DIY SLINGERS

zelf slingers makenIk ben dol op zelfgemaakte versiering! Alles is net niet helemaal perfect en dat vind ik juist fantastisch. Daarom heb ik vorig jaar op mijn verlovingsfeestje deze slingers (in rondjes) gemaakt en het was gelijk zo feestelijk! Iedereen was zo enthousiast, dat ik het leuk vond om op mijn bruiloft hetzelfde te doen. Maar dan in onze bruiloftskleuren: mintgroen & pasteloranje. Én in hartjesvorm.DIY hartjesslingersUit wat stevigere papier knipte ik hartjes. Heel veel hartjes. Met een lijmpistool plak je ze makkelijk vast aan doorzichtig nylondraad en blijven ze heel goed zitten. Het draadje is bijna niet te zien, maar je kunt er eventueel ook nog een tweede hartje tegen aan plakken. En klaar! Nu alleen nog ophangen en dat kan met wat steviger plakband. hartjesslinger zelf makenzelfgemaakte slingersOh en nog een tip! Mijn man en schoonvader hebben de avond voor de bruiloft veel tijd besteed in het uit elkaar halen van de verwarde hartjesslingers. Hang de slingers dus goed apart van elkaar. Momenteel hangen de slingers gezellig in mijn woonkamer en voelt het even als een feestje wat maar niet stopt :).  Hangen de slingers de volgende keer op jouw feestje? :) xx Shifra

Comments

 1. Els van Drie

  Ik heb voor mijn jongste dochter een hartjes/ bloemen slinger gemaakt die horizontaal voor het raam gehangen kan worden. Voor haar 1 e verjaardag.
  Op ieder hart plakte ik een klein hart, en op iedere bloem een kleine bloem. Alles in 3 kleuren en steeds afwisselend geplakt.
  De slinger heeft ieder jaar voor het raam gehangen tot ze de deur uitging.

  Heel leuk en speciaal, zo’ n verjaars slinger

  Els

  • Shifra

   Oh wat een ontzettend leuk idee! Dankjewel! Zo helpen we elkaar weer aan inspiratie. :) Leuk ook dat de slinger elk jaar weer is opgehangen!

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.