MIJN FAVORIETE DINGEN

Mijn favoriete dingen Hé! Vandaag ga ik druk aan de slag in mijn nieuwe huis! Ik vind het zo leuk om te klussen en alles beetje bij beetje (het gaat langzaam) mooier te zien worden! Ondertussen laat ik je zien wat mijn favoriete dingen waren van afgelopen week (of weken wellicht)! Allemaal kleine dingetjes die ik heb verzameld en bewaard tot dit artikel!
1. “Buttered Popcorn Chocolate Chip Cookies” Aaaaaaah! Snap je waarom ik deze niet meer uit mijn hoofd krijg? 2. Dit is iets wat ik heel graag wil, een ‘cooling rack‘! Perfecte plek voor een hete pan of net gebakken koekjes om gelijkmatig en snel af te koelen. Nu heb ik al wel kleine ronde afkoelrekken, maar ik wil het liefste een vierkant en groot rooster. Mijn favoriete dingen 3. Wat is de hangende planten-trend leuk! Deze DIY met touw zie je overal en I love it! Lekker simpel en leuk om te maken! 4. Dit kleed zou perfect zijn voor ons nieuwe huis. Namaak-diy-projectje? Mijn favoriete dingen 5. Crispy goat cheese risotto cakes with vanilla salted winter pears. Yup. Haha! Dat is echt de naam. En álles daarin klinkt goed! 6. Wat een mooie ingepakte bloemen; zo leuk om weg te geven! 7. Ik ben naarstig op zoek naar een nieuwe bril, maar ik ben volgens mij veel te kritisch! Ik wil zoiets, maar tot dusver nog niet gevonden in de brillenzaken.. :( 8. Deze kaarten van Etsy zijn géweldig. Zooo awkard. Haha! 9. Dit wil ik zo graag een keer maken voor een vriendin! Vormt een súper leuk cadeautje. 10. Als ik overal een jurk zou mogen kopen, dan zou ik kiezen voor Modcloth! Zoveel mooie jurken, ik kan uren window shoppen daar..
Liefs! X Shifra<

Comments

 1. Wat een leuke dingetjes! Oef, ik weet hoe lastig het is om een goede bril te vinden. Ik wilde ook graag zo’n type bril, met een wat dikkere rand. Het moeilijkste was dat ik hem graag in het bruin wilde met zo’n ombre overgang naar transparant aan de onderkant. Superlastig om te vinden, zeker als je geen afbeelding hebt. ;) Maar gelukkig kon mijn brillenboer er een aantal bestellen en de perfecte zat ertussen. Je zou dus zeker eens naar een iets kleinere zaak moeten gaan, zij kunnen vaak heel veel bestellen en terugsturen. (:

  • Shifra

   Oh, dat is wel een goeie om te weten! Ik ga gewoon nog even verder zoeken. Ik vroeg mij namelijk al af of ze niet gewoon monturen voor mij konden bestellen. :) Maar wel dus! Thnx! (enne, je montuur klinkt oprecht heel leuk!)

 2. Wat een leuke ‘leuke dingen’! ;) Ik heb zelf afgelopen week vegaburgers gemaakt van quinoa en o.a. spinazie en feta, súperlekker! Dat is mijn nieuwe favorite food van deze maand :) (recept staat op mijn blog voor het geval dat) Die quote-kaart ziet er ook leuk uit, het lijkt me heel tof om zo’n soort kaar in het groot te hebben en dan in te lijsten!

  • Shifra

   Ik heb net even gekeken, ze zien er echt heel lekker uit! Perfect voor meatless monday!;-)

 3. Modcloth, daar hoor ik best vaak wat over. Het jurkje is echt heeeel leuk, lekker zomer-ig! Ik vind je lijstje ontzettend leuk. De ingepakte bloemen zien er echt heel lief uit, ik zou helemaal blij zijn als iemand me die zou geven. Liefs, Stella.

  • Shifra

   Jaaaaa, Modcloth is zo leuk! Alleen heel vervelend, als je iets besteld moet je vaak invoerrechten betalen.. :( En dan worden de jurkjes onverwacht heel veel duurder. Maar ik blijf wegdromen daar.. :)

 4. Ik ben net verliefd geworden op alles hier!
  (Ik heb trouwens je eierkopjes-pasen-diy gemaakt, je kan ze bewonderen in mijn laatste dagboek post!)

 5. Ilonka

  Wat leuk die bloemen ingepakt! Mijn vader teelt pioenrozen zelf (de ingepakte planten) en wij geven ze dan ook vaak weg,, maar dan in een krant. Dan ziet dit er toch een stuk!! leuker uit!

  • Shifra

   Wat tof, een vader die pioenrozen (en vast nog meer mooie bloemen?) teelt! Ik zou stiekem heel veel bloemetjes meenemen. :)

 6. De bril doet me een beetje denken aan de bril van willemijn van Livelifegorgeous. Die is van replay! Misschien is dat iets?

 7. Wat een heerlijke dingen. Ik besteed ook zoveel tijd op internet. Schandalig eigenlijk :) Wat een mooi jurkje, jammer dat het niet in Nederland verkocht wordt. Die plantenhanger heb ik zelfgemaakt en is super makkelijk. Echt een aanrader!
  En ja, ingepakte bloemen zijn zo fijn (ook om te krijgen ;p) Fijne avond! X

 8. Ianthe

  Ik zit ook al jaren regelmatig te kwijlen op de site van Modcloth. Ik heb er ooit een keer besteld, maar moest toen nog 30 euro invoerkosten betalen. Wat een bummer :(
  Ik ga het voorlopig maar weer bij kijken houden, want 60 euro voor een rokje is gewoon écht te veel voor mijn studentenbudget helaas!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.