Ik heb nieuws… (you don’t wanna miss this!)

Hier tekende we voor ons nieuwe huisHi! Dit hierboven zijn Hans en ik. Vorige week. Toen we voor ons huis eigen huis tekende. Ik zeg het heel casual. (Maar realiteit: mijn vingers vliegen over het toetsenbord van enthousiasme) Wat, hè, huh, waarom, hoe, echt, niet, hè? Surprise!

We hebben een huis gekocht! Ik ga er vandaag alles over vertellen! Waarschijnlijk reageren jullie hier allemaal verschillend op. Enthousiasme en blijheid dat we een huis hebben gekocht en alle make-overs die er dus weer aankomen. Onbegrip en misschien een beetje vermoeidheid, want je kijkt al zolang mee naar dit huis en bent aan alles gewend. Of nieuwsgierigheid waarom ik dan nog zoveel aan dit huis heb gedaan. OF teleurstelling dat er geen kindje komt, maar een huis. (ik had ergens een paar weken geleden iets gedropped in een vlog en vervolgens kreeg ik meerdere dagen achter elkaar privéberichtjes met de vraag of ik zwanger was. Sorry! Maar een huis is ook leuk. :)! Bedankt voor iedereen die vond dat Hans-en-shifra-babies mooi zouden worden. En voor de mensen die vonden dat ik nog niet dik was, voor iemand die zwanger was. Ik houd het in mijn achterhoofd mocht ik ooit echt zwanger worden.)

Ons eerste huis in Ede A cup of lifemaart-2013-037So rewind!
Het verhaal begint met de grote droom om ons eigen huis te hebben. Ons eigen huis, onze eigen tuin, een oprit voor onze auto (of niet, maar als je droomt, dan droom je grooooot. Hihi), buren enz. Een huis waar we lang in blijven wonen en misschien wel kinderen krijgen. Na ons trouwen woonden we in een appartementje in Ede. Het was klein en we hadden het heel low-budget ingericht met gekregen spullen, spullen van onze studentenkamers en een paar nieuwe, zelfgemaakte dingen. Maar het was een hele knusse plek voor ons als pasgetrouwd stel! Na een jaar besloten we dat we naar Zaltbommel wilden verhuizen. Er waren niet veel huizen te huur (of heel duur) en we kwamen van zoiets kleins en vervallen, dat we het eerste en beste zouden aannemen. Nooit verwacht dat het zoiets liefs en moois zou worden als dit huis!

a Cup of lifeIk weet nog dat we de eerste avond de sleutel kregen en dat we met mijn ouders en schoonouders met een zaklamp ‘s avonds laat door het huis liepen, omdat de lampen het nog niet deden. Maar de bij daglicht kregen we pas echt de reality-check: dit huis was veel meer een fixer-upper dan dat we ons konden herinneren. En met de gedachte dat we er wel meerdere jaren wilde blijven wonen, wilde we het opknappen en eigen maken. Achteraf ben ik HEEL blij dat we zo’n oplaphuis hadden. We ontdekten onze passie voor het klussen en renoveren van ons huis. En mijn blog groeide daarmee ook heel erg; ik plaatste niet meer alleen kleine DIY’s, maar ook grote DIY-projecten en make-overs. Zonder dit huis weet ik niet of ik zo snel die kant was opgegroeid en zo goed hadden geweten wat we zoeken in een toekomstig koophuis.

Begin dit jaar ontdekten we dat we financieel gezien een huis zouden kunnen kopen. Het was heel gek, want onze verwachting was altijd nog 2-3 jaar in dit huis te blijven. Ik twijfelde nog even of we er wel klaar voor waren. Dit huis was nog lang niet klaar qua renovatie. Maar al snel realiseerde ik mij: dit is onze droom! We moeten er voor gaan! (En heel stiekem zorgde juist de deadline van een potentieel nieuw huis er wel voor dat ik harder in dit huis ben gaan werken). We hebben een tijdje heel intensief huizen bekeken (wekelijks 3-4 bezichtigen) en periodes dat we het wat rustiger aan deden. Huizen bezoeken is léuk, maar ook ontzettend vermoeiend. Elke keer moet je je weer met volle energie op een huis storten; dít kan het huis worden. We hebben onze eisen meerdere keren moeten bijstellen (je leert zoveel over jezelf!).

