IK HEB JE GEMIST, LENTE

Klaar voor de zomerWat hebben we al een mooie zonnige dagen gehad en realiseer je eens: this is just the beginning! Ik heb nooit echt een favoriet seizoen gehad; elk seizoen heeft zijn charme zei ik altijd. Maar sinds kort geef ik heel duidelijk de voorkeur aan lente. Het weer is perfect (bij een mooie lente) en alles staat in het teken van (nieuw) leven. Vogeltjes tjipen, bloemtjes komen op en langzaam komt iedereen uit hun (schuil)huizen en wordt het weer veel opener en gezelliger op straat. In plaats van klagen in de zomer van te hete dagen, is iedereen vrolijk en dankbaar voor elke zonnige dag die we krijgen. En the best part: we staan nog maar aan het begin van de zonnige periode! Geen winter en kou in het vooruitzicht, maar lange lome dagen met barbecues en bloemen jurkjes. 
Lente, ik heb je gemistLente, ik heb je gemistLente, ik heb je gemistLente, ik heb je gemistLente, ik heb je gemistLente, ik heb je gemistLente, ik heb je gemistLente, ik heb je gemistLente, ik heb je gemistIMG_6643Kleding details: Vest Bershka (s/s 2013), Blouse Zara (a/w 2013), Shirt H&M, Broek Pull & Bear (a/w 2013), Schoenen uit Ghana, Tas uit Ghana, Armbandjes Primark (a/w 2014)
Bedankt voor het meekijken met deze dromerige post! Liefs, Shifra

Comments

 1. Wauw, wat een prachtige foto’s zeg! Je draagt ook leuke kleding, de broek staat je heel mooi. Heb je deze foto’s laatst nog gemaakt of komen ze uit je ‘archief’ ;)

  • Shifra

   Ha! Nee, als ze echt van lang geleden zijn dan schrijf ik het erbij. Dit was nog recent! :)

 2. Wauw wat een supermooie foto’s, net een fotoshoot uit een tijdschrift. Hele leuke outfit ook, mooie sandaaltjes <3. De lente is heerlijk hè, mijn ultieme favoriete seizoen is het :).

 3. Wauw deze outfit + achtergrond is echt perfect, deze foto`s kunnen zo in een tijdschrift! Je broek en top zijn ontzettend mooi!
  Liefs

 4. Wat een prachtige foto’s in een prachtige omgeving, daar hou ik van. Wat matcht alles goed met elkaar qua kleding en accessoires. Top!

 5. Mooie foto’s! En ik ben ook heel blij dat de lente er weer is. :) Zeker de aankomende dagen schijnt het weer prachtig te worden. Ik ga er van genieten!

 6. mikiee

  Ik ben echt zoo weg van je broek!! Ik ben helemaal verliefd haha, weet je noghoe duur hij was en waar en wanneer je hem hebt gekocht? Alvast bedankt! ;)

  • Shifra

   Ik heb hem vorig jaar in het najaar gekocht. Ik betaalde er 30,- voor, maar in december heeft hij heel lang in de sale gestaan voor maar 15,-. Hij zit zo lekker, dat ik spijt heb dat ik geen tweede broek heb gekocht. ;-)!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.