Hoe style je een salontafel (+ video!)

hoe style je je salontafel (3)Je salonstafel stylen is als kiezen tussen die broek die heeeeel lekker zit of dat jurkje dat heel veel fashionabler is?  Ga je voor functioneel of stylish? Maar een salontafel kan best of both worlds zijn! Ik geef tips hoe je je salontafel styled en hoe je het weer leuk voor jezelf maakt. Denk er niet te moeilijk over en geniet ervan hoe je op zo’n klein oppervlakte een klein deel van je huis en jezelf kan laten zien! Plús het is zo leuk om te ontdekken over welke spullen gasten wél opmerkingen maken en welke niet.


Bekijk de video voor alle tips! De items die ik gebruikte staan hieronder met linkjes!
salontafel stylenSalontafel – zelfgemaakt
Mini cactus – Ikea
Gouden schaaltje – H&M (niet meer te koop)
Dienblad – Hema
Vaasje – Xenos
Kandelaar – Hema
Houten waxinelichthouder – (bij een bloemist gekocht)
Gouden diamant – Karwei (niet meer te koop)
Boeken – How blogs work, Styled, Alles een eigen plek (Ikea)

Bedankt voor het kijken! Vergeet je niet te subscriben op mijn kanaal! Ik zie je maandag weer! :) X

Comments

 1. Ah, wat is ‘ie leuk geworden Shifra! Sowieso vind ik de salontafel zelf al heel tof, heb meteen even doorgeklikt naar dat DIY artikel :) Met al die leuke spulletjes erop wordt het echt een gaaf geheel!

 2. Wat gezellig weer! Ik merk dat ik het echt vaak jammer vind dat ik het allemaal niet zo gezellig kan hebben overdag als ik wil, mijn 2 mannen spelen vaak bij de kleine tafel. ‘s avonds zet ik wel altijd de spulletjes weer terug, en steek ik de kaarsjes aan. Ik hou zooo van kaarsjes! En van dienbladen idd, zo fijn zijn die! Gezellige video weer meis :) Fijn weekend!

 3. Ooooh zulke vrolijke gezellige video. Lekker kort, hou ik van haha. Ik wil ook een gestylde salontafel maar die van mij is LEEG. Met een dreumes in huis zijn al die tierlantijntjes op de hoogte van grijpgrage handjes niks :( Op mijn tafel pronkt een groen met oranje tuitbeker, een speen en een boek van Bumba… Haha. Ooit, OOIT! is mijn huis ook weer gestyled!

  • Shifra

   Haha! Ik kan het mij goed voorstellen. Vorige week waren mijn neefjes en nichtjes op bezoek. En uit veiligheid stond de glazen stolp die toen op mijn salontafel stond, maar even ergens hoog en ver weg. Haha! Ik denk dat als ik ik kinderen zou hebben ik zou kiezen voor een poef of hocker/ottaman.

 4. Super leuke video! Wij hebben drie kleine salontafeltjes, dus meer dan drie cactussen en marmeren onderzetters staan er niet op, maar het werkt wel. Ik vind jou stijl echt geweldig! En je video’s zitten ook ontzettend goed in elkaar. :)

 5. Yvon

  Ja, je hebt me weer op een idee gebracht , om de salontafel weer eens te veranderen.

 6. Super mooi! Ik vind het zo’n ideale oplossing om een dienblad te gebruiken :). Inderdaad perfect om rommeltjes bij elkaar te brengen!

 7. Past de pizza nog op je salontafel? ;-) Het staat ontzettend leuk zo!
  Onze zeer sjieke *kuch* lack-tafeltjes worden vrij intensief gebruikt, al probeer ik daar wel eens wat van te maken. Ik heb dan weer een side-table die ik zo inricht, met ook een etagere met een dingetje thee (en paaseitjes van de Kruidvat de komende week, hoop ik haha) erop, boeken en soms een vaas (weckpot) met bloemen. Dat werkt ook erg leuk zo :)

 8. Eline

  Leuk filmpje, doet me beetje denken aan die korte filmpjes van Vt-wonen met adviezen 👍🏻👍😀

 9. Super leuk, ook om achter de schermen in de vlog te krijgen. Het is echt professioneel vind ik. Ik vind het wel knap dat je kunt filmen met Hans erbij haha. Ik zou daar echt de kriebels van krijgen!

 10. Wat een leuk filmpje en leuke tips! Ik ben vooral fan van het dienblad. Ik heb ze al in allerlei maten en vormen gehad, zo’n leuke en makkelijke manier van stijlen! Wat ik nog even wilde vertellen: ik heb laatst luchtplantjes gekregen, hoe toevallig?! Dankzij jou stonden ze op mijn wishlist, niemand wist ervan en opeens kreeg ik ze cadeau van mijn moeder! Ik ben verliefd en ga er de aankomende dagen lekker mee “spelen” en uitproberen!

 11. Wat een prachtige salontafel! Gelijk even gekeken hoe je die gemaakt hebt. Prachtig! En inderdaad met je eigen spullen uit je eigen huis maak je er een mooi geheel van.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.