En toen vonden we plotseling het huis. Een lief, knus, mooi huis, met een grote tuin in een leuke wijk. Een huis waar we onszelf echt zagen wonen en een gezinnetje zouden zien krijgen. Het kwam een beetje onverwachts, juist op het moment dat we het huizen zoeken op een laag pitje hadden staan. Er kwamen bijna geen nieuwe huizen meer bij op de markt. Maar dit huis hadden we nooit bekeken en altijd overgeslagen. Het bleek precies hetzelfde huis te zijn als een huis dat we aan het begin van onze zoektocht hadden bekeken. Alleen was dát huis al helemaal gerenoveerd en veel te duur.We hebben een huis gekocht! Yay! Zie je onze blije gezichten?-) (5)

Met heel veel plezier had ik jullie betrokken in de huizenzoektocht, maar het ging allemaal zoveel sneller dan verwacht. Begin dit jaar was het nog een vaag plan en zeiden we misschien eind dit jaar of begin volgend jaar een huis te vinden. Ik wilde jullie niet enthousiast maken over iets wat nog zo onzeker was. Plus, er waren nog zoveel projecten die ik in dit huis gedaan wilde hebben voordat ik het aankondigde! Ik heb zoveel momenten gehad dat ik dit met jullie wilde delen. Ons bod werd een maand geleden geaccepteerd. Kun je je voorstellen HOE lastig het was voor mij om dit geheim te houden! Haha! Ik wilde dol-graag alles vertellen en mijn blijdschap delen.

We zijn heel blij met het huis! Het is nu niet een huis waarop we verliefd zouden worden, maar we zien wel wat het wél kan worden en dat is echt prachtig! We willen het huis groter maken, maar tegelijkertijd knus, en veel charme geven. Het huis staat in een rustige wijk in Zaltbommel, nog steeds vrij dichtbij familie en lekker centraal voor Hans’ zijn baan (Eindhoven) en mijn werk (soms naar Amsterdam). Het huis is in 1992 gebouwd en de huidige eigenaren hebben er al die tijd in gewoond. Het huis stond al 3 jaar koop.

Ik wijd er nu expres een aparte post aan, omdat we zóveel bij te praten hebben. En jullie hebben waarschijnlijk heel veel vragen! Maar omdat het al meer dan 4000 woorden zijn (anybody still here?), kom ik daar een andere keer op terug. Maar stel gerust vragen in de comments! Komende tijd ga ik eerst alle dingen afronden in dít huis (badkamer make-over komt snel online!, tuin make-over, woonkamer eindpost enz!), dus het wordt voorlopig nog niet alleen maar nieuwe huis-artikelen. We verhuizen in het najaar en vanaf dat moment ga ik alles zoveel mogelijk delen van het inpakken, verhuizen en onze plannen voor dit nieuwe huis.

Ik kan niet wachten dit hele proces weer met jullie te delen! Alle make-overs, alle nieuwe dingen in het nieuwe huis en alles wat erbij komt kijken. Het voelt alsof we weer een nieuw, groot en spannend avontuur aangaan. En ik kan er niet enthousiaster over zijn! Liefs, X Shifra

Comments

 1. Wauuuw! Gefeliciteerd allebei!! Wat ontzettend leuk nieuws! Ik ben echt benieuwd naar de nieuwe make-overs en de verhuisvlogs!

  Liefs! ❤️

 2. Esmee

  Geweldig nieuws! Veel plezier, nu met de voorbereidingen en dadelijk met het uitvoeren! Een tip neem je rust tijdens de verbouwingen. ;) ik volg de ontwikkelingen graag!

