Merry after Christmas! (+ first family pic!)

familie kerst foto a cup of life-1-10Merrrrry after Christmas. We made it! Kerst is weer voorbij. Normaal ben ik het type die nu rigoureus ALLE kerstversiering het huis uit moet hebben, maar dit jaar kan het niet lang genoeg duren. Het was Zara’s eerste kerst, en voor ons als familie samen. Het voelde zo warm en speciaal. Om haar te zien staren naar de lichtjes in de boom, de lange ochtenden met z’n drieën in bed en te merken hoe dol onze familie ook al op haar is. Ik wil deze tijd maximaal uitbuiten en alles zoveel mogelijk in mij opnemen om nooit meer te vergeten. (en, omdat we nog meubels tekort komen in ons huis, dus alle kerstgezelligheid is heel erg welkom. Verbaas je niet als de kerstboom er volgende Kerst nog staat.)

familie kerst foto a cup of life-1-11Ik was ontzettend enthousiast toen het een paar weken geleden sneeuwde, Zara’s eerste sneeuw! Alle eerste dingen met haar zijn zo bijzonder en leuk. En het voordeel is, nu is ze eigenlijk nog te klein om dingen te bevatten, dus volgend jaar doe ik het gewoon nog een keer. Haar overweldigende-haal-me-hier-weg-blik, die je hierboven op de foto ziet, was haar enige reactie op de sneeuw. Dus het echte sleetje rijden bewaren we maar tot volgend jaar… Maar oh, wat was ze schattig. In haar berenpakje. Om op te eten. familie kerst foto a cup of life-1-7familie kerst foto a cup of life-1-10En nog maar schattigheid. Charlie in zijn kerstpakje. Die inmiddels al iets te klein is geworden. (hij droeg het twee jaar geleden ook in onze kerstfoto’s!) familie kerst foto a cup of life-1-16familie kerst foto a cup of life-1-11familie kerst foto a cup of life-1-10Nu Zara erbij is, kon een familie kerstkaart helemaal niet ontbreken. Geheel in stijl was er natuurlijk weer geen één foto waarbij iedereen de camera in keek.
KERSTKAART ac up of lifeDus het werd uiteindelijk déze foto waarbij níemand de camera in kijkt.  Happy Christmas! Ik hoop dat je fijne, relaxte dagen hebt gehad gevuld met veel liefde. En eten.

X Shifra

Comments

 1. Wat een prachtplaatjes Shifra! Wij hebben geen foto’s gemaakt in de sneeuw met Lana maar nu ben ik stiekem wel een beetje jaloers op jullie hahah

  x

  • Shifra

   Oh ik snap je zo! that’s me, all the time! Als ik foto’s zie die mensen hebben gemaakt bij de geboorte en in de weken daarna.. Er komen constant zoveel leuke foto’s op Instagram & Pinterest voorbij, die ik niet heb gemaakt, niet in die setting of niet op die momenten. :( Ik probeer het nu meer los te laten (to keep me sane), ik heb weer andere foto’s. Net als jij! Jij hebt sowieso foto’s die ik niet heb, en jaloers van word. <3! Liefs!

 2. Wat een superlieve, mooie en dierbare foto! Ik wens jullie alvast een fijne jaarwisseling en heel veel moois voor 2018 toe!

 3. Bernadette

  Mooie foto’s! Alvast een fijn uiteinde, ik ben nu 39 weken zwanger van een meisje, heb al 2 jongens. Ben benieuwd wanneer ze komt!

  Ken je de kleertjes vab Next Direct al? Zo nee… echt even een kijkje nemen op die site.

  Groeten Bernadette

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.