Snapshots augustus #2

keuken verbouwing_-13Hi! Afgelopen week was leuk! Ik kreeg veel pakketjes binnen voor de babykamer, ik bad mijn 30-weken echo (en er was al zoveel te zien!), ik had veel energie en de oude keuken werd eruit gesloopt!   snapshots-2Maandag was een beetje een bijkomdag. De weekenden zijn zo druk en vol met klussen. Dus ik werkte lekker vanaf de bank. Ik kreeg heel veel pakketjes voor de babykamer binnen, zo leuk! Ik shop heel veel op Etsy voor haar kamertje. En ook de proefstaaltjes voor onze nieuwe  bank kwamen binnen!
snapshots-7‘s Avonds nog even doorwerken. En Charlie kwam mij vergezellen op de bank. Wat een clown. Ik verbaas me hoe hij elke keer weer nieuwe slaapplekjes ontdekt. Haha!
snapshots-8Dinsdag kluste ik de hele dag vooral veel in huis. Ik maakte het aanrecht klaar om te sealen.

(Morgen komt de blogpost online waarin ik uitleg hoe wij ons betonnen aanrecht geseald hebben, mocht je benieuwd zijn.) snapshots‘s Avonds maakte ik deze broodjes met feta-cheese spread en fotografeerde ik ze voor een blogpost. Feta cheese-spread is zǿ lekker. Niet alleen op brood, maar ook om groentes in te dippen. :)
snapshots sportenWoensdagochtend ging ik weer sporten! Xco-lesje.
snapshots-6De rest van de dag bloggen! ‘s Avonds maakte ik even snel een salade met broodjes. Nog zo’n reden waarom ik straks de zomer straks ga missen: al die salades die maar niet vervelen en zonder moeite snel klaar zijn.snapshots-4Donderdag werkte ik de hele dag gewoon achter de computer, geen huis dingen, maar even een vol dagje mails beantwoorden en blogposts typen. ‘s Middags had ik mijn 30-weken echo en dit was ZO leuk! Echt een feestje. Er waren al zoveel kenmerkende dingen over haar te leren! De verloskundige moest heel erg lachen, want er was er was een hele bos haar te zien. Het haar kwam echt al in haar nek! En ze heeft lange bovenbenen. Guess who’s… ;-)! snapshots-5Ik probeer een echo altijd een beetje te vieren, maar we hadden donderdag eigenlijk niet zoveel tijd om iets speciaals te eten of te gaan doen. Dus we kochten een kinderboekje! En deze boekjes van Emily Gravett zijn zo leuk. Ik heb hardop gelachen.
snapshots-3‘s Avonds dacht ik even snel couscous met zalm te maken. Maar ik had per ongeluk veel te veel water bij de couscous gegooid. En couscous-puree is zo bleh. snapshots-16Ik maakte snel een nieuwe portie. En de rest was heel simpel, zalm in de pan gebakken samen met tomaten (dille, peper en  zout).
snapshots-9Vrijdagochtend monteerde ik een vlog (je ziet mijn vlogs hier!). ‘s Middags bracht ik veel afval bij de milieustraat (zo lekker om weer van zoveel afval af  te zijn!)  en daarna ging ik even snel naar Loods 5. Daar kreeg ik deze grappige bekertjes gevuld met munt-water.snapshotsDaarna had ik een controleafspraak bij de verloskundige (ik heb mijn verloskundige en echo’s op twee  verschillende plekken) en ik kreeg dit lieve koffertje. En een heleboel folders met tekeningen met bevallings-standjes. Yikes!! Haha.  Ik ben hier nog niet klaar voor. snapshotsIn het koffertje zat onder andere dit biertje! En deze is echt heel lekker! Ik houd van ijsthee.snapshots-17De rest van de avond haalde ik de hele keuken leeg.  Ik dacht dit in een paar uurtjes te doen, maar ik wilde het ook gelijk allemaal schoon en goed ingepakt hebben in dozen. 2.00 ‘s nachts was ik uiteindelijk klaar.-_-
snapshots (1)Zaterdag! Ik begin nog steeds meer manieren te vinden om mijn eigen, oude kleding te combineren met mijn groeiende buik! En dan is het al weer bijna voorbij…
Ik stond zaterdag vroeg op om nog wat laatste dingetjes in de keuken op te ruimen.
snapshots-10Een vriend kwam vandaag helpen om de (oude) keuken eruit te slopen. Zo gek (en fijn!) om dit stukje huis nu zonder keuken te zien.snapshots-11‘s Middags wilde ik nog snel de keuken bij de milieustraat brengen, dus ik had samen met Hans heel erg gehaast om alles op tijd in de auto te krijgen. Bleek hij al een uur dicht te zijn… :(
snapshots-12‘s Avonds keek ik met worteltaart (van Albert Heijn) de film ‘The Founder’. Een film die het verhaal verteld hoe Mc Donalds is ontstaan, wie het heeft bedacht enz. Het is meer een soort docu-achtige film. Maar hij is heel goed, je kijkt hem in één keer zo weg. Het is wel een sneu verhaal, maar het schijnt het werkelijke verhaal te zijn achter Mc Donalds. :( Echt een kijk-tip! snapshotsZondag heb ik het expres rustig gehouden. Ik werkte overdag aan mijn nieuwe blogdesign en ‘s middags ben ik even naar de Hornbach geweest voor plantjes. Ik zag deze leuke plantenstandaards! Uiteindelijk heb ik ze niet meegenomen, want ik wilde ze eigenlijk nog een stukje langer. Maar als je ze zoekt, ze waren daar heel goedkoop.  Ik dacht dat de grootste 12 euro was. snapshots-13Daarna aten Hans en ik even snel wat bij Mc Donalds en dit was zo apart om te zien! Deze Mc Donalds (in Best) is dus (bijna) precies zo nagebouwd, als de allereerste Mc Donalds in de film! Die ik dus de dag daarvoor had gezien. Het hele logo, álles! snapshots-14Ik was vergeten hoe lekker Mc krokets zijn! Daarna zijn we snel naar huis gegaan om de voetbalwedstrijd van oranje te zien, wat een wedstrijd! Wat een feest!

