A CUP OF SHIFRA JULI #2

DD: BROER FOTOGRAFEREN Hoi! Leuk dat je weer meekijkt naar afgelopen week. Het was een erg leuke week waarin ik allemaal leuke en ook spannende dingen heb gedaan. En er was zon! Dat maakt mijn week al gelijk een stuk leuker. :) Ik begin dit keer gelijk met bovenstaande foto, want zo begon mijn week: werken aan de blog en mijn mooie broer tussendoor fotograferen.DD TEKENTABLET Lekker oefenen met de nieuwe tekentablet. Ik teken heel graag op foto’s en plaatjes voor de blog, maar dit deed ik altijd met een pennetje (stylus-pen) op de iPad. Maar het werd toch wel vervelend dat ik mijn hand niet kan rusten op het iPad-scherm (dan reageert hij gelijk). Dus nu heb ik een tekentablet gekocht (van Wacom) en dat is zoveel makkelijker! Inmiddels heb ik er veel mee geoefend en schrijft het al wat makkelijker. IMG_1458 Ik kwam thuis van een weekendje bij mijn ouders en werd verrast door deze mooie bloem! Yaaaaay! Voor het eerst had ik bloembollen in de grond gezet en poeh hee, wat duurt het lang voordat die uitkomen. Maar nu is de eerste er al. En vanochtend zag ik zelfs al de tweede bloem!
photo_6 (1)Jas: Zara (s/s 13), Jeans: H&M (s/s 13), Trui: H&M (a/w 12), Schoenen: H&M (s/s 13), Tas: Cowboysbag (s/s 13).
Maandagavond ging ik even langs mijn oude huisgenootjes. Heel gek dat mijn kamer nu wordt bewoond door iemand anders. Ik herkende de kamer bijna niet terug, want het is zo anders ingericht. Ik heb geen foto van de kamer, maar wel een foto van de kleren die ik aan had. Ik ben echt dol op deze jas van de Zara! DD: Sokken man Haha! Ik heb zo gelachen om de sokken waarmee Hans aan kwam lopen! Ik vind ze heel erg grappig.photo_5 Ik was zo benieuwd naar de nieuwe superman film! Dus dinsdag ging ik samen met Hans naar de bios in Ede. Wist je dat de bioscoop in Ede het grootste 3D-scherm heeft van de Benelux? Nee? Ik ook niet. Maar waaaaaaaa wat een groot scherm! Ik vond de film trouwens een beetje tegenvallen, veel te veel science-fiction en actie.
photo_4 (1) Vaak is de schuine lok voor mijn gezicht vet – misschien raak ik hem ongemerkt heel veel aan? Ik vind het dan zonde om heel mijn haar te wassen dus dan was ik alleen die lok. Het ziet er alleen dan wel een beetje gek uit, haha!DD: TALPA Woensdag belde Eigen Huis En Tuin of ik donderdag op stagegesprek wilde komen. “JAAAAAA, NATUURLIJK!”, schreeuwde ik hardop in mijn hoofd. Na een adempauze antwoordde ik beheerst: “Ja, dat zou wel kunnnen”. Ik wil heel graag stagelopen deze zomervakantie (om niet teveel studie uitloop te krijgen). Donderdagavond had ik het gesprek en het ging best wel goed! Ik hoor dinsdag, heeeel spannend, of ik mag stagelopen. DD: iMac en Primark Doordat mijn stagegesprek pas ‘s avonds was, gingen Hans en ik overdag lekker naar Amsterdam voor de Applestore. We wilden al langer een iMac kopen (of eigenlijk wilde ik dat altijd heel graag) en nu was mijn man ook overtuigd. Yaaay! We hadden nog wat tijd over en aangezien Almere best wel dicht bij ligt, gingen we daar heen voor de Primark. Hans was zo lief, want hij heeft heel de dag met de iMac gesjouwd door de Primark, over het mediapark in Hilversum (waar mijn stagegesprek was), in de trein en op de fiets.DD: iMac en Primark Maar.. nu komt de ironie. De iMac bleek kapot te zijn en mijn kleren had ik per ongeluk een maat te klein gekocht. Dus de volgende dag mocht Hans wéér met de iMac slepen. Op de fiets, door de trein, door de Primark, naar Amsterdam en weer terug met een nieuwe iMac. Haha. We hebben er uiteindelijk wel heel erg om gelachen.
DD: Primark Jas: Zara (s/s 13), Jurk: H&M (a/w 2011), Tas (op schoot): Primark (s/s 13), Tas (naast mij): H&M (a/w 12).
Ik ging eigenlijk enkel kleding omruilen, maar ik kwam met nóg meer kleding thuis. Er waren zoveel leuke dingen!
DD: Naam schrijven Ik kwam een bladzijde tegen waarin ik de naam van mijn broer had geschreven. Ik twijfelde heel erg of ik het wel zelf had geschreven, want het is echt precies het handschrift van mijn moeder! Ik what’s appte het naar haar, maar ze geloofde niet dat ik het had geschreven. Maar ik weet het eigenlijk heel zeker! Zo grappig dat mijn handschrift zo op de hare gaat lijken.
photo (1) Het lijkt of ik hier bloot ben, maar dat ben ik niet hoor! Haha! Ik heb een strapless jurkje aan en ik had niet helemaal door dat je dat niet meer zag op de foto. Het gaat om de haarhanddoek (van Primark). Ik vind dit zo handig! Het werkt hetzelfde als een handdoek maar dan met knoopje zodat alles beter blijft zitten. De verpakking belooft ook het vocht beter op te nemen dan een reguliere handdoek. En ondanks dat ik lang haar heb past het allemaal in deze haarhanddoeken.DD: bloggen Een dagje samenwerken met Hans. Zo gezellig!:) DD: buiten eten Tussendoor lekker buiten lunchen met aardbeien, yummie.
DD: unisex pyjama's Unisex peeejeee’s for the win! Bij de Primark vond ik deze leuke pyjama bij de vrouwenafdeling (dus stiekem niet echt unisex) en ik vond het wel leuk om er twee te kopen. Als we dan bij mijn ouders zijn hoeven Hans en ik onze pyjama niet elke keer mee te nemen. Ziet het er niet grappig uit? Haha! Blog: doorwerken En deze foto is zojuist genomen. Ik ben nu (zondagavond 02:17) nog even hard aan het doorwerken om de DEAR DIARY af te maken. We hebben vandaag lekker genoten van het weer en gelijk wat blogfoto’s genomen (foto’s zijn zóveel mooier met zon). Ik hoorde dat deze week het mooie weer nog even blijft, wat heerlijk! Ik heb nog niet zoveel gepland voor aankomende week, dus vast genoeg momenten om van de zon te genieten. Wat ga jij doen met dit mooie weer? Liefs, Shifra

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.