NIEUWE LAYOUT

DIY blog layoutSchrik niet! Je bent nog steeds op A Cup of Life, maar dan met een NIEUWE layout! Ik ben er zo blij mee! Ik wiebel nog helemaal op mijn stoel van geluk. Al een tijdje was ik niet helemaal blij met de vormgeving en achter de schermen werd hier dan ook hard aangewerkt. Ik vind dat de nieuwe layout de inhoud van de site beter complimenteert: alles is wat ‘opgeruimder’, strakker en mooier!

De site-make-over heb ik niet zelf gedaan, hier heeft Hans aan gewerkt. Heel wat uurtjes, en veeeeel codes later was vannacht eindelijk de nieuwe site klaar.Er kunnen nog wat foutjes in de website zitten. Dus als je er eentje vindt, laat mij dit dan zo snel mogelijk weten zodat we het kunnen oplossen. De layout is dus nog niet 100%, maar we doen ons best dit in een paar dagen wel zo te hebben.

Ik hoop dat je nog steeds je weg kunt vinden op de site. Alles blijft voor de rest hetzelfde. :) Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de nieuwe layout vindt. Laat het me weten in de comments. xx Shifra

EDIT: Foutjes die al zijn gemeld:
de categorieën (recepten, diy en fashion) werken nog niet. (Vind voor nu oudere artikelen via de tags rechts in het menu) opgelost!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.