A CUP OF SHIFRA JULI #1

Dear diary Vandaag de eerste Dear Diary! In Dear Diary laat ik foto’s zien die ik met mijn iPhone maak (en de meeste op Instagram plaats). Ik maak overal foto’s van! Zo handig. Het helpt mij dingen onthouden, foto’s versturen via what’s app is heel erg gezellig en bovenal: het is zo leuk om foto’s te maken! Vrijwel elke dag maak ik foto’s en die wil ik graag met jullie delen! Het is zo leuk om al die foto’s terug te zien en even na te genieten van de week. Geniet je even mee met mijn week? DD: School werken Maandag heb ik de gehele dag met mijn project-maatje op school gewerkt. We hebben een onderzoek gedaan onder bloggers en dat gingen wij die dag afronden! Ik merkte gelijk dat ik zoveel productiever ben als ik op school werk. Iedereen zit daar in een werk-flow en dat helpt echt.DD: Grey's Anotomy De fans herkennen meteen waar dit een foto van is: de Amerikaanse serie Grey’s Anatomy! Jaren geleden ben ik ooit begonnen, maar na seizoen 3 gestopt. Ik miste het zo (ik vind het echt onwijs leuk), dus ik ben weer vanaf seizoen 1 begonnen! Waaaaaaaa zo leuk. Ik voel Grey’s Anatomy-marathons aankomen. DD: oppassen Ik ging ook een dagje op mijn neefje en nichtje passen: zo heerlijk gezellig (en nee, ik heb nog geen ‘babyfever’! Haha!)! We zijn lekker naar de speeltuin geweest, pannenkoeken gegeten en van alles gedaan om er een feestje van te maken. DD: fluitketel Terwijl ik lekker aan het winkelen was (onder andere wat inkopen doen voor de blog) kwam ik in de blokker dit bord tegen. Hoe toevallig, dat is mijn fluitketel!! Ik ben de dag erna gelijk naar de winkel gegaan om hem terug te brengen. Sinds ik een waterkoker heb gebruik ik de fluitketel eigenlijk nooit meer en nu werd hij teruggeroepen door een productiefout. Dat was een leuke meevaller! DD: EftelingJaaaaaaaa Carnival Festival van de Efteling! Als verassing had ik voor mijn man een dagje Efteling geregeld. We hebben het er al tijden over dat we een keertje wilden gaan. Al zo vaak zijn we er allebei geweest, maar nooit samen. Het was een regenachtige dag, maar we nochtans heel erg leuk! De wachtrijen vielen nogal mee en dat was wel heel fijn. DD: Efteling We zijn in heel veel hoge enge attracties geweest (ik heb hoogtevrees), waaronder ook het schip. Vooraf doe ik me altijd heel erg stoer voor (“Oh, dát? Dat durf ik wel!), maar als ik eruit kom praat ik wel anders. Deze foto was vooraf, want achteraf was ik heel erg misselijk. DD: Efteling Er waren nog best wel wat attracties dicht. Zoals de Pagode, de vliegende thaise tempel. DD: Bruiloft foto's
En eindelijk kregen we de langverwachte foto’s van onze bruiloftsfotograve! Maar liefst 1400!! Waaaaaaaaa! We waren heel erg blij! Ik maak snel een keer een post met de leukste foto’s. DD: Man klust Mijn man begon eindelijk onze voorraadkast weer af te maken. We wonen nogal klein, dus we proberen van elke plekje iets nuttigs te maken. We misten nog echt een voorraadkast! En die is nu klaar. Fijn!
DD: Pareltrui Ondertussen werkte ik aan een DIY- blogpost die woensdag online komt! DD: LeliesAfgelopen weekend was ik in Zaltbommel (bij mijn ouders) en met mijn moeder ging ik ook lekker de stad in. In een kledingzaak zag ik deze mooie glazen potten met lelies staan; als ik ooit zo’n tafel heb, lijkt het me leuk dit te doen! DD: Recept In een tijdschrift bij mijn moeder kwam ik dit heerlijke recept tegen. Snel eens proberen! DD: Verjaardag Zondag was het prachtig weer! Ik had twee verjaardagen (mijn schoonzus en schoonmoeder zijn allebei jarig). Heerlijk buiten gezeten en gebarbecued.DD: bloemenhaarband Toen we thuiskwamen besloten we gelijk gebruik te maken van het mooie weer en nog snel wat foto’s te maken voor een blogpost.
DD: Overal was! En toen we zondag thuiskwamen troffen we dit aan. Ik was het helemaal vergeten. Haha! We hebben nog steeds geen wasrek en vlak voordat ik naar mijn ouders ging heb ik nog snel een wasje gedraaid. Buiten hangen durfde ik niet, en dus moest het maar overal in huis. Het was wel een heel grappig gezicht, haha!
En dit was weer mijn week. Deze week ga ik vooral hard werken aan de blog en is het vooral heel erg spannend: ik heb wat sollicitatiebrieven gemaild en hoop dat een stagebedrijf mij deze week belt of mailt om te vertellen of ik op gesprek mag komen. Heel spannend dus! Liefs, Shifra

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.