Instagram favorieten: beauty

favoriete beauty accounts (1)Toen ik de nieuwe serie met Instagramfavorieten bedacht (want Instagram kan zo overwhelming zijn met zóveel mooie accounts!) leek het me leuk ook een beauty-editie maken! Ha, maar hoe dan? Ik volg eigenlijk helemaal niet zoveel beauty! Ik gebruik al jaren dezelfde make-up en alles wat ik heb past gewoon in een (kleine!) toilettas. Maar ik laat me wel heel graag inspireren in mode & haar! Dus ik deel mijn Instagram favorieten die allemaal te maken hebben met mode, haar, make-up en alles wat daarbij hoort. Deze meiden inspireren en helpen heel erg mijn stijl te vinden in de wereld van beauty! Hopelijk kunnen ze hetzelfde ook voor jou doen!

favoriete beauty accounts 1favoriete beauty accounts 2 favoriete beauty accounts 31. @Anoukyve
Ik houd van haar modestijl! Het lijkt allemaal zo ‘effortless’ en tegelijkertijd heel fashionable. En dan is ze ook nog eens een onwijze girlboss en moeder! Oh en zie je die haarband op de eerste foto? WISHLISTED.favoriete beauty accounts 2 (1) favoriete beauty accounts 1 (1)favoriete beauty accounts 3 (1)2. @Kirsteness
Als je Lauren Conrad een beetje volgt, dan ken je haar haarstylist Kirsten Ess wel! Zij zou altijd aan mijn haar mogen zitten. Geen over-the-top hairdo’s, maar lekker naturel en vooral veel Californische waves. Ik ben al zó vaak met foto’s uit haar feed naar de kapper gegaan! Alles is Pinterest-waardig. favoriete beauty accounts 3 (2)favoriete beauty accounts 1 (2) favoriete beauty accounts 2 (2)3. @caraloren
Cara straalt zoveel girlpower uit! Ze houdt de laatste fashiontrends bij, zorgt goed voor zichzelf en heeft het meest schattige gezin. Girl powerrrr. Haar style, haar make-up en haar haar! Je hebt vást wel eens foto’s van haar haar op Pinterest voorbij zien komen. Volg haar blog & haar Instagramaccount!

favoriete beauty accounts 2 (3)favoriete beauty accounts favoriete beauty accounts 1 (3)4. @juliahengel
Haar stijl is súper girly, vol pastelkleuren en dromerige jurken. TE girly voor mij, maar ik vind het heerlijk om te volgen. Zeker in de zomer als mijn kledingkast wel wat meer dromerige jurken mag hebben! (oh en lijkt ze niet heel erg op Emma Watson? Ze schijnt bijna wekelijks daarmee door de war gehaald te worden! En het is ook het eerste wat ik dacht toen ik haar zag).

Het zijn niet zo heel veel beauty-accounts, maar ik hoop dat deze meiden ook wat inspiratie aan je feed toevoegen! Ik hoor graag jullie tips!! Welke accounts mis ik en moet ik echt volgen? Ik hoor het graag in de comments!

X Shifra

 

 

Comments

  1. Ik hou van zulk soort plaatjes om naar te kijken, maar hier gebruik ik Pinterest voor. Instagram volg ik alleen mensen die ik leuk vind om te volgen en waarmee ik mijzelf nog enigzins mee kan vergelijken. Maar het zijn allemaal wel hele mooie foto`s.
    Liefs

  2. Ilse

    Niet echt accounts die ik via instagram zou willen volgen maar voor pinterest wel heel erg tof!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.