Zo. Dit was mijn week! Hij was bomvol en heel druk, maar ik kon het qua energie plotseling heel goed hebben. Wat vliegt de tijd hè, augustus alweer! Ik hoop zo dat we nog wat mooie zomerse dagen krijgen!

Bedankt voor het lezen, fijne week! Liefs, Shifra

Comments

 1. Mirthe

  Jeetje wat ben jij druk zeg. Knap hoe je het allemaal volhoudt! Ik ga de film op mijn lijstje zetten. Hij lijkt me heel interessant, net even de trailer gekeken.

 2. Wat weet jij je altijd mooi te kleden tijdens je zwangerschap, ik vond dat best moeilijk en liep thuis altijd lekker in mijn pyjama. Dat kinderboekje ziet er leuk uit.
  Liefs

 3. Wat een leuke combinatie met dat roze geknoopte vestje! Knap hoor hoe je nog zo productief bent tijdens je zwangerschap! En wat leuk dat je een nieuwe echo had en dat er zoveel te zien was. Jullie meisje boft maar met zo’n flinke bos haar en mooie lange benen :)

 4. Wat cool! Ik wist helemaal niet dat je dingen als haartjes kunt zien op een echo! Lief ook dat je zo’n koffertje met gadgets mee krijgt. Wat gaan jullie eigenlijk doen in de hoek waar nu de keuken was?

  • Shifra

   Nee, dat wist ik ook niet! Aan het eind krijg een rits an echo-foto’s mee en op één daarvan stond het haar. Zo schattig! En de ‘oude keuken’ wordt een beetje een extra plekje. Een speelhoekje voor haar, en een piano ooit, is het plan.

 5. Hmm die spread klinkt echt heerlijk! Wat fijn dat het allemaal zo goed gaat en je outfits zijn super leuk! Ik ben inderdaad ook erg benieuwd wat jullie met die hoek gaan doen! :)

 6. Ik herinner me nog steeds erg goed aan alles uit de keuken in dozen te stoppen…echt niet leuk! Gelukkig ben ik er nu even klaar mee, want we blijven nog een tijdje hier hoop ik :)

 7. Rinske

  Hee , ik wil de duur mat gaan maken ! Echt een top
  Idee ! Alleen nu vind ik nergens een Sponskwast is een gewonen kwast ook oké ?

  Alvast bedankt voor je top idee , ik hoop dat het gaat lukken ☺️

  Liefs,

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.