  • Shifra

   Dankjewel voor de tip! Ik ga het in het mijn achterhoofd houden en hopelijk lukt het ook ook echt om het uit te voeren.. Zo lastig om juist dan rust te nemen.

 3. Leon

  Leuk om te lezen. Wij hebben onlangs ook ons eerste huis gekocht. Wat een belevenis!

 4. Ik vind dit eigenlijk nog veel leuker nieuws dan een baby. Van mensen die zwanger worden krijg ik alleen maar last van m’n eierstokken van haha. Oh van mensen die een eigen huis kopen ook hoor, want wij kunnen nog niet eens een allersimpelst huurwoninkje krijgen in omgeving Utrecht en kopen is nog geen optie in ons laatste studiejaar.. Ik kijk althans veel liever naar jullie verhuis- en klusavonturen omdat we toch hopen dat we binnenkort ook verhuizen en een nieuw huisje mogen inrichten. En dan heb ik veel meer plezier aan de blogs over jullie nieuwe huis!

  • Shifra

   Whaha. Hier moest ik heel erg om lachen. Ik krijg ook altijd wel baby kriebels van andere baby’s/aankondigingen, maar bij huizen had ik dat nooit zo! Kom snel een keer kijken in ons (oude) huisje! ;-)

 5. Wat leuk! Gefeliciteerd :) Ik ben heel benieuwd hoe jullie nieuwe huis eruitziet en hoe het gaat worden. ;)

 6. Elisabeth

  Ooh wat gaaf, Shifra! Gefeliciteerd!! Ik ben zo benieuwd naar alle projecten voor het nieuwe huis! Wel gek om je mooi opgeknapte huisje in het centrum te verlaten… Ik zou stiekem wel in je oude huisje willen, zou graag naar Zaltbommel gaan ;)

 7. Aaaaah zo leuk! Gefeliciteerd! Het eerste wat ik deed toen ik wakker werd is naar A Cup of Life gaan, ik was zo benieuwd! Echt ontzettend gefeliciteerd. Wij hebben ook net een huis gekocht en afgelopen week zijn ze begonnen met de bouw :) Spannend is alles he, sowieso die hele hypotheek is al stressfactor tien. Maar het is zo leuk om naar uit te kijken. Heel veel plezier!

  • Shifra

   Haha!! Te lief. En wat LEUK dat jullie ook net een huis hebben gekocht en gaan verbouwen! Gefeliciteerd!!! En succes zeg!

 8. Mirthe

  Gefeliciteerd!! Heel erg leuk! Ik ben heel benieuwd naar het huis. Is het groter dan jullie huidige huis? En wanneer gaan jullie er in wonen?

 9. Hoeraaaaa superleuk! Zo tof dat het renoveren en klussen gestaag door blijft gaan zo. Jullie zijn ook echt zo handig! Het wordt sowieso weer een prachtig huis, kan gewoon niet anders. Ben heeeel benieuwd! En zo toevallig want vriendlief en ik hebben het er de laatste tijd ook over gehad. Eerst maar eens een gesprek met een hypotheek adviseur om te kijken wat we zouden kunnen lenen. Dan kom ik ook naar Zaltbommel ;) Amsterdam is echt onbetaalbaar ;)

  • Shifra

   Oeh, ja Amsterdam is duur! Maar daar wonen jullie nu toch ook niet of wel? :O Zaltbommel is ook duur, helaas. (vergeleken met Geldermalsen, Tiel enz.) Leuk klein stadje, weinig huizen én super goed bereikbaar (met een treinstation en snelweg). Veel vraag op dit moment en weinig aanbod. We hebben daarom nog een tijdje overwogen of we wel in Zaltbommel wilde blijven. Voor hetzelfde geld kun je ergens anders zoveel meer krijgen! Maar we vinden Zaltbommel gewoon zo leuk. :)

