I’m ready

I'm ready - fashion post A Cup of Life7Yes, ik ga het doen! Ja écht. En we weten allemaal natuurlijk waar ik het over heb. Ik ga mijn haar laten knippen tot een lob! En ik vind het doodseng. Maar ik vertelde mijzelf dat ik het niet meer eng vond en belde heel resoluut de kapper. Dan stond er maar een afspraak. Afbellen kan altijd nog. Maar sinds de afspraak er staat, heb ik er alleen maar meer zin gekregen. En heb ik nog geen seconde aan afbellen gedacht. En na het lezen van al jullie reacties (en dat waren er héél veel, thanks!!) ben ik alleen nog maar meer overtuigd. Zoveel van jullie hebben het al geprobeerd en stond het gélukkig goed! Kom maar om met die lob! En over een tijdje misschien wel een bob! I'm ready - fashion post A Cup of Life5 I'm ready - fashion post A Cup of Life1 I'm ready - fashion post A Cup of Life6 I'm ready - fashion post A Cup of Life2 I'm ready - fashion post A Cup of Life4

Outfit details

playsuit H&M (s/s 2015, nu in de sale!)

ketting (oud. Ik krijg hier veel vragen over, maar ik heb
geen idee meer waar ik hem heb gekocht.
Het is mijn go-to ketting, daarom zie je hem veel in outfits terug komen.)

horloge Daniël Wellington (s/s 2015)

ringen Urban Outfitters (s/s 2015)

I'm ready - fashion post A Cup of Life (1)I'm ready - fashion post A Cup of LifeMocht je je afvragen of ik mijn haar in een plakboek ga plakken: nee, ik ga het weggeven. (Dat had mijn 1-april grap van volgend jaar kunnen zijn, win Shifra’s haar.)  Ik las dat je vanaf 15 cm kun doneren, dus ik kan nog steeds een lob nemen én doneren als het goed is (ik heb mijn haar nog niet precies opgemeten). Zaterdag is de dag! Ik post een foto op Facebook. (Als het leuk staat dan, ha. ) XX Shifra

Comments

 1. Leuk. Gewoon doen. Heb 2 jaar terug 30 cm van mijn haar af laten halen tot een lob. En later naar een bob. Heb het nu nog steeds op schouderlengte. Zit verzorgd en altijd goed. Ben er nog altijd blij mee. Succes bij de kapper.

 2. Ilse

  Spannend zeg maar ook ontzettend leuk! Laat die foto op Facebook maar gauw komen! :)

 3. Simone

  Superspannend! Staat je vast goed en je gaat vast binnen een maand voor een vlotte bob!
  En ik hoop dat je je haar kan doneren, mijn (wilde) haren wilden ze niet hebben omdat je gekleurd waren :-(

 4. Natuuuuurlijk gaat het mooi zijn, dus plaatsen die foto hé zaterdag! ;) Ik ben echt kei blij dat je het gaat doneren, geloof me, als het eraf wordt geknipt voel je een last van je hoofd vallen. Je wilt niet weten hoeveel zo’n bos haar ‘weegt’, haha. Succes!

 5. Super gaaf dat je het gaat afknippen! Maar zal zeker heel mooi worden :) Heel even over het doneren van haar, als je het laat afknippen voor Stichting Haarwensen moet er minimaal 30 cm vanaf. Sinds oktober is dat hun nieuwe regeling. Maar wie weet zijn er ook nog andere instanties die je haar innemen, die er vast en zeker ook nog zijn!

 6. het is niet eng, echt niet!!
  ik heb het een week geleden gedaan, had net zo lang als jou…
  …en tot nu toe bevalt de lob me prima:)
  succes en ben benieuwd naar het resultaat!

 7. Tessa

  Haha ik zei toch dat als de afspraak stond, je er zin in kreeg? :p Ik heb het dus afgelopen dinsdag gedaan en ben ook nog van lichtblond naar bruin gegaan! Haha. Ben heel benieuwd naar het resultaat!

  • Shifra

   Wauw!! Dat moet een verandering zijn geweest! Maar zo te merken ben je er heel blij mee! :-)
   Ik heb ook extra tijd ingepland voor verven, ik wil misschien naar nog iets lichter blond (meer asblond, maar dat is niet zo’n schokkende verandering als die van jou! ). :)

   • Tessa

    Ja, ik ben er heel blij mee. Krijg ook veel complimenten dat het veel natuurlijker lijkt!
    Ben heel benieuwd naar het resultaat.

 8. Jaaaaa! Ik ben zo benieuwd. Ik heb zelf mijn haren al vaak van heel lang naar een bob laten knippen en hoewel het altijd weer wennen is vind ik het vaak ook tof. Het is gewoon even heel anders.
  Goed dat je eerst voor de lob gaat, korter kan altijd nog :)

 9. malu

  Even off topic, maar niet helemaal.
  Ik ben zó verliefd op je kleding. Dat ik meteen bij de HM hetzelfde heb gekocht. Ik krijg hem over een aantal dagen binnen.

  • Shifra

   Wat leuk!! Hij zit ook zó geweldig! Ik heb het heel veel gedragen in Amerika, het draagt lekker licht. Ik denk dat je er veel plezier aan hebt! :-)

   • Malu

    Ik heb hem vandaag binnen en oooooh wat issie leuk en wat zit hij heerlijk! Ik ga er in de herfst een dikke wollen vest onder doen en een maillot zodat ik hem nog kan dragen. Want streepjes zijn het helemaal!! :D

    En wat maakt het korte haar je pittig en krachtig. Staat je prachtig, Shifra!

 10. De foto’s zijn echt mooi, je ziet er heel blij uit. Het is jammer dat je je niet herinnert waar je deze ketting hebt gekocht.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.