Snapshots maart #2

a cup of life (48)Hi! Begin deze week kreeg ik de griep, maar de rest van de week was heel leuk! Met Hans zijn verjaardag, vrienden, veel lekker eten en mooi weer! 
a cup of life (35)Van maandag & dinsdag heb ik geen foto’s, behalve deze. Ik liep maandagmiddag nog een rondje met Charlie, maar ik voelde me zo grieperig. Maar hij had het nodig. Vorig weekend voelde ik al griep opkomen, maar hij kwam niet echt door. En maandag voelde ik hem écht. En dat bleef t/m woensdag. Ik heb vooral heel veel geslapen en op de bank gelegen.

a cup of life (34)Woensdagavond voelde ik me voor het eerst weer een stukje beter en maakte ik zelfs eten voor mezelf. Ik had geen zin om naar de winkel te gaan en te afwassen, dus het werd een pasta in één pannetje met knoflook, garnalen, tomaatjes en een paar eetlepels light spread kaas. En het was zó lekker!

a cup of life (36)Ik nam Charlie mee naar de bouwmarkt om witte verf te halen voor het plafond in de gastenkamer. De rest van de avond haalde ik werk in op de bank. a cup of life (37)Donderdag! Kijk nou, mijn krullen, still going strong. Zaterdag had ik ze in 5 min. (getimed!) gekruld (op deze manier) en nu 5 dagen later zaten ze nog zo goed in! Wel iets pluiziger.

a cup of life (38)En ik miste de trein echt nét op 1 minuut. In eerste instantie baalde ik heel erg en twijfelde ik niet of ik niet gewoon de auto zou moeten pakken. Maar! Het was súper lekker weer. Dus ik ben lekker een half uurtje in de zon gaan zitten.

a cup of life (39)Ik ging naar Den Bosch om te winkelen en vooral wat spullen voor blogprojecten te kopen. Bij Zara viel het mij pas in het kleedhokje op dat ik alleen maar blauw had gekozen.
a cup of life (40)De mode van nu vind ik léuk, maar het is gewoon echt niet mijn ding. Alles wat ik pas wil ik weer uit trekken. De brede schouders, de flared jeans, de ruffles, het past gewoon niet bij mijn lichaamsvorm. Dit stond nog léuk (zeker als ik de foto van bovenaf maakte ;) ), maar recht van voren werd ik er gewoon heel breed van.

a cup of life (41)Maar de jeans met embroidery staan gelukkig altijd. Deze vond ik heel leuk!

Ik ontdekte een Sissy-boy outlet. Vol met spullen die vrijwel allemaal 60% waren afgeprijsd. Ik kocht er een retro badmintonsetje, een zomerjurkje, een theedoek.. Er waren veel leuke spullen. (Mocht je een keer in Den Bosch zijn, hij zit vlak voor De Arena!) a cup of life (56)Vrijdag was Hans jarig! Te vroeg voor een foto… #sorrynotsorry
a cup of life (55)Ik maakte ontbijt op bed met pancakes!a cup of life (42)De rest van de dag werkten we allebei, maar wel vanuit huis. Dus tussendoor luchten we samen buiten en aten we taartjes.Eind van de middag verfde ik het plafond. Heel blij dat dat nu gedaan is! Plafond verven is zo saai en vervelend.
a cup of life (49)‘s Avons aten we even snel bij La Place; het was extra cheap (mijn app stond vol extra kortingsbonnen) en het was lekker om even buiten de deur een hapje te eten. (Je hebt in de buurt hier niet zo heel veel restaurantjes om redelijk goedkoop te eten. ) Oh en we hadden natuurlijk taart als toetje. a cup of life (57)‘s Avonds kwamen mijn ouders & schoonouders nog even langs. Ik moest zo lachen om Charlie, die hier om 12/1 uur ‘s nachts bij de deur lag, terwijl wij alles opruimde. “Is het feestje nu al over?” Je ziet wie het echte feestbeest is. Processed with VSCO with 5 presetZaterdag ging ik winkelen & lunchen met mijn moeder! a cup of life (45)‘s Middags deed ik boodschappen en appte ik deze foto naar Hans. Hij was de hele dag weg en heeft een hekel aan boodschappen doen, dus dit betekende dat ik alles al had gedaan. :) a cup of life (50)‘s Avonds had ik weer geen zin om te koken, dus ik gooide aardappeltjes, groente en 4 worstjes bij elkaar op een bakplaat (met een beetje olie) en zette dit 30 min. in de oven op 200 graden. Dit is echt ideaal als je geen zin hebt om te koken; het pakt altijd lekker uit. a cup of life (52)Het was écht heel lekker. (Hans maakte deze foto om duidelijk te maken wat zijn uitzicht was) a cup of life (53)Zondagochtend werkte ik; ik had nog wat uurtjes in te halen van afgelopen week. ‘s Middags kwamen er vrienden lunchen/brunchen.Het was zo gezellig en lekker dat het ín de zon ín de tuin kon! Ik maakte geroosterde tomaatjes met ricotta op toast, een simpele salade en verder heel broodjes en kaasjes. a cup of life (51)‘s Avond werkte ik snel nog even in de tuin. Zo fijn dat zoveel langer licht is! Ik geniet echt van de opkomende lente. a cup of life (54)En Hans bakte pannenkoeken! Terwijl we Boer Zoekt Vrouw keken werkte ik nog een beetje. Daarna heb ik nog geskyped met Monica (in Amerika) en vervolgens viel ik doodop in slaap in bed.