 10. Iris

  Yes! Want ontzettend leuk, gefeliciteerd! Ben benieuwd naar alle klusprojecten die gaan komen :)

 11. Wat een onwijs leuk nieuws! Je hebt het heel goed geheim gehouden haha, want dit had ik niet helemaal verwacht. Ik kan echt niet wachten op alle make-over foto’s en blogs en DIY’s! Zo leuk :D

  • Tessa

   Ik heb precies hetzelfde! Ik had geen idee dat jullie hier mee bezig waren. Gefeliciteerd!! Hoe heb je dit zo goed geheim kunnen houden? Succes met klussen!

   • Shifra

    Haha!! Ik voel me ook echt 10 jaar lichter nu ik het heb verteld. En het was een van de lastigste dingen -tot nu toe- om geheim te houden. Mèn. Zo vaak heb ik op het punt gestaan alle details eruit te gooien!

 12. Christa

  Wat een leuk nieuws, gefeliciteerd Shifra en Hans! Ik ben heel benieuwd naar jullie nieuwe stulpje en alle DIY en makeovers die er vast en zeker op de blog gaan komen! Weten jullie al wanneer jullie gaan verhuizen?

 13. Lara

  Gefeliciteerd, wat leuk!
  Gaan jullie je huidige huidige huisje niet heel erg missen?
  Mijn vriend en ik zoeken ook een plekje om samen te wonen, maar we hebben beide een grote kamer in een oude binnenstad en we kunnen het echt niet over ons hart verkrijgen om daar te vertrekken.

  • Shifra

   Haha! JA! Ik ga het ontzettend missen en als ik er aan denk word ik er ook een beetje verdrietig van. Dus ik snap jullie heel goed! Maar ik probeer het ook zoveel mogelijk te zien als een nieuwe fase. En de tijd hier met terugwerkende kracht en nu de laatste week extra nog even te waarderen. Samenwonen is óntzettend leuk en gezellig en is zelfs het verlaten van zo’n mooi plekje -in mijn ogen- waard! Go for it!<3 (ik heb je vraag wat uitgebreider beantwoord in deze post -> http://acupoflife.nl/qa-het-nieuwe-huis/ )

 14. Yihaaaa! Gefeliciteerd met jullie huisje.
  Wat grappig dat Hans in Eindhoven werkt! (daar woon ik!)
  Ik ben heel erg benieuwd naar alle projectjes die je gaat afronden in dit huis en alle nieuwe avonturen die jullie gaan beleven in het nieuwe huis.
  Heel veel plezier!

 15. Wauw wat een leuk nieuws! Gefeliciteerd! Ik ben heel benieuwd naar de voorbereidingen, de DIY’s en natuurlijk naar hoe jullie paleisje er uiteindelijk uit komt te zien! Wij zijn ook druk bezig met het vinden van ons droomhuisje, we willen ook heel graag overstappen naar een koophuis. Helaas nog niet gevonden, maar dat komt vast goed! De zoektocht alleen al is ZO leuk!

  • Shifra

   Natuurlijk vind je wel wat! Ik vond de zoektocht ook heel leuk (de halve pret bijna), maar ook wel vermoeiend. Omdat je je elke keer zo stort op je huis met de gedacht dat dit je toekomstige huis kan worden. Op het moment dat wij onze huizenzoektocht op een laag pitje zetten vonden we JUIST ons huis! Zolang je geen haast heb, neem lekker de tijd en blijf relaxed overal rondkijken. Don’t settle for less. <3

 16. Wat een leuk nieuws, gefeliciteerd met jullie échte eigen huis!!! Ik ben nu al heel erg benieuwd naar alle artikelen die je erover gaat schrijven, de tips die je zal gaan delen en uiteraard naar het huis zelf!

