Mijn babyshower #hansenshifrababy

Babyshower #hansenshifrababy 2017 12Hi! Vorige week zondag gaven mijn vriendinnen mij een fantastische babyshower! Vandaag deel ik alle foto’s en details. Ik was in eerste instantie niet zo’n grote fan van een babyshower, maar ik ben zo blij nu dat ik een babyshower heb gehad. Het was een heerlijke relaxte middag, zonder echte spelletjes of activiteiten, maar gewoon lekker eten, kletsen en relaxen.babyshower styling a cup of lifebabyshower styling a cup of lifeBabyshower #hansenshifrababy 2017 5Babyshower #hansenshifrababy 2017 3Babyshower #hansenshifrababy 2017 13Mijn vriendin, Mariëlle, organiseerde de babyshower (samen met mijn vriendinnen) en ik weet hoe hard ze gewerkt heeft aan mijn babyshower. Ik vond alles zo mooi! Er waren zelfs vriendinnen die zich afvroegen of ik niet stiekem had meegeholpen in de styling omdat het ook zo mijn stijl was. She really did a great job. Ze vroeg van tevoren wat ik niet wilde en ik gaf haar het onmogelijke antwoord bij een babyshower: niet te tuttig. Haha! But she managed it. :)
babyshower styling a cup of lifebabyshower styling a cup of lifebabyshower styling a cup of lifeBij aankomst hadden mijn vriendinnen de gouden letterballonnen ‘it is a girl’ vast. babyshower styling a cup of lifebabyshower styling a cup of lifebabyshower styling a cup of lifebabyshower styling a cup of lifeAl het eten was zo lekker! Mijn vriendinnen hadden allemaal iets lekkers meegenomen voor de lunch, van bananenbrood en sushi tot aan sandwiches, wraps en salades.
babyshower styling a cup of lifeEn weet je die awesome taart nog van mijn gender reveal? Voor mijn babyshower maakte Taartaholics weer een geweldige taart!

a cup of lifeDe binnenkant was red velvet met cream cheese en aan de buitenkant witte chocolade. Er waren gelukkig genoeg leftovers om de rest van de week van te blijven eten. Hans had al een paar keer gezegd dat ik niet in de koelkast mocht komen (de dag van tevoren), want deze taart bleek er dus al te staan. He knows me, ik zou er een macaron vanaf hebben gesnoept. Babyshower #hansenshifrababy 2017 EXTRA 2babyshower styling a cup of life babyshower styling a cup of lifeEr waren dus niet echt spelletjes, maar mijn vriendinnen hebben wel allemaal wat pampers beschreven die nu ingepakt op de babykamer staan. Die lees ik straks echt pas bij het verschonen. En mijn vriendinnen kennende staan er veel grappige dingen op.

Oh en we hebben nog even babyvoeding geproefd!
Babyshower #hansenshifrababy 2017 13babyshower styling a cup of lifeBabyshower #hansenshifrababy 2017 13Babyshower #hansenshifrababy 2017 2Ik ben blij dat mijn vriendinnen net zo van grote stukken taart houden als ik. :)
Babyshower #hansenshifrababy 2017 1Ik had in eerste instantie een fotograaf geraagd om te fotograferen, zodat ik geen druk tijdens het feestje voelde om ook maar iets te doen. Maar toen zij niet meer kon, besefte ik me dat het misschien wel veel leuker en persoonlijker is om van elkaar foto’s te maken en dat juist de druk ervan af haalde. Hans heeft aan het begin wat foto’s gemaakt (hij bracht mij ook op het feestje) en daarna heeft een vriendin wat foto’s gemaakt. Ik ben heel blij met al deze foto’s, de liefde van mijn vriendinnen straalt er echt van af.

(oh en even, we probeerden sinds járen weer kauwgombellen te blazen met bubblicious kauwgom. We voelden ons zo oud.)
a cup of life-8Een paar dagen voor de babyshower kreeg ik dit letterbord van CoolGift.com opgestuurd. En het is nu al een van mijn favoriete dingen! Ik vind het leuk dat het een wit letterbord is, in plaats van de zwarte letterborden die je zoveel ziet.  Mijn vriendinnen hebben hem gelijk gebruikt op de babyshower en ik heb de tekst nu nog steeds zo laten staan.
Babyshower #hansenshifrababy 2017 6De ochtend van tevoren maakte ik snel nog even deze kleine cadeautjes.
babyshower styling a cup of lifeWe hadden zo’n geluk met het weer. Na dagen regen scheen de zon die middag plotseling zo warm en fel dat we zelfs allemaal met zonnebrandcrème hebben gesmeerd.

Ik heb zó genoten van mijn babyshower! Ik vond het fijn dat het zo’n intiem feestje was, met mijn beste vriendinnen. Ze hebben allemaal zo hun best gedaan, ik voelde me heel verwend en geliefd.  Ik kan niet wachten tot onze baby al deze geweldige tantes gaat ontmoeten.

