Welk huishoudelijk apparaat zou jij niet kunnen missen in huis? (TGIF!)

oude keuken verbouwenWauw, sinds ik in mijn 3e termijn ga ik als een speer! Alle energie die ik in het 1e & 2e termijn niet had, is er plotseling nu! Ik bedoel, dit is normaal het termijn to slow down.. Maar I’m on fire! Haha. Ik spring ‘s ochtends letterlijk uit bed en Hans weet niet wat hij meemaakt. Dus ik stop alle energie in de verbouwing op dit moment en ik vind het heerlijk.

Speaking off…  Zie je die keuken hierboven? Die gaan we dit weekend eruit slopen! Shit just got real.

a cup of lifeWe hebben dan geen oude keuken meer om op terug te vallen en we moeten het echt met de nieuwe keuken gaan doen. Officieel kunnen we de nieuwe keuken 1-2 weekjes nog niet gebruiken, maar de vaatwasser wel! En dat is toch het belangrijkste… Ha. Nou serieus! Ik heb een paar dagen geen vaatwasser gehad afgelopen week. Ik ben veel te gewend/verwend door dat ding om het nog zelf te willen doen. Ik heb daar afgelopen week over nagedacht, maar áls ik een huishoudelijk apparaat zou moeten missen, dan liever de stofzuiger dan de vaatwasser. Ik zou liever vegen dan afwassen. En met de hand mixen. En met de hand mijn kleding wassen.
Welk apparaat zou jij in huis echt niet willen missen? Je mag er één kiezen, de rest zou je dan dus hypothetisch met de hand moeten gaan doen.

Andere leuke en meer serieuze dingen!

– Afgelopen week hebben we het betonnen aanrecht geseald! Het is zó mooi & glad. Volgende week komt de post hierover online, mocht je benieuwd zijn.

– Gisteren had ik de 30-weken echo en het was echt een feestje! De verloskundige zei dat ze lang niet een stel zo enthousiast had gezien (whoeps! hormonen!), maar ik vond het ook echt zo’n feestje. Ik keek er al weken naar uit. Het was zo lang geleden dat we haar hadden gezien! Ik vond het heel bijzonder om de schopjes nu te zien én tegelijkertijd te voelen! Oh en ze heeft HAAR! Echt lange haren die al in haar nek kwamen. De verloskundige moest er heel erg om lachen. En ze heeft lange bovenbenen!! (Guess who’s!)

– Ik ben héél zachtjes begonnen met de babykamer en het hoekje op onze slaapkamer klaar te maken. Ik zou willen dat ik het eerder had gedaan, want het maakt het verlangen naar haar extra groot! Maar ik heb gewoon de energie en tijd niet gehad, tot nu. Ik deel sneak peeks op Instastories! Ik heb veel unieke dingen op Etsy gekocht, die langzaam aan binnen druppelden afgelopen week. Ik kan niet wachten om alles te delen. :)

– Ik heb de verfkleur van onze keuken binnen gekregen. Ik ben nog niet hélemaal enthousiast. Ik had het op een staaltje besteld en toen ik de verfkeur binnen kreeg zag het er in de pot goed uit.Maar toen ik een proefstaaltje op het hout maakte… Aargh. De kleur voor de keuken kiezen vind ik de lastigste beslissing ooit. Ik wilde eerst donkerblauwe onderkastjes en de rest wit, maar change of plans. De hele keuken wordt één kleur én een andere lichtere kleur. (Als je snel bent, het staat nog op Instastories!)
(Sorry, als je geen Instagram hebt. Instastories is voor mij de makkelijkste plek om sneak peeks te delen, zonder tijdens het klussen elke keer mijn camera te hoeven pakken voor ‘mooie foto’s’.. Ik heb er dus verder ook nog geen foto’s van om hier te delen. )

That’s it folks! Wat zijn jouw plannen dit weekend? Liefs! X Shifra

Comments

 1. Ah wat leuk dat je met de kinders kamer bent begonnen, zo cute <3
  Lijkt mij ook zo leuk om te doen! Oeh en ik ben benieuwd geworden naar de keuken.
  Liefs,
  Evelien

 2. Aah, fijn, al die leuke dingen! En die 30-weken echo kan ik me helemaal voorstlelen. Je bent zo benieuwd en zo kun je toch een klein beetje in je buik kijken!
  Maar qua huishoudelijke apparaten zijn er eigenlijk 2 dingen die ik echt niet kan missen: de stofzuiger en de wasmachine. Met de hand wassen is echt geen optie en vegen ook niet!

  • Shifra

   De stofzuiger zou ook mijn tweede huishoudelijke apparaat zijn om niet te missen. (het is zo makkelijk!) Maar als je er echt maar één zou mogen kiezen. Zou je dan de wasmachine of de stofzuiger houden? :)

 3. Waarschijnlijk ben ik de verschrikkelijkste huisvrouw ever, maar ik zou dus echt niet zonder koffiezetautomaat kunnen. Dit is serieus het eerste dat ik heb ingepakt toen we onze ‘minimalist setup’ voor tijdelijk gebruik gingen samenstellen.
  Oh en vanuit praktisch oogpunt denk ik dat je ook maar moeilijk zonder koelkast kunt. Maar verder…neuh heb ik niet echt musthaves :)

  • Shifra

   Haha!! Dit vind ik zo grappig! Ik had dit antwoord er niet tussen verwacht. :) Ik drink vrijwel geen koffie, maar als ik echt zwarte koffie zou drinken lijkt het me juist zo leuk om het met de hand te maken!
   (De koelkast telde ik niet mee inderdaad, om de praktische reden. Daar kunnen we niet om heen. )

 4. Ik zou de wasmachine niet willen missen geloof ik! Het eerste jaar dat wij samenwoonden hadden we geen vaatwasser.. nu begrijp ik echt niet meer hoe ik het zonder heb kunnen doen, maar zonder wasmachine lijkt me nog erger. En ik ga even snel op instagram spieken naar je kleur, als hij er nog opstaat :-)

 5. Ik zou de wasmachine niet kunnen missen. alle kleding met de hand wassen lijkt me echt verschrikkelijk. super dat je zo’n leuke 30 weken echo heb gehad!

 6. Thamar

  Haha, wat grappig om te lezen over je vaatwasser. Ik heb m’n vaatwasser er juist vorige week uit laten halen en heb nu een over en daar ben ik zooo blij mee! Echt de beste beslissing ooit :-)

 7. Ilse

  Wat een fijne dingen en wat fijn dat de echo zo goed was!
  En wat spannend dat jullie de oude keuken gaan slopen!
  Ik denk dat mijn nespresso-apparaat het belangrijkst is, zonder koffie kom ik niet zo ver, Haha.
  Fijn weekend!

 8. Toch wasmachine, daarna de stofzuiger en daarna m’n staafmixer, haha. Ik heb nog nooit een vaatwasser gehad (mijn ouders hebben er nu pas 1, nu ik bijna 4 jaar uit huis ben) dus op die luxe wacht ik nog even.

 9. Yvon

  Ben zeer benieuwd hoe de keuken eruit zal zien als die klaar is.
  Nu ziet het er al fantastisch uit.
  En ik zou de koelkast in mijn keuken niet willen missen

Reageren:

Het is niet toegestaan irrelevante links te plaatsen. Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Lees voor meer informatie mijn privacy policy.