  Geniet er lekker van :)

 17. Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd! Ik herken het trouwens wel, het huis wat we uiteindelijk hebben gekocht hebben we ook al die tijd overgeslagen en dat is het toch geworden. Heel gek, maar heel leuk. Geniet van de voorpret!

  • Shifra

   Gek is dat hè! Terwijl we niet heel anders zijn gaan kijken of zijn gaan ‘settlen for less’. Misschien de ervaring die je tijdens het huizen zoeken op doet, zorgt er misschien voor dat je meer mogelijkheid ziet in huizen die je eerst overslaat?

 18. Annoesjka

  Wauw, wat superleuk! Gefeliciteerd! Mijn vriend en ik hebben precies dezelfde situatie gehad: juist op het moment dat we onze zoektocht op een laag pitje hadden gezet, kwamen we ons potentiële droomhuis tegen. En ook precies een huis dat al ruim een jaar te koop stond en waar we meerdere keren overheen hadden gekeken. Eigenlijk moet je je dus gewoon voornemen dat je een huis wilt kopen en er dan niet meer over nadenken, dan komt dat huis vanzelf voorbij, haha! Ik ben heel benieuwd naar jullie nieuwe huis en alle posts die je daar de komende tijd al aan gaat wijden (ik hou van verhuisplannen!).

 19. Joyce

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Leuk om straks alles te volgen! En ik ben erg benieuwd wat voor een moois je ervan gaat maken! Succes!

 20. Gefeliciteerd! Wij hebben 3 jaar geleden ook zoveel huizen bekeken en het is echt onwijs vermoeiend! Nu wonen we in een huis waar ik ook nooit gedacht had te wonen maar we zijn er zo blij mee! Mooie prijs, aan de rand van de stad en fijne buurt (wat ik dus niet gedacht had) Geniet van de voorbereidingen en benieuwd naar de projecten die komen gaan!

 21. Berber

  IK WIST HET! Ik voelde gewoon dat dit je nieuws zou zijn. Ik ben heeeel benieuwd wat je daar van gaat maken en kan niet wachten tot je alle dingen daarvoor met ons gaat delen :-)

  Gefeliciteerd! :D

 22. Elise

  Wauw! Supercool! Ik gun het jullie heel erg! Veel succes en geluk gewenst daar! Ga je snel meer vertellen over het huis? Hoeveel vierkante meter, hoeveel slaapkamers enz. Ik ben gewoon heel benieuwd en nieuwsgierig. Ik wil details, hihi. (Sorry als ik teveel vraag, deel het wanneer jij het wilt hoor.)

 23. Ilse

  Die zag ik dus helemaal niet aankomen, haha.
  Maar wat onwijs leuk nieuws zeg! Ik ga het oude huis wel missen zeg, ik was er zo aan gewend in de vlog!
  Maar dat moet vast wel weer goed komen.

  • Shifra

   Ahh. dit vind ik zo lief dat ik er hardop ‘ahhhh’ van zei. Ik ga weer helemaal een rondleiding geven in het nieuwe huis, zodat je snel weer went! ;-) <3

 24. Wat gaaf! Gefeliciteerd :) Ben benieuwd naar alle renovatieblogposts, ik heb al zoveel van jou geleerd en je hebt me al zoveel geïnspireerd! Kan niet wachten tot ik zelf ga samenwonen met mijn lief :)

 25. Wat LEUK! Van harte gefeliciteerd, ik begrijp inderdaad niet waarom jullie dan nog zoveel aan dit huis hebben gedaan, maar ik ben heel benieuwd naar jullie nieuwe, eerste eigen huis. Een bijzondere tijd! Ik ben zelf nét verhuisd naar mijn eerste eigen huis, dus ik kan me een beetje indenken wat jullie nu doormaken :)

  • Shifra

   Hi Karin! Volgens mij hebben we het hier al een keer eerder over gehad! ;-) (Remember de badkamer post?-> http://acupoflife.nl/de-badkamer-before/ ) Ik wist zelfs toen al dat ik ging verhuizen. ;-) Zoals ik er toen in stond, sta ik er dus nog steeds in. En ik zou het zo weer over doen. :) Succes met jullie verhuizing!! X

 26. Jee, wat ongelooflijk goed nieuws Shifra!! En ik kijk nu al zo uit naar al die interieur inspiratie en DIY die ongetwijfeld onze kant op gaat komen! Heel veel liefs en veel plezier met de voorpret!

