So this is 40 weeks

a cup of life_-9Wauw, gisteren was mijn uitgerekende datum! Voorheen leken 40 weken zo lang om een baby’tje te laten groeien en dat het nu nog uiterlijk 2 weken duurt voordat ze hier is geeft me een enorme energieboost! Deze week heb ik zoveel in het huis gedaan. Ik heb bijna alle keukenkastjes ingeruimd, onze slaapkamer opgeruimd, ik ben de was aan het wegwerken en echt alle laatste dingen aan het doen die ik gedaan wil hebben. Voorheen had ik zo’n andere voorstelling van deze laatste week. Ik dacht dat ik met een 2x zo’n dikke buik puffend op de bank zou zitten, maar ik heb het geluk -op het terugkomende griepje elke keer na- dat ik me best wel goed voel. Of misschien is het geen geluk en gaat het wachten nu nog wat langer duren. Mijn verloskundige is op zoek naar ‘het bevalhoofd’ namelijk. Ik straal nog teveel energie en levendigheid uit voor iemand die gaat bevallen. Ha. We’ll see!

a cup of life_-9In ieder geval denk ik dat dit mijn laatste shoot is. Op de foto staan wordt steeds minder comfortabel, ik voel me niet meer zo mooi en het voelt alsof de helft van mijn lichaam in bezet is genomen (whait, is dat niet zo?). En ik heb ook niet meer zo’n behoefte om me mooi te voelen; doe mij maar lekker een relaxed outfit en lekker thuis coconnen. Daarom een comfy trui en losse broek mét shiny shoes!
a cup of life_-9 a cup of life_-9 a cup of life_-9 a cup of life_-9a cup of life_-9

Outfit details
Trui Zara (a/w 2017)
Broek H&M (s/s 2017)
Laarsjes Omoda x Manon (gekregen), a/w 2017)
Tas Zara (a/w 2017)
Horloge Daniël Wellington
Sjaal Zara (a/w 2017)

Fingers crossed dat ze snel komt! Ik ben zo benieuwd naar haar geworden, ik wil haar zo graag leren kennen. Soms word ik midden in de nacht wakker en ben ik minutenlang alleen maar aan het zwijmelen (in slaapdronken toestand) hoeveel ik al van haar houd. Ik herken mezelf niet meer! Haha. Ik ben een zacht ei geworden die alleen nog maar wil knuffelen en coconnen. En ik vind het zo leuk en lief om te merken dat jullie zo meeleven en er ook naar uit kijken. Heel bijzonder.  X Shifra

Comments

 1. Echt waar, zelfs met 40 weken zie je er nog prachtig uit op de foto’s! Maar ik kan me voorstellen dat je niet kunt wachten totdat jullie meisje zich dan echt aandient. Hopelijk wordt het wachten snel beloont en kunnen jullie dan echt jullie meisje in je armen houden :) Sterkte met de laatste loodjes!

 2. wauw je straalt. Ik had op t laatst bijna nergens puf meer voor. Ik rustte veel en schilderde aan de tuimelpop (die ik overigens niet afkreeg) Het hete weer brak me echt op was dan ook blij met de koelere dagen

  succes met de allerlaatste loodjes!

 3. Kaylin

  Echt heel mooi! De combinatie van kledij is leuk en je staat er zo goed op! Ik ben ook wel benieuwd wanneer je kleine meisje er is. Ik herinner me de aankondiging op 1 april nog alsof het gisteren is en nu is ze er al bijna.

 4. Joyce

  Wat zie je er stralend uit! Leuke outfit. Heel spannend allemaal en ik kan me voorstellen dat je niet kunt wachten totdat je je kleine meisje kunt knuffelen.

 5. Kitty

  Je ziet er prachtig uit! Sterkte met de bevalling en geniet van je dochter zoveel als je kan.

 6. Dagmar Makelaar

  Ahhh wat spannend! Leuke outfit en kan ook niet wachten op de eerste posts met het kindje, haha!

 7. Lisse

  Tegen mij zei de verloskundige ook dat ik geen bevalhoofd had en een dag later was mijn zoontje geboren! Spannend, hè, deze tijd?! Succes!

 8. Wat spannend zeg, heel veel succes! Ik vind je trouwens prachtig op de foto’s, maar ik snap wel dat je je ongemakkelijk voelt.

 9. Pauline

  Oke,
  even helemaal off-topic, maar vorig jaar heb ik een red-velvettaart volgens jou recept gebakken. Vandaag liet een vriendin weten dat ze nog altijd droomt van die taart :)
  Ik dacht dat je dit wel fijn zou vinden om te horen.
  Veel succes de komende dagen!
  Pauline

 10. Oh Shifra, en je ziet er zo prachtig uit!! Je bent nog steeds hartstikke mooi hoor!! En fijn dat je nog zo ‘fit’ bent met 40 weken (op je verkoudheid/griep na dan). Dat is echt lekker. Ik had dat gelukkig met de 1e ook (met de 2e was alles anders omdat je er dan al zo’n kleine dondersteen naast hebt lopen). Ik hoop dat je je nog lekker even zo blijft voelen en helemaal ‘klaar’ aan je bevalling kunt beginnen!

 11. Yvon

  Ja het wordt nu spannend wanneer je gaat bevallen.
  Alvast veel sterkte met de laatste loodjes.

 12. Femke

  Je haar zit ook echt fantastisch! Ik zag in 1 van je blogs dat je niet zeker wist of je het zo kort moest knippen, maar dit staat je super!

 13. Danielle Hendriks

  Hoi lieve Shifra,
  Wat is dit toch raar… Ik volg jullie al een hele poos op YouTube en heb helemaal het gevoel dat ik jullie er ken of zo… Weird 😜
  Je ziet er prachtig uit en je hebt inderdaad een bescheiden buikje. Ik denk dat het misschien nog wel even gaat duren voordat ze komt… Je hebt nog zoveel energie…. En terwijl ik dat zeg denk ik… Wie weet ben je al bevallen en weet ik het niet. ….. Zo raar.

  Ook wil u Hans een groot compliment geven. Ik weet niet wat hij doet in het dagelijks leven maar hij kan wat mij betreft voortaan alleen nog maar keukens maken. Samen met jou het ontwerp natuurlijk. Wat is hij mooi. Mijn keuken is jaar oud en wat had ik graag zo’n pot filler gehad die je in Amerika zoveel ziet.
  Écht schitterend !!

  Ik wens jullie heel heel veel geluk met z’n viertjes. (Benieuwd hoe Charlie het gaat vinden. (Onze hond is een kruising King Charles met een Chi Tzu. Zijn moeder keek precies op Charlie. Hij heet Mazzel en is nu onze kinderen al bijna volwassen zijn echt ons kindje.)
  Alle liefs, Daniëlle

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.