OVER MIJ

Shifra - Over MijA Cup of Life is een lifestyleblog voor vrouwen gericht op DIY en interieur. Dagelijks deel ik diy-projecten, recepten, crafts, fashion inspiratie en laat ik kleine dingetjes uit mijn leven zien met vlogs en foto’s.

Als je een paar minuutjes hebt, kun je doorklikken naar mijn DIY projecten, in de keuken aan de slag met mijn recepten, geïnspireerd raken door mijn kledingstijl of een kijkje in mijn leven nemen door mijn vlogs. DSC_3696 (1)Shifra Jumelet (founder en author)
Hoi, ik ben Shifra! Ik ben 24 jaar, getrouwd met Hans en afgestudeerd journalist. In de zomer van 2013 startte ik A Cup of Life. Al van jongs af aan knutsel en plak ik er op los en inspireer ik graag mensen hetzelfde te doen. Beetje bij beetje groeide mijn passie voor schrijven voor deze site en sinds 2015 is dit mijn fulltime baan geworden. Samen met mijn man woon ik in Zaltbommel.

Ik probeer met mijn site het leven wat meer kleur geven en ik hoop dat mijn enthousiasme je aansteekt en inspireert. Ik geloof erin dat je met weinig uit elke dag iets leuks  kunt halen. En zodra je dát gelooft wordt het leven volgens mij alleen maar leuker, mooier en kleurijker.

Liefs, Shifra