My style: everything brown

Zwangerschapskleding tips Hi! Sinds vandaag ben ik 24 weken zwanger en nu wordt het lastig om mijn buik te verbergen. Op sommige dagen vond ik het het nog wel eens fijn om hem te verbergen en me iets meer mezelf te voelen, maar ik ben nu echt dol en trots op het buikje. En vooral blij het stadium voorbij te zijn dat mensen twijfelend naar mijn buik kijken. Of nog erger: mensen die het weten, geen buikje zien in hun ooghoek en toch proberen niet al te obvious te kijken naar je buik. Doordat ze dan nooit echt goed kunnen kijken laten ze hun ogen tijdens het gesprek elke keer afdwalen naar je buik. Aargh! The worst. Liever mijn vriendinnen die gewoon roepen of ik mijn buik wil laten zien!

Maar nu is er geen ontkomen meer aan, zelfs als je naar mijn haar kijkt zie je in je ooghoek een bump. Het kostte me 5 maanden, maar mijn verloskundige zei dat het komt door mijn placenta die aan de voorkant ligt en ik denk dat mijn brede heupen ook wel meehielpen het te verbergen.Zwangerschapskleding tipsZwangerschaps kleding - dit moet je dragen!_-20Zwangerschapskleding tipsZwangerschapskleding tipsZwangerschaps kleding - dit moet je dragen!_-21Zwangerschapskleding tipsZwangerschapskleding tipsBruin, en vooral camel, is mijn lievelingskleur in kleding. Ik weet dat als ik iets ik die kleur bestel, het een blijvertje gaat worden.

Oh en ik weet dat niet iedereen zwanger is, maar deze jurk is non-maternity! Hij valt heel lekker wijd, dus als hij niet teveel uitrekt hoop ik hem na mijn zwangerschap ook nog te kunnen dragen.

Kleding details
Jurk – Forever 21 (s/s 2017)
Tas – Zara (a/w 2016) vergelijkbare hier
Hoed – Forever 21 (s/s 2017)
Sandalen – Pull & Bear (oud) vergelijkbare hier
Horloge – Cluse
Ketting – (oud) vergelijkbare hier of hier

Wat is jouw go-to kleur in kleding? :) x Shifra

Comments

 1. Wat een leuke jurk! En je bent echt steeds een mooier buikje te krijgen! Wat mooi om te horen dat je er zelf ook zo trots op bent :)

 2. Elma

  Wat zie je er mooi uit in die jurk! Mijn favoriete kleur, als het gaat om kleding, is donkerblauw. Precies wat je schrijft, als ik iets in die kleur koop, dan weet ik dat ik het echt veel ga dragen!

  • Shifra

   Oh wat leuk, donkerblauw! Dat is dan ook echt een kleur waarvan je weet dat hij je goed staat. Bruin is ook altijd de kleur die ik uit de kledingrekken pak in de winkel. (en soms weer terugleg en juist bewust even voor een andere kleur kies!)

 3. Camel staat je ook prachtig! En wat fijn dat je nu je buik vol met trots kunt laten zien. Geen ontkomen meer aan :).

 4. Yvon

  De kleding die je op de foto’s draagt staat je fantastisch. Mijn lievelingskleur is donker blauw………….;-D

  • Shifra

   Donkerblauw vind ik ook heel mooi en altijd classy. Maar het staat mij niet zo goed als bruin, vandaar dat het niet mijn go-to kleur is. Maar wel in interieur! Sterker zelfs, ik ga mijn keuken zelfs donkerblauw verven! Say whaaaaat?

 5. Wat een leuke outfit Shifra, je straalt echt.
  Dit is een kleur die mij niet mooi zou staan.

  Zelf heb ik een voorkeur voor groentinten (leger of donkergroen of jade) en poederroze ben ik ook dol op :D Verder keek ik in mijn positiecollectie en heb ik daarin HEEL veel streepjes hahah

  x

 6. Eline

  Aaah ik vind het zo leuk dat we tegelijk zwanger zijn!! Ik geniet echt van zulke posts! Heel herkenbaar dat mensen proberen om ‘sneaky’ naar je buik te kijken. En dan vooral niks durven te zeggen. Had het laatst tijdens een vrijgezellenfeestje van een vriendin van me. Alle meiden zaten zo te kijken, en vroegen het achter mn rug om aan mijn vriendin. Maar wel heel sneaky vragen van; goh drink jij geen wijn?! Hoef jij geen cocktails te drinken? Dan denk ik echt van Vraag het me maar gewoon! En dan ben ik ook te eigenwijs om het uit mezelf te zeggen he. Haha.
  Ik hoop dat je/jullie nog een hele goede zwangerschap hebben. En er lekker van kunnen genieten! En ik kijk uit naar alle leuke babyblogs en vlogs 😄😄

 7. Anja Schoenmaeckers

  Wat een prachtige foto`s van een mooie en zwangere vrouw.

  Geniet er maar van, want voordat je het weet, zijn de weken en maanden van je zwangerschap weer voorbij.

  Groetjes van Anja

  • Shifra

   Haha, nou heel eerlijk, ik kan niet wachten. Ik vind het allemaal best leuk (vooral de schopjes!), maar zwanger-zijn is gewoon niet zo mijn ding en weegt voor mij niet op tegen alle stomme kwaaltjes. Dus op naar week 40!!! Dankjewel voor je lieve berichtje! <3

 8. Ik vind jou zo mooi zwanger! Vooral die foto en profil, echt prachtig. En je straalt helemaal! Je hoed vind ik echt top trouwens, zelf kan ik dat niet zo goed hebben, maar nu ga ik het toch maar weer proberen. Geweldige foto! Malou x

  • Shifra

   Wat lief! Dankjewel! En ja, don’t give up, hoeden gewoon blijven proberen! Mij staat ook niet elke hoed hoor! ;-)

 9. Stralende mama!

  Ik kies vaak voor donkerblauw en appelblauwzeegroen. Zijn twee kleuren die me goed staan, en aangezien het grootste deel van mijn kleerkast deze tinten heeft, combineert het makkelijk ;-)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.