Mijn go-to outfit (van dit moment!)

outfit of the day - lente kleren - 6 (2)

Waarschijnlijk heb je mij de afgelopen week zien léven in dit outfit. Dit outfit kocht ik twee weken geleden en sindsdien is het mijn go-to outfit geworden. Ik wil het het liefste elke dag wel dragen.  Het zit niet alleen heel lekker, maar ik vind de combinatie van verschillende patronen heel leuk. Tijd voor een fashionshoot! 

outfit of the day - lente kleren - 5 (2)

outfit of the day - lente kleren - 4 (2)outfit of the day - lente kleren - 2 (2)outfit of the day - lente kleren - 3 (2)outfit of the day - lente kleren - 1 (2)outfit of the day - lente kleren - 7 (2) Kledingdetails: Shirt Pull & Bear (s/s 2015), Vest Pull & Bear (s/s 2015), Broek Pull & Bear (s/s 2015), Schoenen Converse (s/s 2015), Tas Zara (s/s 2015) Horloge Fossil (oud).

Oh enne, dit was die tas waar ik het de vorige keer over had! Deze tas heb ik sinds kort en ik ben er heel blij mee! Hij staat bij (bijna) elk outfit goed, er past net genoeg in en ik krijg er zoveel complimentjes over (en dat is zo leuk stiekem!). Eigenlijk ook een beetje mijn go-to tas op dit moment. :-)  X Shifra

Comments

 1. Oh ja, een héle leuke outfit inderdaad! Ik heb het me al vaak bedacht toen ik weer eens foto’s van die zalige broek zag! Waar is je vest vandaan trouwens, want die staat er (dacht ik) niet tussen. Vind ik ook superleuk, lekker los! X

 2. O gaaf! Ik ben dol op die bucket bags! Dat wordt het helemaal denk ik ;-) Ik vind je broek ook erg vet! Het staat leuk en je straalt er helemaal in!

 3. Inderdaad een erg leuke outfit en volgens mij zit alles ook echt als een pyjama, lekker losjes. Héérlijk!

  • Shifra

   Oh yes, for sure. Dat heb je goed gezien! (ik heb er zelfs al een keer een snel middagdutje in gedaan! Dat ging primaaaa.;-) )

 4. Super leuke outfit. Het ziet er onwijs comfi uit! Tof gefotografeerd ook met die knalgele muur!

 5. Yvon

  Het is zeer leuke kleding die je bij veel gelegenheden aan kan doen. Zelf heb ik ook zo’n set, die ik vrij vaak draag, of het weer met iets anders combineer……………………..;-)

 6. Ilse

  Is het niet deze outfit? Maar wat een vrolijke outfit en dat vest lijkt me zo heerlijk warm! En die muur is ook gaaf.

  • Shifra

   Oeh, goeie. Dat weet ik eigenlijk niet zeker. Ik heb er niet bewust over nagedacht bij het typen ervan, maar ik vind het wel heel interessant.. Het is een beetje een lastig dingetje bij leenwoorden, dat je niet zomaar Nederlandse grammatica/stijl erop los kan laten.

   EDIT: Ik heb even gegoogeld en http://www.welklidwoord.nl/deze-of-dit/outfit zegt “dit outfit”!

   • Laura

    Haha dit vroeg ik mij dus ook af! Maar wat grappig dat het zegt dit outfit. Ik vind het echt totaal niet klinken en dacht inderdaad ook aan deze outfit. Raar.. Maar je outfit is wel ontzettend leuk! En die print broeken zitten altijd heerlijk!

    • Shifra

     Haha. Eigenlijk vind ik ‘deze outfit’ dus weer niet klinken. Daarom ging ik automatisch voor ‘dit’. En dankjewel! Ik heb meerdere printbroeken, omdat ze inderdaad zo lekker zitten!:-)

 7. Wat een leuke outfit! Ik vind het zelf altijd een beetje spannend om veel printjes met elkaar te combineren. Maar waarom ook eigenlijk niet, het staat hartstikke leuk! :)

 8. Wat een super leuke outfit! Ik hou hier wel van, vooral je broek is leuk, en je tas, en je topje, en je vest, je schoenen, alles gewoon! Staat je erg goed en hele leuke foto’s ook ;)

  xxx

 9. Ik word helemaal vrolijk van deze post. Hele leuke vrolijke outfit, maar wat ik nog mooier vind om te zien is dat je echt straalt op de foto’s!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.