MIJN FAVORIETE DINGEN

Mijn favoriete dingenHey guys! De afgelopen dagen voelde ik mij helemaal niet zo fit. Je kent het wel, niet ziek genoeg om jezelf toestemming te geven om níets te doen, maar niet-lekker-genoeg om wel iets te doen. Dit resulteerde in heel wat uurtjes rondstruinen op het internet en de tijd vergeten. Helemaal niet zo erg, want nu heb ik weer heel veel leuke favoriete dingen gespot om met jullie te delen!:-)

1. Wat een uitvinding, bloemenpluktuinen! Als je geen tuin hebt, of niet houdt van tuinieren, kun je hier lekker je verse fruit, groente en/of bloemen plukken! (Dit is niet het plaatje van een bloemenpluktuin, maar zo stel ik het mij graag voor. :)) 2. Nu mijn haar steeds langer wordt, betreed ik een hele nieuwe wereld en kan ik plotseling van alles met mijn haar. Dit ga ik heel snel proberen te maken! Mijn favoriete dingen3. Waaaaauw, wat lijkt mij dit onwijs gaaf om een keer met Hans te doen! Een couple-shoot met een verfgevecht, tof! Mijn favoriete dingen4. Wat super simpel, maar súper leuk! Vooral die rechter, heerlijk warm en knus voor de winter (sorry dat ik al over winter praat… ) 5. Ik wil voor mijn nieuwe huis heel graag zelf een kleed maken. A Beautiful Mess maakte op een hele simpele manier dit kleed!Mijn favoriete dingen6.Ik krijg van dit weer zoveel zin in eind lente/begin-zomer outfits (en ja, er zit een groot verschil tussen mijn kledingsmaak in eind of begin lente. Haha!) 7. Soms zie ik de prachtigste outfits op Pinterest. Zoals dit, zo lekker nonchalant. Eigenlijk zo nonchalant dat je niet zou verwachten dat er over dit outfit is nagedacht, laat staan dat dit gepinned wordt. :)Mijn favoriete dingen8. I scream: muffin blueberry! 9. Wat zou ik graag al mijn craftspullen goed opbergen. Zoals met dit geniale rek voor klosjes draad. (en klik op de link voor meer van haar opbergsystemen in haar werkkamer!) 10. Oeh, het boek van Alexa Chung schijnt een juweeltje te zijn. De eerste keer dat ik hem in een boekhandel spot bekijk hem eventjes! En app ik wellicht heel nochalant naar Hans dat ik alvast een Sinterklaascadeautje weet (too soon?). 11. Mijn trap in mijn nieuwe huis heeft heel erg een make-over nodig, dus ik ben hard op zoek naar leuke trap-ideeën. 12.Deze foto kwam ik tegen in een tijdschrift, en wat een gaaf idee! Een rek achter/tegen een vierkante meter tuin. Dit zou ik wel heel tof vinden op ons dakterras! 13. Hoe gaaf is deze zonnebril van hout! En op deze site zie je nog veel meer van-hout-gemaakte-dingen, zoals vlinderdassen, ja echt! :)
Fijne woensdag! Liefs, Shifra

 

Comments

 1. Ik vind serieus letterlijk álles leuk! Mij lijkt dat verfgevecht + shoot ook echt geweldig, lekker een anderman besmeuren en begooien met verf, geweldig! :) Ik vind die stoelen en de trap ook heel leuk, gaaf hoe je met zoiets simpels iets helemaal op kan pimpen! En een bloemen of groentetuin heb ik niet nodig, want we hebben zelf een moestuin! :)

 2. Mooie dingen staan er tussen! Ik ga binnenkort een trash the dress doen, mijn peuter gaat mijn trouwjurk eronder kliederen met verf. Super leuk!

  • Shifra

   Wat gaaf! En wat eng tegelijkertijd Joyce! Ik zou het niet over mijn hart kunnen verkrijgen om mijn bruidsjurk te ‘trashen’. Maar súper gedurfd en stoer, en ik benieuwd wat Aaron er van maakt! (ik zie de resultaten hopelijk wel een keer op je blog verschijnen. :-))

 3. Die zomeroutfits zijn erg leuk! Die foto`s van een verfgevecht lijken me erg leuk, zoiets zou ik ook nog wel met mijn vriend willen doen!
  Liefs

 4. Wat een vrolijk lijstje! Die couple shoot, leuk! Al krijg ik Martijn noooooit zover haha!

  Ik hoop dat je je snel weer beter voelt!

 5. Jaa zo’n shoot lijkt me gaaf! Leuke kleding ook, maar ik denk niet dat mij dat zou staan haha. Beterschap!

  • Shifra

   Ik denk dat het mij ook eigenlijk niet staat! Haha! Maar ik droom soms van outfits, ook al staan ze wellicht niet bij mijn postuur, dat het ooit wél staat..

 6. Haha die shoot lijkt mij ook wel wat. Alleen kan dat bij mij en mijn vriend denk ik niet echt normaal, haha. Wat is je geheim van je lange haren? Hihi

  • Shifra

   Nou ik heb niet echt een geheim hoor! Haha! Ik heb nu wel lang haar, maar ik heb daar wel heel lang voor moeten sparen. Ik geloof dat ik al 2 jaar tegen de kapper zeg ‘alleen de puntjes’. Daarnaast heb ik het heel veel geverfd (ik ben niet zo blond van mijzelf), waardoor de kwaliteit echt heel erg achteruit is gegaan. Ik verf nu al een half jaar mijn haar niet, ik was het met babyshampoo, elke keer een conditioner, wekelijks een masker, en ik probeer het ook nog eens af en toe s’avonds voor het slapen gaan in te smeren met olie (wat ik de hele nacht laat inwerken). Sinds ik dit doe, is het groeien heel wat sneller gegaan (want minder dode punten, en daardoor hoefde er minder geknipt te worden). Maar mijn haar is nog steeds heel zwak, en ik heb het geheim nog niet ontdekt om het écht weer in goede conditie te krijgen. Wellicht heeft het nog wat tijd nodig.. (dat zeg ik maar elke keer tegen mijzelf, haha!).

 7. Fijne inspiratie! Haha, die verfshoot, dat lijkt me super leuk en grappig om een keer uit te werken als fotografe!

 8. Wat een fijne post weer, prachtig kapsel op foto 2. Ik dacht dat je een tuinman wilde hebben, zoals bij foto 12, voor jullie dakterras. Kan gewoon hè?

  • Shifra

   Whaha, Hans en ik hebben zo hard gelachen om deze comment. Ja, dat had ook gekund, haha! Misschien krijg ik Hans zover om voor tuinman te spelen..

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.