I’VE GOT SOME NEW SHOES ON AND SUDDENLY EVERYTHING IS RIGHT

Fashionpost - A Cup of LifeUggs. Een gevalletje ‘you either love them or hate them’. Na een fase van ‘hate’ te hebben gehad, ben ik sinds 3 jaar helemaal om. ‘Om’ is nog zacht uitgedrukt. Ik ben verlíefd op deze zachte voetlimousines. En inmiddels is dat verliefd zijn overgegaan in houden van, want twee weken geleden werd mijn vierde (ja vierde..) paar Uggs aan de collectie toegevoegd! En wat zijn mijn voeten mij dankbaar als ik na een dagje hakken deze schoenen weer aantrek. Ik leer steeds beter hoe ik mijn Uggs fashionable verantwoord kan dragen. Vandaag laat ik je één van die (casual) outfits zien!
Fashion post - A Cup of LifeFashion post - A Cup of LifeFashion post - A Cup of LifeFashion post - A Cup of Lifehoe draag je uggs, wat draag je bij uggs, uggs dragenFashion post - A Cup of Life Vest C&A (a/w 2011), Blouse Steps (a/w 2012), Jeans (H&M s/s), Schoenen Ugg Australia (classic mini black), Ketting oud.  xo. Shifra

 

Comments

 1. Joanne

  Leuk dat je donkere Uggs met een lichte broek heb gecombineerd, daar zou ik niet aan denken. Leuke Uggs overigens! Zelf heb ik een paar in chestnut.

 2. Wat een leuke foto’s zeg, helemaal vrolijk ^^. Ik ben ook al 6 jaar verliefd op UGGS <3 van die zachte schaapjes aan je voeten, zo lekker!

 3. Wat een heerlijke outfit! Ik vind vooral je vest en je broek heel erg leuk, en jij maakt me helemaal vrolijk doordat jij ook zo vrolijk op je foto’s staat! Alsof je er zo uitloopt :)
  Wat de Uggs betreft ben ik nog niet om en dat gaat voorlopig ook nog niet gebeuren denk ik, ik vind ze vreselijk, haha!

 4. Hele leuke outfit en mooi foto’s! Maar helaas ben ik nog steeds niet om naar Uggs en ik hoop stiekem ook dat dit nooit gaat gebeuren…

 5. Hanna

  Die uggs zijn zo leuk! Ik zie ze steeds meer, van die lage. Ik heb zelf halfhoge, maar ik zou ook wel van die lage uggs willen. Staat weer heel anders, en minder aanwezig. Ik ga even spieken op hun website!

 6. Op mijn wishlist staan ook een nieuw paar Uggs. Ik ga denk ik voor de bruine, middelhoge. Jij hebt de zwarte heel leuk gecombineerd!

 7. Marjolein

  Ik zat ook aan een paar uggs te denken, maar het is nog niet heel koud en ze zijn zo duur… Maar deze outfit ziet er super uit! :)

   • Marjolein

    Nou ik heb ze vandaag even gepast, en ze zitten fantastisch. Maar ik voel me een enorm lompe olifant met die dingen aan! Terwijl ik ze er bij iemand anders altijd super uit vind zien -zoals bij jou. Ik ga zelf toch maar voor een paar wat elegantere laarsjes. :)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.