MET STIP OP EEN

stippenblouse, outfit met stippen, trend stippenEigenlijk is dit een beetje een lente/herfst-outfit. Dat zijn de tijden dat je veel laagjes draagt en vrolijk rond-springende rokjes (met nu nog een panty) aan hebt. Maar hey, Meneer Winter vraagt er toch écht zelf om. Ik zou het liefste nu de échte dikke warme winter-outfits uit de kast trekken. Mezelf helemaal inpakken, van boven tot onder met matchende sjaal en handschoenen (want dat vind ik stiekem heel leuk). *Zucht* Zou Meneer Winter nog tevoorschijn komen? Als hij niets van zich laat horen, dan trek ik óók niet mijn dikke winterkleding uit de kast. Hij eerst.

stippenblousestippenblousestippenblouse, outfit met stippen, trend stippenstippenblouse, outfit met stippen, trend stippenstippenblouse, outfit met stippen, trend stippenstippenblouse, outfit met stippen, trend stippenstippenblouse, outfit met stippen, trend stippen Blouse Zara (a/w 2013), Rokje H&M (a/w 2014), Panty Hema, Vest Primark (a/w 2013), Schoenen (oud), Horloge Fossil, Armbandjes H&M (s/s 2013) Liefs, Shifra

Comments

  1. Dat vest ziet er echt heerlijk warm uit! Ik vind het ook best stom dat het niet echt winter wordt… Nu ben ik wel weer klaar met herfstweer :)

    • Shifra

      Het kan ook eigenlijk altijd inderdaad. :) Maar laagjes zijn wel typisch herfstig/lente-achtig. Plus, dit kon tot een paar weken geleden nog zonder jas dragen (een heel warm vest is dit). En als het winter is, doe ik dat toch eeeeecht niet meer!:)

  2. love the outfit! Echt iets wat ik ook zo dragen/combineren, ik draag de laatste tijd ook heel veel van die rokjes! Staat je heel leuk :)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.