Grote Amerika shoplog (2016)

dit moet je in amerika kopenIk heb veel vragen gekregen naar de shoplog van Amerika, dus ik heb hem bij thuiskomst meteen opgenomen. Het was overal sale in Amerika na Labor Day, en dat betekende heel veel aanbiedingen shoppen. Ik heb vooral veel interieurdingen, eten & make-up gekocht. Houd je vast, voor een mega grote shoplog! 

Ik heb vooral gewinkeld bij Target, Walmart, West Elm, Crate and Barrel & Victoria Secret! XX Shifra

Comments

 1. Ze hebben nu bij de Kruidvat een nieuwe smaak, aardbei geloof ik. Alleen daar! En daarna komt het misschien nog in andere winkels. Ik weet niet of je die smaak kent? Is een LE geloof ik.
  Ongelooflijk hoe je alles in het vliegtuig hebt meegekregen! Al die lampen, haha! Ik vind ook dat je het echt super leuk doet, ik kijk nooit filmpjes maar ik heb even tijd over, ik ben echt fan van hoe je doet, zo ‘echt’!

 2. Oh wauw, wat een boel (en superleuke!) spullen! Ik vind ook dat ze in Amerika zoveel toffe dingen hebben.

 3. yvon

  Je bent in Amerika zeer leuk geslaagd met alles wat je hebt gekocht…………..TOP

  • Shifra

   Haha! Ik zal er volgende keer een foto van maken! Maar dan zag je vooral veel chaos. Kleren overal verspreid en in, overal lampen (één lamp stak dus uit de koffer). We hebben HEEL erg zitten passen en meten. De avond voor vetrek 4/5 uur, en het uur voor vertrek met een weegschaal nog eens. Ik geloof dat we uiteindelijk 72 kg bij ons hadden. Veel zware dingen in handbagage gestopt. :)

 4. Haha, wat een heerlijk excuus ‘jullie wilden graag een Amerika shoplog’. En wat een prachtig pindakaasverhaal aan het einde. Je doet het superleuk.

 5. HOE heb je dit allemaal in vredesnaam mee gekregen in het vliegtuig? HOE SHIFRA?? :)))) Leuke shoplog meid. De portemonnee van Crate & Barell is mijn favoriet, wat een schatje. Geniet van je aankopen.

 6. Oh ja, je moet inderdaad even naar Kruidvat voor de Strawberry Cheesecake Oreo’s. 1 euro! Of ga misschien toch maar niet, want die rol gaat echt in 1 keer op.. (Ik spreek uit ervaring, hihi). Maar vet leuke shoplog, respect hoe jullie alles (heel) mee hebben gekregen zeg! En moest erg lachen om die laatste piep-stukjes, hahahaha.

 7. Wauw, wat ben jij goed geslaagd zeg! Wat heeeheerlijk om te zien. Ik ben nu echt super benieuwd hoe dat eruit gaat zien in jullie nieuwe huisje :) En die laatste stukjes, hahahaha!

 8. Ingrid

  Haha, net toen ik dacht, “niets voor Hans?”, kwam de hamer voorbij! Geweldige dingen heb je geshopt, vooral de lampen en de schoentjes vind ik heel leuk. Nu wil ik ook weer naar Amerika..

 9. Els

  Was vorige maand voor het eerst bij de Target! Heerlijk shoppen is het daar. Heb je lamp daar ook gezien, maar paste bij mij niet in de koffer….

 10. Na bijna een week toch tijd gevonden om je shoplog te kijken. :) Wat heb je een ontzettend gave dingen gekocht! En aangezien dit de eerste video van je is die ik heb gezien: wat is het toch leuk om degene achter de blog eens ‘echt’ te zien! Dit is toch zoveel anders (en leuker!) dan enkel in woord en beeld! :) Meer video’s please!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.