PAASEIEREN MAKEN VAN TOUW

Hey! Vorige week liet ik al zien hoe je leuke kleine paasversiering voor op tafel maakt! Vandaag nog een paas-diy, namelijk paaseieren maken van touw! Wellicht een bekend knutselprojectje (ik maakte dit al op mijn knutselschool vroeger!), maar het blijft zooooo ontzettend leuk! Have fun! x Shifra

Comments

 1. Het ziet er echt heel vrolijk en paasachtig uit. Hoewel ik zelf echt niet creatief ben wil ik deze misschien toch eens proberen. Denk je dat het zou lukken met katoenkoord?

  • Shifra

   Oooh, dit kun je echt wel, creatief of niet. :) Katoendraad lukt zeker! Succes! X

   • Ik heb het geprobeerd! Ik dacht dat ik nog wel wist hoe het moest maar natuurlijk was ik toch iets vergeten, de vaseline. Ik heb deze ochtend de ballonnen kapot geprikt en het touw bleef er op sommige plekjes toch een beetje aan kleven waardoor het balletje niet zo’n mooi model heeft. Maar goed , ik heb het geprobeerd en nu weet ik waar ik volgende keer op moet letten :)

 2. Ik kan dit ook echt aan iedereen aanraden, vind het leuk om te doen en het ziet er leuk uit! Ik heb dit toevallig ook gedaan voor mijn eigen blog en die komt vanmiddag online, met paaseitjes erin haha:)

 3. Wat handig, dit kende ik helemaal nog niet! Ga ik onthouden. Wat ben je trouwens heerlijk vrolijk, ik word er zoo happy van haha. Er zijn echt veel dingen die je met behangplaksel kan doen, moet het dringend eens kopen :D!

  • Shifra

   Dankjewel! Haha! En inderdaad, je kunt echt zoveel doen het behangplaksel! Gelukkig maar, want vaak moet je het ook nog eens in grote verpakking kopen.. :)

  • Shifra

   Nou, ik heb wel eens nachtmerries (ja echt!) dat ik wakker wordt en gewoon geen ideeën meer heb. Dat ik niets meer weet om te maken en echt twee linkerhanden heb op creatief gebied! Whaha, nou ik hoop dat zoiets nooit werkelijkheid word. :)

 4. Met kerst hebben wij, op het kinderdagverblijf, op deze manier kerstballen gemaakt en nu wilde we het pasen ook weer doen!

 5. Marielle

  Leuk! Maar stiekem vind ik je haar nog leuker! Ga je dat ook nog eens uitleggen?? :D

 6. Jannieneke

  Wat ben je heerlijk vrolijk! Ik word alleen al vrolijk door te kijken, wat je maakt is echt heel erg leuk! Hoe eenvoudiger vaak, hoe leuker. Ga zo door! Ik kijk (bijna) elke dag op je blog of er iets nieuws op staat! Heel erg gezellig!

  • Shifra

   Aaah, wat leuk Jannieneke! (ik moest even goed kijken hoe ik je naam schreef, naam heb ik nog niet eerder gehoord! Leuk:)) Fijn dat je met zoveel plezier mijn blog leest, doet me goed! X

 7. Haha wat een grappig filmpje weer. Niet te lang laten drogen is misschien juist wel goed, dan kun je ze misschien nog echt een eivorm geven?

  • Shifra

   Oh misschien kun je het in het filmpje niet goed zien, maar ballonnen hebben van zichzelf al best wel een eivorm. De ballon kapot maken bij net-niet-droog zou ik niet aanraden, want het touw is dan nog te slap om zijn vorm te behouden. Maar je kunt het altijd proberen :)

 8. Wat ben je weer heerlijk vrolijk! Vind het echt een heel erg leuke DIY! Ga ik zelf vast maken al woon ik samen met mijn vriend! :D

  En ONWIJS leuk idee om met paaseieren te doen ja!

 9. Jose Rodeburg

  Ik heb dit in het groot gedaan met een skippybal ,en daar een lamp van gemaakt, dat geeft hele mooie tekeningen op het plafond. En het lijkt op de bekende design lamp Random van Moooi design.
  Het is echt super leuk om te doen.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.