HART LEGGING D.I.Y.

A Cup of Shifra februari #1Je wordt momenteel letterlijk met je neus in de zoetsappige beertjes gedrukt die cliché-liefdesliedjes zingen (ik kan het nooit laten ze even aan te klikken) en kaarten waarop lieve teksten staan die je niet zelf hebt geschreven maar wél verstuurt naar je geliefde (die dat dan “zooooo lief” vindt). Begrijp mij niet verkeerd, ik vind Valentijnsdag leuk (een goed excuus om lekker uit eten te gaan bijvoorbeeld) maar ik krijg de kriebels van alle spulletjes eromheen. Dat zette mij aan het denken. Want eigenlijk nergens in mijn huis – op wat foto’s na-  is iets romantisch te vinden. Nergens zul je een hartje zien, niet op een kussen niet op de muur. Mijn onderbewustzijn heeft mij gestuurd in die richting, eerlijk waar, ik heb er niets mee te maken! Daarom besloot ik vandaag béwust iets te maken met hartjes. Om het wat liever en schattiger in huis te maken. En mezelf over te halen meer met hartjes te doen (want ja, eigenlijk zijn hartjes hartstikke leuk!). En weetje? Misschien draag ik dit zelfs nog wel op Valentijnsdag. hartjes op kleding maken, hartjes op kleding naaien, hartjes op elleboog, hartjes op truikleding voor valentijn, valentijn diy, hartjes kleding meisjesHet ziet er zo schattig en lief uit! Ik heb er expres voor gekozen de rest van mijn outfit rustig, zwart en simpel. De hartjes springen er hierdoor nog meer uit!
Zwarte trui H&M (a/w 2011), Zwart Jurkje H&M, Bril Pepe Jeans

hartjes op kleding maken, hartjes op kleding naaien, hartjes op elleboog, hartjes op truiDit is hoe ik het gemaakt heb! 1. Pas je legging aan en teken af met een krijtje of pen waar je knie zit. 2. Knip ter grootte van dat vlak een hartje uit papier (ik heb dit gewoon uit de hand geknipt zonder sjabloon o.i.d). 3. Maak het hartje met spelden vast op de rode stof. Kies voor de rode stof een stof die mee rekt. Ik gebruikte tricot, maar polyester bijvoorbeeld kan ook (pilt wel iets sneller). Uitknippen gaat wat lastig, maar het helpt door net over de randen van het papier te knippen. 4. Speld het hart vast op de legging en naaien maar! Naai ze niet te strak vast, want dan kunnen de harten niet meerekken met de stof. En dan aanpassen maar!

kleding voor valentijn, valentijn diy, hartjes kleding meisjesEnne, don’t get me wrong.. Ik zou het nog best leuk vinden om die ‘je bent de liefste-kaart’ of zingende beer te krijgen. De intentie die erachter ziet is tenslotte het belangrijkste. ♥ Veel liefs, Shifra

Comments

 1. Ik vind het er echt super leuk en schattig uitzien!! Dit wil ik graag nog een keer maken, en ook een keer op een vestje (op de ellebogen) dat vind ik ook altijd heel erg leuk en schattig

  • Shifra

   Ellebogen vind ik inderdaad ook heel erg leuk! Ik twijfelde nog of ik die niet wilde maken, maar omdat dat al zo bekend is, wilde ik het wat origineler aanpakken. Maar het blijft ook heel leuk!

  • Shifra

   Inderdaad! Je kan op deze manier echt alles erop maken. Wolkjes klinkt ook wel heel schattig.

 2. ilonka

  ik heb binnenkort een feest met het thema love you! Mijn outfit is klaar dank zij jou :)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.