeerd wordt. Ik kijk niet zo vaak naar statistieken en dus lees ik al snel de populariteit van een artikel af aan comments, shares en likes. Deze doet het dus goed, haha! (Duly noted.)

 27. Je hebt er echt een hele toffe keuken van gemaakt. Ik hoop dat als ik later een eigen huisje heb dat ik mijn kamers ook zo mooi kan stylen ;-)

 28. ZO mooi! Was het lange artikel waard ;-) Prachtige accessoires overal ook. Die wil ik later allemaal ook in mijn (eigen, nu deel ik ‘m met huisgenoten namelijk ;-) ) keuken!

 29. Wat een leuke keuken! Niet te vergelijken met hoe het voorheen was. Als ik ooit op mezelf woon (ik denk wel dat dat nog een tijdje gaat duren), wil ik dat mijn keuken er ook zo uitziet. Ik weet alleen niet of ik het zo netjes kan houden…;-)

 30. Anne

  Wauww! Wat een gave keuken. Een witte keuken (met een beetje zwart) met gekleurde details die het he-le-maal afmaken! En die koelkast.. wat een gave kleur!

 31. Wat een belachelijk fijne foto’s. Echt. Wauw.
  Tijdens je laatste DIY video’s zat ik al te kwijlen over hoe mooi ik de keuken vond maar zo in een gedetailleerd fotoverslag is het nog 10x mooier!
  Echt heel gaaf. Fijne combinaties van kleuren en materialen ook.

 32. Oh wauw jullie keuken is echt ontzettend mooi geworden! Dit is ook wel echt in mijn style, ik houd er wel van als de basis wit is en dan met kleurige items aankleden. Prachtig!

 33. Elisabeth

  Wat heb je er een mooie keuken van gemaakt! Ik geniet echt heel erg van je blogs, zo leuk om te zien hoe je van je huis echt je eigen plekje maakt! Daar verlang ik ook heel erg naar :) Ik woon sinds twee jaar in het buitenland voor mijn studie, en ondanks dat het een fijn huis is, mis ik mijn eigen Nederlandse minihuisje van hiervoor! Al mijn spulletjes staan bij mijn ouders op zolder (vlak bij Zaltbommel!) en hoewel ik hier ondertussen ook al veel heb verzameld en het een en ander van huis heb meegenomen, moet ik het toch doen met het huis en de inrichting zoals het is… Nog even tot mijn afstuderen en dan hopelijk ook ergens een eigen huisje! Dankjewel voor je inspiratie en vrolijkheid!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.