 27. jenny

  Wauw! Super zeg! Gefeliciteerd! Volgens mij zijn jullie nu helemaal in je element!

  • Shifra

   Haha!! Ja, onze handen kriebelen echt! We waren in dit huis bijna klaar, dus het werd al een beetje saai. Hihi.

 28. Wat geweldig zeg! En ook heel erg spannend allemaal ;) Ik ben zo erg benieuwd hoe jullie alles gaan inrichten en hoe je al je inspiratie deelt met ons! :D

  xxx

 29. Lija

  HIEP HIEP HOERA!!! Gefeliciteerd :) Wat een spannende en bovenal mooie stap :) Ik kijk nu al uit naar alle inspirerende posts die gaan volgen

 30. Mloesje

  Wat een geweldig nieuws!! Van harte gefeliciteerd met jullie huisje! Ik ben heel benieuwd hoe jullie toekomstig huisje er uit ziet en hoe jullie dat gaan omtoveren tot jullie paleis. Ik wacht met smart op de updates!

 31. Wauw! Super gaaf hoor! Zo ontzettend veel succes en plezier met de make-over, geniet er maar lekker van. Het is zo leuk om te doen! Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar foto’s.

 32. aaah wat een leuk nieuws, gefeliciteerd! Ik kijk uit naar alle leuke diy’s en projecten die er gaan komen!

  • Shifra

   Ja! Haha! We konden nog geen afscheid nemen van Zaltbommel en het is de beste plek voor ons allebei qua werk. Mijn moeder is ook héél blij, maar die moppert stiekem al een beetje dat het nu wel 5 min. verder fietsen is! Hihi.

 33. Gefeliciteerd! En wat een spannend project, ik ga het zeker volgen! Sinds dat ik zelf bij een makelaarsbedrijf werk weet ik, hoe lang het proces kan duren (vooral hier in New York…), dus ik vind het sowieso allemaal spannend!

 34. Superleuk! Gefeliciteerd :) Ik snap wel dat jullie in Zaltbommel zijn gebleven. Ik was er laatst en het is echt heel leuk! Alles wat je nodig hebt en toch knus.

  Ik ben superbenieuwd naar jullie nieuwe huis!

 35. Van harte gefeliciteerd! Wat een leuke verrassing. :) Kan niet wachten op alle DIY’s die je nu weer kunt gaan uitvoeren. Straks heb je véél meer ruimte om aan je blog te werken, dat lijkt me heerlijk. Kun je gewoon de deur van je kantoortje dichttrekken als je klaar bent.
  Voor zover ik je ‘ken’ had ik ook wel het vermoeden dat je in Zaltbommel zou blijven. Je vindt het daar veel te leuk! En lekker je ouders in de buurt. Voor mijn man en mij waren de hoge huizenprijzen één van de redenen om niet voor Zaltbommel te kiezen. We wonen nu elders in de regio.

 36. Nena Schonkeren

  Wij hebben ook ons droomhuis gevonden begin dit jaar en getekend in mei. Sindsdien zijn we hard aan het werk en het vordert schitterend. Alles relaxed wel, dus eind van het jaar hopen we erin te gaan.

