Hi from America

AMERIKA IN snapshots1Hi! Heel kort, want ik heb beloofd niet echt te werken op vakantie. Maar ik wilde een paar snapshots van Amerika laten zien! Voor het geval je bang bent dat ik niet genoeg hamburgers (5!! already), milkshakes (0!) en donuts (3!) eet. Nee, don’t worry, ik rol straks echt het vliegtuig. uit zoals normaal is na een vakantie Amerika. Ik laat vandaag vooral foto’s zien van mijn tijd bij mijn vriendin Monica, in Warrington! Het was zo heerlijk om bij haar (en haar ouders) thuis te zijn. Haar ouders zijn geweldig en ze hebben mij (en Hans) zoveel laten zien. En wat heb ik veel gelachen, veel (véél gegeten) en genoten. Goed! Snapshots on the go! 
AMERIKA IN snapshots2

Hi America amerika reizen, warringtonHi America AMERIKA IN snapshots (8)

hi americaAMERIKA IN snapshots (4)Hi America AMERIKA IN snapshots (6) AMERIKA IN snapshots (7) Hi AmericaAMERIKA IN snapshots (2)Hi AmericaAMERIKA IN snapshots (9)hi americaIk ben nu (sinds twee dagen) in New York en ook hier is het geweldig! Het is fijn om weer even echt alleen samen met Hans te zijn, en als toeristen de stad te verkennen. Tips voor NY zijn nog steeds welkom! Vooral leuke, budget eettentjes! Ik probeer volgende week wat foto’s te uploaden van NY! Liefs! X Shifra

Comments

  1. Geweldig!! Wij, mijn vriend en ik, vertrekken zondag naar New York! We hebben al een heel draaiboek klaar liggen haha. Zoveel te zien in zo weinig tijd. Nu ik je foto met caramelapple zie bedenk ik me dat ik deze ook wil proberen, dit is toch wel iets echt amerikaans!
    Veel plezier nog en ik zie graag nog meer foto’s :-)

  2. Gaaaf, heel veel plezier nog! En wat betreft eettentjes, niet echt heel gezellig maar volgens mij wel budget en lekker, bij Just Salad hadden ze erg lekkere salades, die je ook to go mee kan nemen naar je hotel bijvoorbeeld. Ze zitten op meerdere plekken in NY!

  3. Wat een leuke foto-update! Groot gelijk dat je niet teveel wilt werken in je vakantie. Genieten jullie maar lekker ;-)

  4. Wauw ziet er geweldig uit! En zoveel lekkers! :) Die zwart-wit van jou en Hans is echt superlief! Fijn dat je ons regelmatig op de hoogte houdt! :)

  5. Jaaa, Doylestown! Ik heb nu pas tijd om al je Amerika vlogs en artikelen te lezen. Ik vind het nog steeds zó leuk dat je ook in Doylestown bent geweest. En Warrington, daar kwam ik regelmatig langs op weg naar Target, de Regal Bioscoop, de beautywinkel daar, en nog zo veel meer. Ik ga nu snel door, ik ben heel nieuwsgierig naar al je Amerika avonturen!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.