Onze ‘tijdelijke’ badkamer

a cup of life- badkamer 1Van ons vorige huis heb ik geleerd niet in alle kamers meer tegelijkertijd te werken (er kwam nooit een kamer écht af). Daarom hebben we het eerste weekend in dit huis besteed aan het leefbaar maken van die kamers. Allerlei dingen ophangen, kasten in elkaar zetten, planken ophangen enz. Het huis voelde gelijk meer ons én ik voel niet eens meer zo de noodzaak om die ruimtes aan te passen. Ik laat vandaag onze ‘tijdelijke’ badkamer zien!

a cup of life- badkamer 3Onze badkamer in dit huis is een heel stuk ruimer vergeleken met onze vorige badkamer. We hadden de badkamer in ons vorige huis net gerenoveerd of we verhuisden al weer. Maar dat zorgde er ook wel weer voor dat we alle mooie spullen mee konden nemen.a cup of life- badkamer 2Zoals deze planken. Onze badkamer is wit en heel basic. Maar de planken geven de badkamer gelijk weer zoveel sfeer terug! We hebben nu zelfs een plank extra opgehangen. (ik ben echt héél enthousiast over de planken. Ze zien er luxe uit en ze zijn van mooi & goed hout gemaakt. Het is een stuk duurder dan bijv. Ikea-planken en dat deed mij ook twijfelen, maar het verschil is enorm.)
a cup of life- badkamer 4a cup of life- badkamer 5Ik vroeg Hans om alle haakjes (van handdoeken) van de vorige bewoners er af te halen. Hij begreep dat als: ‘haal álles wat hangt of plakt van de muren’. Ha. Dus toen ik had bijvoorbeeld geen toiletrolhouder meer. Ik kocht deze toiletrolhouder (helaas uitverkocht, maar vergelijkbare hier), in de hoop dat hij straks ook nog bij de stijl van onze badkamer past!
a cup of life- badkamer 6We hebben een douche, maar als we de badkamer gaan verbouwen dan willen we ook nog een bad onder het raam plaatsen. In de douche zie je een rekje met alle onze douche spullen. Dat rekje was er al en dat hebben we zo gelaten. a cup of life- badkamer 7Dit hebben we heel basic gehouden. We hebben onze handdoekring opgehangen, onze spiegel en de lamp. a cup of life- badkamer 8a cup of life- badkamer 9Het raam is iets waar ik me aan erger en waar ik nog veel over nadenk. Halverwege het raam zit nu een plank en ik ben er nog nog niet achter of dat eraf kan en we het raam kunnen vergroten (dat heeft met de voorkant van het huis weer te maken).

Ik zie dat deze badkamer zo zo mooi kan worden, maar ik ben blij hoe het nu al ‘tijdelijk’ is. Het is goed en georganiseerd genoeg om niet dagelijks de kriebels te voelen om het aan te pakken en me te blijven focussen op andere kamers.

Ik heb trouwens níets opgeruimd voordat ik de foto’s maakte. Dit is echt real life, niets gestyled. Onze planken verblijven verbazingwekkend heel opgeruimd. (En heel eerlijk: ik zet vaak dingen recht tijdens het tanden poetsen.) Ik hoop dat je het leuk vond onze badkamer te zien!

Alle details en spullen vind je hieronder nog even in een lijstje.  X Shifra

Grote accesoires
Wandplanken | Spiegel | Lamp (vergelijkbare hier!) | Prullenbak

Kleine accessoires
Gouden draadmandje | Glazen potten | | Badborstel | Zeeppompje | Kaars | Plantenpotje | Toiletrolhouder (uitverkocht, maar vergelijkbare hier)

 

 

Comments

 1. Die planken zijn mooi, zeg! Ik heb dat nog nooit gezien maar het is echt geweldig. Die wattenstaafjes en -schijfjes in zo’n pot vind ik ook echt een leuk detail. Ik snap trouwens wel dat jullie een bad willen, die plek lijkt me anders ook zo leeg! Malou x

 2. De planken staan inderdaad nog steeds super mooi! Waar heb je dag handige bakje gekocht waar je make-up in zit? Ik zoek daar nog een oplossing voor. En ik ben ook weer niet zo’n beautygoeroe die een hele ladennodig heeft ;-). Deze lijkt perfect!

  • Shifra

   Aah, chips! Ik vind het altijd heel vervelend om te zeggen, maar Amerika! :( Ik kon de houten variant hier in Nederland niet vinden en daar wel! Maar je hebt ze hier in NL wel te koop in het plastic (bij Sostrene Grene, Ikea, HEMA, Xenos enz.!).

 3. Het ziet er echt mooi uit hoor Shif! Ik vind die planken echt héél mooi. En natuurlijk ook de gouden toiletrolhouder ;-)

 4. Mooie ruimte, zeg! Dat bad past daar inderdaad makkelijk :) Fijn dat de badkamer er nu toch prima uitziet for the time being!

 5. Oeh ik vind dat je deze tijdelijke badkamer heel erg mooi hebt gemaakt. Ik wil ook zo graag een andere soort badkamer maar we wonen in een huurappartement en het wordt toch niet mooier. Nog maar even wachten tot we een huis kopen. :)

 6. Ooh die planken zijn echt tof. Ik wil mn badkamer ook tijdelijk wat pimpen. Tot er geld is om het helemaal oo te knappen. Wij hebben een roze (wie verzint het) badkamer en dan zullen de houttinten erg mooi zijn

 7. Leuk! Zo is het zonder al teveel moeite toch ‘jullie’ badkamer. Wat een ruimte trouwens, daar kan inderdaad nog wel een bad bij in! Fijn dat je het zo netjes houdt, dat lukt me in mijn eigen badkamer echt niet!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.