KOEKJES VOOR JE HOND

Vandaag is het dierendag! Yahoooo! Hiep hiep hoeraaaaaa! *blaast op feesttoeter*  Oké, misschien vind ik het leuker dan de dieren zelf. Haha! Maar ik zie elke feestdag letterlijk als een feest! En het is zo lekker om op een dag als deze extra blij te zijn met je huisdier. In dit filmpje maak ik speciaal iets voor honden (sorry voor alle andere huisdieren). Ga jij ook iets speciaals voor je (buurmans/vriends/kennis’)huisdier doen? Een hele fijne dierendag!
Liefs, Shifra
P.s Hieronder schrijf ik de ingrediënten en hoeveelheden nog een keer uit.
Ingrediënten gezonde hondenkoekjes
1 potje babyvoeding
250 gram volkorenmeel

Ingrediënten lekkere hondenkoekjes
250 gram volkorenmeel
150 gram bloem
2 eetlepels olie (ik liet dit weg omdat mijn hond geen olie mag)
6 eetlepels pindakaas
200 ml water

Comments

 1. Renate

  Hahahahaha hilarisch hoe ze meteen naar dat koekje rent!
  Ik heb zelf alleen een dwerghamster, maar mijn ouders hebben ook een cavalier king charles spaniel, dus wie weet ga ik die koekjes nog eens maken. Leuk om te doen!

  • Shifra

   Oh wat grappig dat je ouders dezelfde hond hebben! Ik ben zo dol op deze honden!:)

 2. Haha superleuk filmpje! Vooral dat mutsje ook, ik vind je filmpjes echt heel erg leuk, mooi gefilmd ook en af en toe van dichtbij, erg professioneel!
  En op het einde met die koekjes heel cute :-)

 3. Tessa

  En ze waren lekker! Tessa is er zo gek op. Ook Max, Tjoek (honden van de buren)lusten ze graag. Een idee om in een mooi doosje
  cadeau te geven.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.