A CUP OF LIFE: ON AIR

Shifra Jumelet Vandaag is de dag dat eindelijk mijn blog online kan! De afgelopen maanden heb ik (samen met mijn man) ontzettend veel voorbereidingen getroffen om deze site helemaal mooi te krijgen! Op deze blog hoop ik jullie te inspireren zelf lekker aan de slag te gaan.Van jongs af aan ben ik helemaal verkocht aan diy’s en heb ik een grote liefde voor zelfgemaakte producten -of ik ze nu krijg of zelf maak. In Nederland vond ik nog weinig DIY-blogs, terwijl er in Amerika een overvloed aan is. Veel van mijn inspiratie haal ik van andere blogs, pinterest of google. En zo ga ik er mijn eigen draai aan geven! Mijn man zal ook af en toe in beeld komen; hij kijkt of de website loopt, zorgt voor de advertenties, verbetert de website en kijkt artikelen soms na op spelfouten. Zelf is hij ook van plan wat zwaardere klusjes (hij noemt het “de-échte-man-klusjes”) in huis te gaan doen als DIY, waar ik heeeel erg benieuwd naar ben! Ik hoop dat jullie veel plezier hebben met mijn blog! Ik plaats gelijk al mijn eerste DIY, zodat je al aan de slag kan met een heeerlijke vanille-aardbei cakjes. Veel plezier! xx Shifra

Comments

  1. Shirley

    Wat heb jij een geweldige site! Ongeveer een maand geleden ontdekte ik jou site. Dit was nadat ik jou bij koffietijd op tv gezien had. Nu volg ik je site dagelijks. Ik ben erg geïnspireerd geraakt door je DIY’s. Gisteravond heb ik je site helemaal bekeken. Alle artikelen tot deze ‘je beginpost’ gelezen. Leuk! Zo positief ben je altijd.

    • Shifra

      Haha, wat leuk!! Wauw, mijn complimenten dat je helemaal naar het begin bent gegaan. Heel leuk om te horen. Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan mijn site! Dankjewel voor het volgen en je leuke comment! :)

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.