Serieus, ga baby’s maken! Babyshowers zijn echt heel leuk. ;-)  Ik kreeg via Instagram veel vragen naar mijn jurk, dus ik heb hieronder een lijstje gemaakt van mijn jurk en alle andere spullen!  x Shifra

Jurk  – Ketting–  Letterbord – Taart – Hip hip hooray-sign  – Zwarte plantenzakje – Gouden glazen lantaarn – Pompoms – Pompom slinger – Houten klembord  – Glazen fotolijst – Wijnglazen – Servetten – Taartschaal – Gouden bestek – Eettafel

 

Comments

  • Shifra

   Niet! Wat spannend! Hopelijk voel je je nog een beetje oké om het nog even vol te houden. Ik hoop dat je baby snel komt!

 1. Camilla

  Wauw dat ziet er super uit! De luiers beschrijven vind ik ook een leuk idee. Dan is een luier verschonen toch wat leuker!

 2. Ohhh, wat ziet dat er supergezellig uit! Ik vind die beschreven luiers echt een leuk idee, weer eens wat anders dan de standaardprintjes! En die taart…. Zucht <3

 3. Lydia

  Oh wauw! Zo mooi gestyled, zulke mooie foto’s en zo lekker relaxt.. Ik heb zelf ook niet echt de behoefte aan een babyshower maar het ziet er zo echt te gek uit! En een fijne middag met vriendinnen is natuurlijk altijd goed!

  • Shifra

   ik had precies hetzelfde! Maar ik vond het wel een leuk excuus om lekker te relaxen met vriendinnen en er een feestje van te maken. En achteraf gezien ben ik heel blij, het was zo’n leuke middag! Echt heel erg aan te raden. :)

 4. Ohhhh wat is je babyshower tof! En dat idee van die pampers vind ik echt eentje om te onthouden!

  Geniet van je laatste weken.

  Liefs,

 5. inge eikelboom

  Ohhh wat leuk zon babyshower! Wij willen er ook een gaan organiseren voor mijn zus dus nu heb ik gelijk wat inspiratie gekregen! :)
  Lieve Shifra, succes met de laatste loodjes! <3

  • Shifra

   Leuk dat jullie t gaan organiseren voor jullie zus! Het lijkt me ook heel leuk om een babyshower te plannen, alle voorpret alleen al. En dankjewel!! X

 6. Wat ontzettend leuk gedaan allemaal, en inderdaad helemaal niet tuttig! Helemaal jouw stijl zo. Grappig, het beschrijven van die luiers. Dat moet ik even onthouden, want als het goed is heb ik binnenkort ook een babyshower. En super leuke foto’s!

 7. Wauw, alle decoratie ziet er alleen al zo leuk uit en wat zie jij er ook prachtig uit met je mooie zwangere buik en het leuke roze jurkje :) Het klinkt als een geweldige middag met alles erop en eraan en inclusief de nodige humor. Heerlijk dat je zo hebt genoten!

 8. Ilse

  Wat ziet dat er allemaal gezellig en leuk uit zeg! En wat een prachtige foto’s ook.

 9. Yvon

  Ja de babyshowers zijn tegenwoordig helemaal in.
  Hier zie ik dat mijn dochter dat ook regelmatig heeft.
  In mijn kraamtijd bestond dat helemaal niet….;-(
  En zo te zien moet het een fantastische middag zijn geweest.
  Wees maar blij dat je zulke leuke vriendinnen hebt.

 10. Het was zó gezellig en het voelde echt alsof we één grote vriendinnengroep waren. En je zag er wederom weer stralend uit! No surprise there ;-) Ik moest trouwens héél hard lachen om: “Serieus, ga baby’s maken! Babyshowers zijn echt heel leuk.” :’) Maar ehm… Ik ga wel eerst even oefenen of ik jullie kindje een uur onder mijn toezicht zonder grote ongelukken kan verzorgen, haha.

 11. Cindy

  Ooooh die taart! Die taart! Ohhh … Die wil ik ook.

  Wat een leuke middag heb je gehad, erg leuk aangekleed. Je straalt helemaal. En oh, echt, die taart.

 12. Mirjam

  That’s whar I call a babyshower! Ik wilde absoluut geen babyshower, omdat ik het allemaal zo truttig vind en die spelletjes allemaal zo stom vind. Een vreetfeesr wilde ik wel, maar meneer besloot voor het vreerfeesr al te komen ;)
  De luiers vind ik trouwens wel erg leuk! Daar heb je nog wat aan, aan een beschilderde romper eigenlijl niet ;)

 13. Wauw ziet er zo’n fantastische en gezellige dag uit, samen met je vriendinnetjes! Heel mooie foto’s ook trouwens! :)

 14. Dit ziet er echt zó ontzettend leuk en liefdevol uit! De styling is zó helemaal jou, en die taart… ik krijg er echt honger van haha. En wat superleuk, die beschreven pampers!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.