  Tim wou eigenlijk helemaal niet naar dat huis gaan kijken. “Nee het heeft geen oprit en geen garage, dus die moeite nemen we niet.”. Oké dan. Tot we een huis verderop in de straat gingen bekijken en ik van een afstand het andere zag bij mezelf denkend dat het dat prachtige huis was. ‘s Anderendaags heb ik van op het werk toch even gebeld en een afspraak gemaakt. Tim is dan, een beetje tegen zijn goesting weliswaar, mee gaan kijken en we waren meteen verliefd! Wat ben ik blij dat ik heb doorgezet!!!!

  Proficiat Shifra! Mag het een echte thuis voor jullie worden!

  XXX

 37. Tamara

  Ooooh gefeliciteerd!! Ik had dit zo erg niet zien aankomen (ivm de badkamer enzo) maar wauw wat een leuk nieuws!

 38. Ingrid

  Wat een ontzettend leuk nieuws! Heel veel geluk met z’n tweetjes in jullie droompaleis. Ben heel benieuwd hoe of het eruit zal gaan zien. Veel plezier met alle voorbereidingen en succes met inpakken!

 39. Proficiat met de aankoop van jullie nieuwe huis!
  Ik ben heel benieuwd om te zien wat het geworden is. En natuurlijk kan ik niet wachten om de nieuwste blogs te lezen en vlogs te kijken.
  Geniet met volle teugen van dit leuke moment!

 40. yvon

  Hihihihih ik had jullie al gefeliciteerd, met jullie nieuwe huis.
  Ben zeer benieuwd wat er allemaal in het huis moet gebeuren.
  Wij hebben dat 15 jaar geleden ook gehad, en nu de kids het huis uit zijn, zijn we nu weer zoekende naar iets kleiner.
  En ja, het is best weer spannend of je iets vindt, wat naar je smaak is.
  Maar al veel plezier met het inpakken van al de spullen. SUCCES !!!

 41. Wendy

  Huh, wat een wending ineens. Zo keken we nog naar de badkamer-renovatie, en nu dit nieuws. Gefeliciteerd Shifra en Hans, een veel geluk in jullie nieuwe woning, wel blijven bloggen hè ;)

  • Shifra

   Hihi! Ja, en blijft voorlopig nog wel even doorgaan met de renovaties in dit huis! Pas half oktober komen de blogs over het nieuwe huis! En dus ja, ik blijf zeker bloggen! Hihi! Veel te leuk!

 42. Jeeej! Ontzettend gefeliciteerd!! Wat knap dat je het zo lang geheim hebt kunnen houden! En waaaahhh, nog meer te klussen straks. Echt heel erg leuk! Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie er van gaan maken!

 43. Proficiat met jullie aankoop! Ik kan mij inbeelden dat ‘t niet simpel was om dit blijde nieuws al niet te verklappen ;)

 44. Superrrrrrleuk nieuws, gefeliciteerd! Verheug me nu al op al je inspirerende make over blogs en tips. Wij zitten nog in de oriënteer- en piekerfase over verhuizen of verbouwen. Ook een ehm… interessante fase :-)
  Heel veel plezier met de voorpret en succes met alles wat jullie gaan doen!

 45. Hiep hiep hoeraaaa! Gefeliciteerd. Wat tof, tof, tof! Ik ben super benieuwd naar alle blogs die er gaan komen, want oh man, wat houd ik van jullie stijl! X

 46. Wat een super leuk nieuws! Gefeliciteerd samen! Super tof dat je ons weer mee gaat nemen in dit hele proces, ik kijk er helemaal naar uit en je geeft me altijd veel inspiratie voor ons eigen huis, thanks!

 47. Wat een super leuk nieuws!! Gefeliciteerd! Ik kijk uit naar de verbouwplannen en nieuwe diy’s! Toevallig hebben wij ruim een maand geleden de sleutel gekregen van ons (klus)huis en zijn we hard aan het werk om het naar onze smaak te maken. Het is ontzettend hard werken, maar zo leuk om te doen! Je kunt het echt helemaal naar eigen wens maken en ik krijg er ontzettend veel energie van. Heel veel plezier met de voorbereidingen en plannen maken!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.