Deze week probeer ik iets meer te werken om het werk van afgelopen week nog een beetje in te halen. En ik hoop wat meer in huis te doen. Normaal maken we in het weekend heel veel sprongen in huis, maar dit weekend hebben Hans en ik (bijna) niets gedaan. En het was een heerlijke ‘break’, maar het maakt mij ook een beetje onrustig. Ik wil heel graag weer ‘verder komen’ met het huis. Dus deze week gaan we allebei de avonden en het weekend weer vol aan de verbouwing geven.

Bedankt voor het lezen en ik wens je weer een goede week! Geniet van het weer! X Shifra

Comments

 1. Yvon

  Gezellig om weer even te zien hoe jullie de week hebben doorgebracht……………….;-)

  Een fijne nieuwe week weer verder.

 2. Wat een fijne week, op je griepje na dan natuurlijk!
  Heerlijk he die lente, en wat ziet de lunch er heerlijk en gezellig uit!
  Liefs,
  Evelien

 3. Fijn weekje heb je gehad! Ik vind de krullen je echt prachtig staan, bleef dat bij mij maar eens zo lang zitten.. Meestal houden krullen het in mijn haar nog geen avond vol haha.

  • Shifra

   Ik heb al een paar vriendinnen met haar dat totaal niet wilt krullen, deze krultang aangesmeerd. :) Het is de manier van krullen (en de kleine krullen) die er voor zorgen dat het zelfs in niet te krullen haar écht blijft zitten.

 4. Tine

  Leuke week. Ik vraag me af leggen jullie nog een nieuwe vloer in de gastenkamer?
  Anders wel jammer van de verf… ;)

  • Anja

   Ze heeft een nieuwe vloer gekocht schreef ze vorige week! :) ik ben heel benieuwd naar de kleur roze die je hebt gekozen voor de muren.

   • Shifra

    Ik heb inderdaad een andere vloer gekocht. :) Maar heel eerlijk, ik zou het normaal ook zo doen en mezelf de moeite besparen van het afdekken. Het is watergedragen verf, dus ik gooi er een plens water overheen en met een doek veeg je het zo weg.

 5. Zo leuk die ontbijtfoto van Hans hahaha! Ik ben heel erg fan van je krullen en die embroidery-broek is echt super tof! Dat blauwe ruffle shirtje is wel een beetje vreemd, ik vraag me af of dat uberhaupt iemand wel echt goed staat, krijg je al heel snel een gek figuur in denk ik zo…

 6. Bianca

  Wat een heerlijke week! En die pancakes als verjaardagsontbijt is een super idee! Mijn man is donderdag jarig èn dol op pancakes dus ik weet al wat het gaat worden haha ;-)
  Die broek is trouwens echt heel gaaf! Fijne week! xx

 7. Die brunchfoto ziet er heerlijk gezellig uit <3, zo fijn inderdaad dat het lente aan het worden is! En ik krijg echt honger van die ontbijtfoto met pannenkoekjes, jammie!

 8. O jouw bril en haar, love love love it! Vooral de combinatie. Zo mooi! En die pasta, heeeeeerlijk. Ik moest zo lachen om die foto van dat blousje, hij is zo tof maar als je ‘m dan draagt. Kan me niet voorstellen dat iemand die echt kan hebben! Malou x

 9. Fleur

  Ik ben zo benieuwd naar de kamer! Hans gefeliciteerd nog met je verjaardag, leuk koppel zijn jullie!

 10. Ilse

  Dat eten ziet er lekker uit! Die pasta heb ik een foto van gemaakt dus die ga ik binnenkort maken! En zo fijn inderdaad dat de lente er weer aan komt.

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.